Nieuws
Nagels zijn het ‘gezicht’ van handen. Bij een eerste kennismaking vallen verzorgde nagels op. Het bepaald mede het beeld van de persoon. Van belang is de nagels in goede conditie te krijgen en ze ook hierin te behouden.
Iemand die daarbij de helpende hand kan zijn is Michelle Pater. Zij is allround nagelstyliste en heeft onlangs haar salon ‘Nail & More’ gelanceerd.
 
“Ik heb een opleiding gedaan voor nagelstyliste, omdat dit mij aantrok. Verzorgde nagels geeft je een goed gevoel. Je bent er toch zelfbewuster door. Was altijd al bezig met nagels en steeds vaker verzorgde ik nagels van anderen. Van het een kwam dus ook nu het ander. Sinds kort heb ik een eigen salon aan de Hoofdweg in Ederveen.”
Michelle geeft aan hier een breed scala aan mogelijkheden te hebben voor een optimale behandeling van nagels.
Een kleine opsomming: manicure (mini, uitgebreid), parafine behandeling, maskers voor handen, nagelbijt arrangementen voor dames en heren.
In haar studio kan men ook terecht voor gelnagels en acrylnagels en de daarbij behorende lakken. Bij ‘Nail & More’ kan men eveneens terecht voor het kunstig versieren van nagels, de zogeheten ‘nail-art’. Michelle weet nagels hiermee om te toveren tot ware kunstwerken, die veel bewonderen oogsten.
 
In haar salon zijn ook de benodigde accessoires verkrijgbaar, zoals: hand- en body lotion, nagelriem die, diverse soorten vijlen en nagellak.
Michelle werkt alleen op afspraak. “Dat werk prettig, ik heb dan alle tijd voor de persoon. Het is heel leuk om met nagels bezig te zijn, kan er mijn creativiteit in kwijt. Daarnaast is het heel prettig om iemand blij te maken.”
 
‘Nail & More’ is te bereiken via tel. 06 29 33 96 31. Een eigen site is nog in de maak. ‘Like’ ook de Facebook-pagina om op de hoogte te worden gehouden van acties, winacties en creaties.