Nieuws
LoopVereniging Ederveen’ organiseert op oudejaarsdag de traditionele sponsorloop. De opbrengst gaat dit jaar voor 100% naar ‘Kika’. Het initiatief voor deze loop is genomen door ‘Zorgboerderij Groot Wagensveld’ uit Renswoude.
 
Afgelopen zomer liepen de kinderen al mee bij het ‘Atrium Rondje om Ederveen’ en hebben al een flink bedrag bij elkaar gelopen. Nu kunt, u en jij, letterlijk, je beste beentje voor zetten.
De start is om 11.00 uur aan de achterzijde van het dorpshuis aan de Zicht. Er is keuze uit een wandeling of een mooie afstand hardlopen.
De wandeltocht is ca. 6 km lang. Deze loopt langs kasteel de Bruinhorst, door het park Roodselaar, langs het kanaal in Renswoude en dan weer terug, over het dijkje naar Ederveen. Naast deze wandeling zijn er twee hardloop afstanden, t.w.: 5,3 en 10,3 km.
Iedereen kan en mag meedoen. Inschrijven kan alleen op de ochtend zelf. Het inschrijfgeld bedraagt minimaal 5vijf euro. Oftewel, wees gul voor ‘Kika’ en doe mee op 31 december!
 
Na afloop is er gratis koffie of thee en uiteraard verse oliebollen. Voor vragen kunt u mailen naar Frans van Heerdt, lvederveen@gmail.com.
 
Wilt u ook wekelijks wandelen, hardlopen of ‘Megga-gymen’ bij ‘LVE’? Dat kan. Voor 10 euro per maand kunt u aan alles meedoen. Onze nieuwe startcursus hardlopen begint op dinsdag 14 februari 2017. U kunt zich al aanmelden.