Nieuws

Zaterdag 5 april wordt er een speciale jongerenavond georganiseerd voor en door jongeren. Deze avond wordt gehouden in de hervormde kerk in Ederveen, Hoofdweg 85 en is voor jongeren vanaf 12 jaar.
Werd deze avond vorig jaar nog door de hervormde gemeente in Ederveen zelf georganiseerd, nu krijgt de organisatie enthousiaste medewerking vanuit de PKN gemeente te Lunteren.

Er wordt al druk gebrainstormd, niet alleen met de jongeren zelf, maar ook met omliggende dorpen, zoals Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel. De organisatie vindt het erg belangrijk dat er in deze tijd oog en hart is voor de jongeren en zijn dus erg blij met alle reacties.
“We zijn ook erg dankbaar dat zanger en spreker Gerald Troost onze spreker zal zijn deze avond”, aldus één van de organisatoren.
Het thema can de avond is: 10.000 Reasons.

De avond start om 20.00 uur in de kerkzaal. Waar via veel zang, met een band die nauw betrokken is bij het project en natuurlijk Gerald Troost, het thema verduidelijkt wordt.
De organisatie hoopt dat mede door middel van deze dienst de jongeren dichter bij God mogen komen en Hem beter mogen leren kennen.
Na afloop van de dienst, die ongeveer een uur zal duren, is er nog een ontspannen gedeelte, waarin men gezellig met elkaar wat kan eten en drinken. De avond zal rond 22.30 uur ten einde lopen.

Voor meer informatie of vragen mail naar jongerenavondspeciaalvoorjou@outlook.com of bekijk onze facebook pagina www.facebook.com/pages/Jongerenavond