Nieuws
Het zijn spannende dagen voor Willeke Mulder en haar zus van kapsalon Zusjes Mulder. Zaterdag 20 juni houden zij een open dag, waarbij ook de nieuwe Israëlwinkel in gebruik wordt genomen.
“Ik vind het heel spannend. Heb nog nooit zoiets gedaan. We bereiden het zo goed mogelijk voor en zijn heel blij met de hulp van zo’n 25 vrijwilligers.” Willeke kijk er dan ook met enige spanning naar uit.
 
Bezoekers kennis laten maken met de kapsalon en de schoonheidssalon, maar tegelijkertijd er een kleine markt aan vastkoppelen. Dat is wat er zaterdag 20 juni gaat gebeuren aan de Bruinehorst 14 te Ederveen (hoek Lunterse Kade).
Bij kapsalon Zusjes Mulder kan met terecht voor een breed pakket. Voor het knippen en haarverzorging, maar ook voor make-up advies en huidverzorging. Tijdens het Open Huis kan men zich er uitgebreid laten informeren.
Open_dag_kapsalon 
Willeke zal dan ook de bezoekers vol trots de nieuwe Israëlwinkel tonen. Sinds een paar maanden is deze geopend en zaterdag 20 juni wordt deze getoond aan een groter publiek.
Men kan er terecht voor een keur aan producten uit Israël, o.a. sieraden, boeken en cd’s, Ichtus Gifts en geschenkpakketten. De inkomsten uit dit winkeltje zijn in zijn geheel bestemd voor de stichting Christenen voor Israël.
 
Buiten, op het terrein van de kapsalon, is er die dag nog een leuke markt met diverse kraampjes en een kleine proeverij.
Aan de kinderen is ook gedacht. Zij kunnen zich vermaken in een aparte kindertent met een clown en zich er laten schminken.
De bezoekers van de open dag worden ontvangen met een gratis kopje koffie/thee met wat lekkers erbij.
 
Het adres: Bruinehorst 14 Ederveen. De kapsalon is dagelijks geopend, behalve op maandag. Voor meer info: www.zusjesmulder.nl