Nieuws
De wijk is van iedereen. Dus ook van u. Daarom heeft u invloed op wat er in uw wijk gebeurt. In het grootste deel van de gemeente gaat dit via wijkwaardebonnen. Ederveen pakt dit anders aan. Namelijk via de website www.EderveenDoet.nl
 
Op deze website kunt u als bewoner van Ederveen een initiatief met benodigd budget aanmelden. Een paar keer per jaar ontvangen alle inwoners van Ederveen een cheque met een bepaalde waarde. De cheque doneren zij via de website aan de aangemelde initiatieven.
Maar initiatiefnemers kunnen zelf ook sparen voor hun initiatief. Door cheques te verzamelen en te doneren. Zo maken bewoners zelf keuzes over welke initiatieven worden uitgevoerd. Als het hele budget is verzameld kan het initiatief uitgevoerd worden.
 
Kom naar de startbijeenkomst op donderdag 28 mei om 19.30 uur op het Marktplein in Ederveen. Er zal een presentatie plaatsvinden en zullen al enige initiatieven op de site www.EderveenDoet.nl getoond kunnen worden (voorstellen van de Oranjecomite en Belangenvereniging). Interessant voor buurt, straat, maar ook verenigingen, laat u informeren !