Nieuws
Het is een drukte van belang bij LVE. Deze Ederveense loopvereniging telt op dit moment 125 leden en nog steeds melden zich nieuwe leden aan. Dat het enthousiasme groot is, bleek op de traditionele ‘Oudjaarsdagloop’. Maar liefst 70 hardlopers en 40 wandelaars zorgden voor een mooie afsluiting van het jaar 2016. Er werd € 2805,00 bij elkaar gelopen voor de stichting ‘Kika’ (kinderkanker). Alle deelnemers worden hiervoor hartelijk bedankt.
 
Dinsdag 7 februari wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Als gastspreker is uitgenodigd de Edese podoloog Hans Gerritsen die uitleg wat podologie inhoudt. Niet onbelangrijk voor mensen die hardlopen en wandelen. Een blessure kun je zomaar oplopen. Hoe zijn deze te voorkomen of wat kun je doen om weer te herstellen? Allemaal vragen waar we een antwoord op hopen te krijgen.
 
De startcursus hardlopen begint op dinsdag 14 februari. In circa 16 weken willen alle deelnemers zo ver zijn, dat ze 5 kilometer aan één stuk kunnen hardlopen. Op een rustige en geleidelijke wijze bouwen we de trainingen op, zodat men blessurevrij kan proberen te lopen. Er zijn al voldoende aanmeldingen, maar er is nog plek genoeg.
Ben jij enthousiast en wil je ook meedoen? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar: lvederveen@gmail.com Je kunt ook bellen naar Frans van Heerdt, 06 – 55 36 06 79. Kijk ook op onze Facebook pagina voor meer informatie en foto's.