Nieuws

Woensdag 3 juli komt de vijfvoudige Nederlandse damkampioen Kees Tijssen naar ’t Eereveensedag voor het spelen van de traditionele simultaanwedstrijd van damvereniging D.C.E.
De simultaanspeler werd in de periode van 2008 tot 2012 Nederlands kampioen en in het verleden een keer tweede bij de Europeese kampioenschappen. In april kwam Tijssen bij de Nederlandse kampioenschappen niet verder dan een vierde plaats.
Woordvoeder Ben van Beek van de Ederveense Damclub D.C.E. is blij met de komst van Kees Tijssenen. Het bestuur is er opnieuw in geslaagd een topdammer naar Ederveen te halen zoals het in voorgaande jaren ook gelukte.

De komst van de simultaanspeler is financieel mogelijk gemaakt door een aantal sponsors. Hoofdsponsors zijn Rabobank Woudenberg-Lunteren en bouwbedrijf
v.d .Vliert uit Ederveen. De overige sponsors zijn: Autobedrijf Gert Brandsen, Metaaldesign G de Rooij, R. van Egdom verzekeringen, Metaalbedrijf v.d. Loenhorst, en Varias verzekeringen/Goed Vastgoed makelaardij.

De damsimultaan begint om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De kosten voor de deelname aan de simultaanwedstrijd bedragen drie euro en voor de jeugd één euro.
Voor voorinschrijving kan men zich vervoegen bij Ben van Beek onder
Tel. 0318-572005 of email benvanbeek@tele2.nl (tot dinsdag 2 juli).