Nieuws
Verzorgde nagels zijn een must! Bij een kennismaking is dit vaak het eerste dat opvalt. Het bepaald mede een beeld van de persoon. Van belang is de nagels in een goede conditie te krijgen en dit ook vast te houden.
Michelle_Pater_start_als_allround_nagelstyliste
Michelle Pater biedt hierbij een helpende hand. Onlangs heeft zij haar
salon Nailandmore-Michelle Pater geopend. “Ik heb een opleiding gevolgd voor Allround Nagelstyliste, omdat dit mij fascineerde. Iemand blij maken met verzorgde nagels, op wat voor een manier dan ook, geeft mij voldoening in mijn werk. Het geeft mensen meer zelfvertrouwen.
Ik was al een langere tijd bezig met alles rondom nagels en steeds  vaker verzorgde ik ook nagels van anderen. Van het een kwam, sinds december 2015 heb ik mijn salon gevestigd aan de Hoofdweg in Ederveen.” Michelle geeft aan hier een breed scala aan mogelijkheden aan te
bieden. Een kleine opsomming: Acrylnagels, Gelnagels, Gellak, diverse manicures, een parafine behandeling en diverse nagelbijtarrangementen voor dames èn ook voor heren! Michelle weet nagels om te toveren tot ware kunstwerken, die veel bewonderen oogsten.
Op afspraak
In haar salon zijn ook de benodigde accessoires verkrijgbaar, zoals: hand- en body lotions,
nagelriemolies , diverse soorten vijlen, nagellak en removers. Michelle werkt alleen op afspraak.
“Dat werkt gewoon prettig, ik heb dan alle tijd voor de klant. De klant is bij mij namelijk ‘koning’.”
Nailandmore-Michelle Pater is te bereiken via tel. 06 29 33 96 31. ‘Like’ ook haar Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van acties, winacties en creaties in haar salon!