Nieuws
Bij ‘Slagerij Wout van de Veen’ gaan ze op jacht …, naar klanten voor het wildassortiment. Sinds kort krijgt de slagerij elke week vers wild aangeleverd. Hiertoe is een overeenkomst aangegaan met Veluwse jagers. Het gaat hierbij om groot wild (herten en zwijnen) en klein wild (hazen, eenden en fazanten). Het seizoen is bepalend wat er bij ‘Slagerij Wout van de Veen’ verkrijgbaar is.
Veluws_wild 
Zoon Wout van de Veen: “We wilden al langer ons assortiment uitbreiden met wildproducten. Dit kwam in een stroomversnelling nadat contacten waren gelegd met Veluwse jagers. Het betekent een forse uitbreiding van ons assortiment. De klant kan nu ook kiezen uit een groot pakket wildproducten. Denk hierbij aan allerlei lekkere producten als: hertenworst, wildzwijn grillvlees, wildgoulash, hazenpeper enz.”
 
Gedurende het wildseizoen zijn de specifieke producten verkrijgbaar. Want de aanvoer is afhankelijk hetgeen de jachtperiode toestaat.
Het bereiden levert nogal eens bedenkelijke gezichte op. Het lijkt zo ingewikkeld. “Dat hoeft helemaal niet”, is de reactie bij de Ederveense slager. “Klanten kunnen bij ons terecht om advies voor de bereidingswijze. De meeste wildproducten die bij ons in de koeling bevinden zijn eenvoudig klaar te maken. De wildproducten zijn een mooi en welkom aanbod in onze slagerij. Ik zou onze klanten adviseren het eens te proberen. Het is zo lekker!”
 
Het wild bij ‘Slagerij Wout van de Veen’ komt als het ware de achterdeur binnenlopen. Verser kan het bijna niet.