Nieuws
Het lijkt alsof jouw zomergevoel van vrijheid, rust en onbezorgdheid mee opgeruimd is met de tent en andere kampeerspullen naar zolder, máár…, niets is minder waar! Door te mediteren leer je contact maken met jouw innerlijke rust. En dat heeft groots effect.
 
Wat is meditatie?
Meditatie gaat over vriendelijk en aandachtig bij jezelf aanwezig zijn, bij hoe het nu voor je is. Gewoonlijk laten we ons bezetten door agenda’s, zorgen, plannen en de vaart van de dag. Door aandacht te geven aan wat er nu is, te midden van alle drukte en hectiek, leer je contact maken met jouw eigen innerlijke rust. Het is alsof je je ramen open zet en er een frisse wind door je geest en lichaam waait. Je ervaart jezelf als meer aanwezig, lichter en in balans. Door dit met elkaar te beoefenen ontstaat bovendien een gevoel van saamhorigheid en verbinding. En dat is een grote drijfveer voor Liesbeth. Eerder organiseerde zij het project ‘Buurtverlichting’ in Utrecht en gaf zij diverse meditatiecursussen.
 
Vanaf 19 september start op maandagavond een nieuwe cursus in een prachtig verbouwde hooischuur in Ederveen. Voor data, tijden, locatie, kosten en aanmelding kijk je op www.facebook.com/liesbethsmeditatie of bel je 06-24220290.
Iedereen is van harte welkom. “Van verbinding en saamhorigheid kun je niet genoeg hebben!”, geeft Liesbeth lachend aan.