Nieuws
In Ederveen is wederom een waar Huzarenstuk verricht door Anneke van Brummelen met de bouw van de replica van de ‘Red Bull 13’ auto van Max Vestappen. Elk jaar zijn er verandereingen aan de Formule 1 bolides die pas bekend worden aan het begin van het raceseizoen. Veel tijd werd Anneke niet gegund, want pas in het weekeinde vna 26 maart wist zij hoe de auto van Max Verstappen eruit zou zien. Onlangs is de replica afgeleverd in het Branbandse Montfort en staat deze te pronken tijdens de eerste Europese race in Barcelona. Racefans weten dan waar het over gaat: de alleereerste Formule 1 overwinning van een Nederlander. Laat dit, in 2016, nu net Max Verstappen zijn.
Replica_Red_Bull13_van_Max_Verstappen 
Annekeverhaalt over de klus die zij ook nu weer onderschatte. “Ook dit jaar is er weer een beroep gedaan vanuit de Verstappen hoek om de Red Bull replica van Max Verstappen van de 2016 naar de 2017 versie om te bouwen.
Na de eerste race in Australië op 26 maart werd pas duidelijk hoe de auto er uit zou zien. Niet alleen een nieuwe voor- en achtervleugel, maar ook de veelbesproken haaievin, moest worden gerealiseerd. De auto is lager geworden en de banden breder. Daarnaast zijn er een groot aantal nieuwe details bij gekomen.
Het grootste gedeelte van alle veranderingen is gerealiseerd met multiplex en isolatieplaten.”
 
Tijdens alle komende GP uitzendingen is de auto te zien bij zaal Housmans Dijk 13 in Montfort waar alle F1 fans altijd van harte welkom zijn.