Nieuws
Zaterdag 1 13 januari was de aftrap van het turn seizoen voor de Ganoteon dames uit de bovenbouw.
In de ochtend wist Florine een zesde plaats te behalen door een super prestatie neer te zetten. Zij had te maken met een flinke blessure dit jaar. Door een gebroken voet die ze opgelopen had in de herfstvakantie was er een groot deel van haar trainingstijd verloren gegaan. Toch wist zij nog mooie cijfers te behalen.
Daarna was de beurt aan Hennie van Rinsum zij was ook lekker bezig als eerstejaars junior turnster wist ook zij een zesde plaats te behalen mede dankzij een geweldige sprongbeurt. Tijdens het in-turnen ging het nog mis en kreeg ze eigenlijk nog last van haar voet. Maar ze liet zich daardoor niet hinderen en sprong een prachtige overslag over de pegasus.
Meiden_van_Ganoteon_op_het_podium 
Vervolgens was er de beurt aan de senioren. Linda turnde een stabiele wedstrijd en haalde ook een zesde plaats. Ook zij wist een hoge score op de pegasus te behalen. Marjolein Hardeman die een mooie flik-flak op de vloer maakten en een salto van de brug maakte wist helaas niet voldoende punten bij elkaar te halen voor een hoge klassering. Lisanne Sukkel had echter wel voldoende punten voor een podium plaats en werd gedeeld derde. Ook zij behaalde deze prijs mede dankzij de sprong.