Nieuws
Goed eten verdient het om smaakvol gepresenteerd te worden. Daarom kunnen klanten van ‘Plus Van Rinsum’ in Ederveen, vanaf 3 juni sparen voor een exclusieve serveerset van Brabantia. Het Hollandse merk heeft speciaal voor PLUS zeven verschillende serveeritems ontwikkeld die klanten bij elkaar kunnen sparen. En het sparen kan niet alleen met fysieke zegeltjes. Vanaf nu is het bij ‘PLUS van Rinsum’ ook mogelijk om te sparen via de PLUS app.
 
Van broodschaal tot karaf
Met de serveerset wil PLUS van Rinsum klanten helpen hun eten op een verrassende en luxe wijze te presenteren aan hun gasten. De set bestaat uit een porseleinen broodschaal met dipschaaltjes, een karaf, een beukenhouten serveers/snijplank, een porseleinen saladeschaal, een beukenhouten serveerplankje, en set van drie glazen schaaltjes en drie bijpassende porseleinen schaaltjes voor het beukenhouten serveerplankje.
 
Sparen kan nu digitaal
Bij PLUS van Rinsum is het nu ook mogelijk om digitaal te sparen. Via de QR code in de PLUS app kunnen klanten bij de kassa de spaarzegels digitaal laten toevoegen aan hun digitale spaarkaart. Een primeur in de Nederlandse supermarkten.
 
Samenwerking met 24Kitchen
Drie 24 Kitchen chefs hebben speciaal voor deze campagne een aantal zomerse recepten bedacht die te presenteren zijn in de serveerset. Deze recepten zijn te vinden op: plus.nl/24kitchen.
 
Over de actie
Vanaf 3 juni tot en met 25 augustus 2018 kan er gespaard worden voor de verschillende items. Bij elke vijf euro aan boodschappen en speciale actieproducten ontvangen klanten een spaarzegel. Bij 16 zegels is de spaarkaart vol. Tegen inlevering van een volle spaarkaart en een bijbetaling ontvangt de klant het serveeritem naar keuze.