Nieuws

Zaterdag 27 december houdt LVE (Loopvereniging Ederveen) haar jaarlijkse ‘opwegnaar2015’ loop. Elk jaar is het weer een feest om met de vele LVE’ers het oudejaar sportief af te sluiten.
Ook dit jaar wordt er een wandeltocht georganiseerd die langs enkele mooie plekjes van Ederveen leidt. De opbrengst van deze sponsorloop wordt in zijn geheel geschonken aan Stichting De Rozelaar om mee te helpen om vervoer van bewoners mogelijk te maken.

Vervoer De Rozelaar
Stichting De Rozelaar ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in de regio Barneveld. Met respect voor ieders unieke kwaliteiten ondersteunen wij onze cliënten hun talenten te ontwikkelen en te gebruiken. Het aanbod van De Rozelaar is divers. We bieden zinvolle dagbesteding en begeleiding op een werkplek buiten De Rozelaar. Ook krijgen cliënten thuis ondersteuning en bieden we hen een eigen plek om te wonen.
We bieden zelf vervoer aan onze cliënten; het 1-op-1-contact met hen vinden we belangrijk. Cliënten zijn vertrouwd met het vervoer, en wij blijven betrokken bij hen en hun ouders / vertegenwoordigers. Het vervoer staat echter onder grote druk. Vanwege overheidsbezuinigingen is de vergoeding voor vervoerskosten met 60% gedaald. Voor langere afstanden, zoals Ederveen-Barneveld, zijn we dan ook afhankelijk van betrokkenheid van bedrijven en particulieren. We kunnen niet zonder uw hulp en bedanken u bij voorbaat voor de bijdrage aan het vervoer. U maakt het mogelijk dat Robbert, Gerret, Jesse en Milou zinvolle dagbesteding krijgen!
Er is een wandeling van ca 6 km., en 2 hardloopafstanden, 5 of 10 kilometer. De start is om 14.00 uur. Na afloop is er koffie en zijn er oliebollen. Deelname kost € 5.00. Iedereen is van harte welkom!. Er is veel geld nodig, dus we rekenen op uw of jouw komst.

Nieuwe startcursus.
Op dinsdag 24 februari 2015 begint er weer een startcursus bij LVE. Er zijn al weer enkele aanmeldingen, dus het belooft weer een mooie groep te worden. Wilt u, wil jij ook meelopen met de grote groep hardlopers dan is dit de kans. We starten heel rustig en na ca. 14 weken loopt iedereen minimaal 5 kilometer hard. Sluit dus aan bij LVE.
Met ruim 100 leden loopt u nooit alleen. Gezelligheid en sportief bezig zijn gaan bij ons hand in hand. Meer informatie kunt u inwinnen bij Frans van Heerdt, telefoon 0318-571739 of via lvederveen@gmail.com