Nieuws
De cafetaria van ’t Trefpunt heeft de laatste maanden een metamorfose ondergaan. Er wordt een andere kleurstelling gevoerd, een nieuwe en moderne presentatie van de prijzen en menu’s. Dit is een voorbode geweest voor de presentatie van een nieuwe formule.
Snackbar ’t Trefpunt start per 1 maart verder als Snackpoint ’t Trefpunt.
 
Ook het bar gedeelte is aangepast, met een aparte rookgedeelte. Nieuwe tafels en stoelen maken het gezelliger om te genieten van uw hapje en drankje bij ’t Trefpunt. De zaal wordt op nieuwe schermen gepresenteerd.
 
De snackpoint formule staat bekend voor zijn topkwaliteit, zijn primeurs, zijn spectaculaire superdeals en het unieke Snackpoint kidclub concept.
Snackpoint ’t Trefpunt staat nu nog in de startblokken, om vanaf 1 maart haar klanten te verwennen d.m.v. zijn verrassende hamburgerconcept, zijn complete schotels en zijn spaarkaarten. Hiermee sparen kalnten voor € 10,00 contante korting.
 
De Snackpoint Kidzclub telt op dit moment meer dan 4.500 leden die op hun verjaardag een verjaardagskaart krijgen. Hiermee kunnen zij naar hun Snackpiont vestiging en ontvangen dan een gratis kidzbag. Verder worden Kidzclub leden gedurende het gehele jaar verrast op leuke attenties.
 
“t Trefpunt heeft dus voor groot en klein veel nieuws te bieden. U bent er van harte welkom om kennis te maken met de vernieuwde indeling en met de Snackpoint formule.