Nieuws
Dinsdag 12 en woensdag 13 december wordt voor de 23e keer de ‘Volkskerstzang’ gehouden in het Dolfinarium in Harderwijk. Ook dit jaar is er weer een mooi programma samengesteld, waarin koormuziek en samenzang onder leiding van het concertorkest van ‘De Stedelijke Harmonie’ elkaar afwisselen. het kerstverhaal wordt verteld en Iris Verhoek (bekend van The Voice Kids) zal van zich laten horen. Het worden twee avonden van volop genieten!
 
Woensdag 13 december is het de beurt aan kinderkoor de kleine luitjes/tienerkoor ‘DJoY’ uit Putten, kinderkoor de Fonteintjes/tienerkoor ‘Viva Vox’ uit Putten en kinderkoor ‘Hosanna’ uit Ederveen o.l.v. Ineke Bos-Strootman en Interkerkelijk vrouwenkoor ‘Euterpe’ uit Voorthuizen, ‘Kesterens Gemengd Koor’ uit Kesteren, Christelijk gemengd koor ‘De Lofstem’ uit Heteren en Christelijk gemengd koor ‘Nieuw Leven’ uit Slijk-Ewijk o.l.v. Arie Moll.
 
Het concertorkest van de ‘Stedelijke Harmonie’ Harderwijk verzorgt de muzikale omlijsting en de kinderkoren worden begeleid door Harrie Stijf op de digitale piano. Traditiegetrouw hebben de dolfijnen het laatste woord.
 
Kaarten zijn te koop via www.volkskerstzang.nl  voor 5 euro.
Voor mensen die in een rolstoel komen zijn er speciale entreekaarten te koop. Meer informatie hierover vind u op de website www.volkskerstzang.nl
Meer informatie over de Volkskerstzang is te vinden op de website en op Facebook. De koepel gaat open om 19.15 uur. De avond begint om 20.00 uur.