Nieuws
Bij de Ederveense koersbalvereniging is Janny van Beek er opnieuw in geslaagd het kampioenschap binnen te halen en prolongeerde hiermee haar titel. Zij ontving na afloop van de laatste speeldag uit handen van de beheerder van het dorpshuis ‘De Zicht’, Henk van Beek de fraaie wisselbokaal die in het verleden door hem geschonken is.
 
De kersverse kampioen boekte ook een nieuw clubrecord met een gemiddelde van 16,8 punt. Op de tweede plaats eindigde evenals vorig jaar Ben van Beek en de derde plaats was voor Roelie Schouten.
De drie bekers werden uitgereikt door de sponsor van de Ederveense koersbalvereniging Frans van Heerdt van ‘Atrium Interieur Groep’ aan Janny van Beek Ben van Beek en Roelie Schouten. De overige koersballeden kregen een mooie medaille als aandenken aan het achterliggende seizoen.
De sponsor van de Ederveense koersbalvereniging kreeg uit handen van de leidster Janny van Beek een fraaie bos bloemen aangeboden voor de steun aan de vereniging.
 
De volledige uitslag van het seizoen 2016-2017:
Janny van Beek (gemiddeld) 16,8 pt., Ben van Beek 13,2 pt., Roelie Schouten 11,6 pt., Gert van Hoef 10,9 pt., Ger Groters 10,5 pt., Wil Bakkenes 10,3 pt., Gert Hendriksen 9,2 pt., Riet van Dijk 9,0 pt., Gijsje van Heerdt 8,6 pt., Wil Hendriksen 8,2 pt., Woutje van Hoef 6,8 pt., Joke v.d. Broek 6,7pt., Jan Willemsen 6,4.