Nieuws

Ouderenkoor ‘Met Hart en Stem’ uit Ederveen is opgericht in 1995 en dus op weg naar het 20-jarig bestaan. Het koor bestaat momenteel uit ongeveer 50 leden, in leeftijd variërend van 68 tot 88 jaar. Leden komen niet alleen uit Ederveen, maar ook Wekerom, Barneveld, Renswoude, Veenendaal en Ede zijn vertegenwoordigd.

Op maandagmiddag wordt gerepeteerd onder leiding van dhr. Roelof van Middendorp, bekend van o.a. Mannenkoren in Apeldoorn en Veenendaal en organist in de Oude Kerk in Barneveld.
Onder zijn leiding is de zangkwaliteit van ons koor sterk verbeterd. Reden ook waarom wij regelmatig uitgenodigd worden om in bejaardentehuizen, zorgcentra e.d. in Barneveld, Lunteren, Wekerom, Harskamp enz. maar ook in Ederveen te komen zingen.
Het doel van ons koor is tweeledig: we zingen, omdat we er zelf plezier in hebben en doen anderen een plezier door op genoemde locaties te gaan zingen.
Een prettige bijkomstigheid is de altijd goede sfeer tijdens de repetities. Ook de onderlinge band tussen de koorleden ervaren we als heel bijzonder.

Ouderenkoor_Met_Hart
De jubilarissen bij Met Hart & Stem, v.l.n.r. mevr. J. Schuurman, mevr. E. van Donkelaar, mevr. M. van Heerdt en dhr. J. Stroomberg.

Tijdens de gezellige Jaarvergadering op maandag 7 juli in de Essenburcht te Kootwijkerbroek zijn de dames M. van Heerdt en J. Schuurman en dhr. J. Stroomberg gehuldigd vanwege hun 12,5 jarig koorjubileum.

Als u kennis wilt maken met ons Ouderenkoor, loop dan eens vrijblijvend binnen om een repetitie bij te wonen. Deze vinden elke maandagmiddag plaats in Kerkheem (naast de N.H.Kerk aan de Schoolstraat in Ederveen) van 14.15 tot 16.15 uur. De repetities beginnen na de vakantie weer op 1 september.
Mocht u meer informatie willen of zich aanmelden, dan graag contact opnemen met dhr. Aalt Mostert, telef.nr. 0318-482029 of email: aaltengrietje@hetnet.nl.