Nieuws
Advendo ‘57 en ‘Keepersschool Midden-Nederland’ organiseren op zaterdag 23 juni een keepersdag. De dag staat o.l.v. Lambert en Rob Jager van ‘Keepersschool Midden-Nederland’.
 
Op een leuke en leerzame manier gaan zij met je trainen om een betere keeper te worden. Dit wordt op een uitdagende en motiverende manier gedaan, passend bij het moderne voetbal. Hierbij wordt gewerkt naar de mogelijkheden die iedere keeper heeft.
Er wordt doelgericht gewerkt aan techniek in situaties die je kent uit de wedstrijd. Dat wordt gedaan met zeer ervaren en gepassioneerde trainers. Deze weten de lat net iets hoger te leggen zodat je flink aan de bak moet.
 
‘Keepersschool Midden-Nederland’ is onafhankelijk en heeft al meer dan 20 jaar ervaring en hebben inmiddels al meer dan 300 jeugdkeepers opgeleid en hebben contact met veel topclubs uit Nederland.
 
Alle keepers uit de regio, jongens en meisjes, van 6 t/m 19 jaar oud zijn welkom. Trainers of keeperstrainers die een bijdrage willen leveren op deze dag kunnen zich eveneens aanmelden. Schrijf je snel in. Ga naar onze website Advendo57.nl