Nieuws
Kunt u zich voorstellen dat er in een ziekenhuis te weinig couveuses zijn en daardoor baby's niet geholpen kunnen worden? Dat er operatiebedden gebruikt worden die versleten zijn? Dat er kinderen met waterhoofdjes of open ruggetjes zijn die niet kunnen lopen, en voor wie ook geen rolstoel is? In Zimbabwe is dit de dagelijks realiteit!
 
De Mbuma zending is werkzaam in Zimbabwe. Zij hebben daar vijf basisscholen mogen oprichten, een middelbare school, verschillende klinieken een weeshuis en een ziekenhuis.
Ook in dat ziekenhuis is er gebrek aan materiaal om hun patiënten voldoende te kunnen verzorgen. En dat is een grote nood!
 
Daarom hopen wij, een groep jongeren uit de OGG ‘Schaapsweg’ te Ede, een markt te organiseren. Zij hopen zo voldoende geld binnen te krijgen voor een operatiebed, couveuses en rolstoelen. Op deze markt staan verschillende kramen, zoals de Boekenkamer, Jemako, Aloë Vera, Halfweg Brocante, T-Toys, Eiroem, en nog veel meer.
Voor de kinderen is er genoeg te doen bij de skelterbaan en in de knutseltent. Op de markt vindt u ook koffie, taart, patat, snacks en overheerlijke broodjes beenham/hamburger van topslagerij Ab van Leeuwen. Allemaal hartelijk welkom op zaterdag 7 juli, Rijksweg 36 te Ederveen!