Nieuws

Rinie van Hoef en Henk Vlastuin hebben sinds 1 februari Autobedrijf Veldjesgraaf overgenomen. Na 33 jaar vond Jan Veldjesgraaf het welletjes en wilde stoppen met zijn autobedrijf.
De beide monteurs van het bedrijf Rinie en Henk staken de hoofden bij elkaar en besloten in overleg met Jan het bedrijf voort te zetten. De naam blijft: Autobedrijf Veldjesgraaf.

Rinie_van_Hoef_en_Henk_Vlastuin

Rinie van Hoef (links) en Henk Vlastuin hebben op 1 februari Autobedrijf Veldjesgraaf overgenomen.

Een forse stap voor de beide voormalige medewerkers, die eveneens een lange staat van dienst bij het autobedrijf kenden. Rinie was er 28 jaar in dienst en Henk bijna net zolang als de vertrekkende Jan, nl. 31 jaar.
“We kennen de klanten en het bedrijf. De service en klantgerichtheid blijft gelijk. Alleen dat wij nu het aanspreekpunt van de klanten zijn. Persoonlijk contact en aandacht voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel.
De naam van het bedrijf blijft op het pand staan. Dus dat veranderd niet”, aldus Henk en Rinie.

Alle merken auto’s blijven welkom voor onderhoud, APK, onderhoud aan aircoservice, maar ook voor controle en verkoop van banden. Voor inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s kunt u ook bij Autobedrijf Veldjesgraaf terecht.
Beide heren willen de wasserette van Autobedrijf Veldjesgraaf meer op de voorgrond plaatsen. Deze is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.
Autobedrijf Veldjesgraaf is te vinden aan de Rijksweg 32A 6744WB Ederveen.
Tel. 0318 57 21 30, www.veldjesgraaf.nl Twitter: @veldjesgraaf