Nieuws
Een prachtige afsluiting van het voetbalseizoen bij Advendo '57, met een mooie winnaar- Zo werd zaterdag 4 juni de sponsor-dag bij Advendo ‘57 omschreven.
Ook dit jaar was er weer een vol programma met maar liefst 35 deelnemende teams.
Een vlekkeloze organisatie, goed weer, leuke teams, goed eten en drinken en de verloting zorgde voor een ouderwets prettige middag voor zowel de sponsors als de organisatie van Advendo '57.
P._Bos_Veevoeders_wint_sponsortoernooi_Advendo 
De afgelopen jaren overleefden vaak dezelfde namen de voorronden van het toernooi. Elk jaar schreven zij in met een sterk voetballend team. Dit jaar besloot de organisatie tot een andere opzet te komen, een poule-indeling naar sterkte van de teams. De gedoodverfde titelkandidaten moesten dan ook volop aan de bak om de voorronde te overleven.
Vanuit de zes poules gingen de winnaars door, alsook de beste nummers twee. Wat niet werd verwacht, maar toch gebeurde, was dat de finalisten niet uit de ‘poule des doods’ kwamen. Na veel wedstrijden, maar vooral ook penalty’s stonden uiteindelijk P. Bos Veevoeders en Lokhorst Tuin en Terras in de finale. Een knappe prestatie want het warme weer vergde veel van het uithoudingsvermogen van de spelers.
Door een gelijke stand na de reguliere speeltijd in de finale moesten strafschoppen weer bepalen wie de grote beker mee zou nemen. Voor het eerst in een lange carrière mocht het team van P. Bos Veevoeders de grote wisselbeker mee naar huis nemen en zich de winnaar van de editie 2016 noemen!
 
Na de prijsuitreiking (P.Bos veevoeders 1e, Lokhorst Tuin/Terras 2e, en Delektro 3e) en de verloting, ging de sportiviteitsprijs naar het team NDR Keukens. Dit team deed voor het eerst mee met het sponsortoernooi in Ederveen. Het sportieve maar vooral jonge team had het niet echt makkelijk - de uitslagen zijn we gemakshalve maar even vergeten.
 
De sponsorcommissie en het bestuur wil op deze wijze iedereen bedanken voor zijn of haar inzet op deze dag. Zonder alle vrijwilligers zou de sponsordag niet georganiseerd kunnen worden. Bedankt : barpersoneel, lootjesverkopers, bonnenverkopers, scheidsrechters, EHBO, opbouwteams terrassen, dj, koks van die honderden hamburgers en saté-stokken, opruimdiensten, onderhoudsploeg en organisatie in de bestuurskamer (en iedereen die niet genoemd is).