Nieuws
Het is bijna weer zover, tijd om planten en bloembakken te voorzien van nieuwe potgrond. Het comité stichting ‘Woord en Daad’ houdt op zaterdag 10 maart (‘s ochtends) in Lunteren en in Ederveen weer haar bekende jaarlijkse potgrondverkoop actie.
De opbrengst van de potgrondactie gaat dit jaar naar het projec : ‘Sterk voor Werk in Ethiopië’.
 
Dit programma pakt de migratieproblematiek in het Zuiden van Ethiopië doelmatig aan. Het programma focust op de ontwikkeling van vakonderwijs en werkgelegenheid voor jonge mensen in Ethiopië. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een subsidie verstrekt voor de uitvoering van twee derde van het project. Het overige hoopt ‘Woord en Daad’ te kunnen financieren met acties, zoals deze potgrondactie. Zie voor meer informatie www.woordendaad.nl
Door potgrond te kopen ondersteunt u dit prachtige project!
 
De vrijwilligers van Woord en Daad komen zaterdagochtend 10 maart in Lunteren en in Ederveen langs de deur. Ze hebben meer informatie over bovenstaand project/doel bij zich. Vraag er gerust naar. De potgrond is van Naturado, goede kwaliteit, de verkoopprijs is € 6,50 per zak van 50 liter.
Om van levering verzekerd te zijn, of indien u de venters misloopt, kunt u ook telefonisch bestellen: Voor Lunteren bij M. de Bruin(tel. 06 46 13 902 8)en voor Ederveen bij R. van de Brink (tel. 57 40 68).