Nieuws

De grote schuurdeuren nodigen dagelijks uit voor een bezoek aan Hoeve Landlust. De landwinkel is gevestigd aan de Oude Rijksweg (N224), halverwege De Klomp.
Sinds eind september heeft het de deuren geopend en sindsdien hebben vele buurtgenoten de weg er naar toe gevonden. Ook klanten uit Ede, Veenendaal en Ederveen hebben de charme van Hoeve Landlust ontdekt.

Hoeve_Landlust

 

“Ik wil graag een kilo andijvie.”
“Natuurlijk”, geeft Teus aan en hij loop de schuurdeur uit het land op. Daar snijdt hij voor de klant een maaltje andijvie af. Hoe vers wil men het nog hebben. Bij Hoeve Landlust is dit de gewoonste gang van zaken. Met ingang van het volgend voorjaar biedt het werkelijk een keur aan verse producten direct van het land.
Tip: tijd voor stamppot! Momenteel is er volop boerenkool aan de stronk verkrijgbaar in de winkel!
De winkel is gevestigd op de voormalige deel van de schuur en de klant kan er terecht voor vele verse streekproducten. Om er een paar te noemen, Remeker kaas , Doesburger Eng bier, heerlijke dressings (E-nummer vrij), verse sappen, verse groenten en fruit.
Prettig is dat de dressings ook in klein verpakking verkrijgbaar zijn en dat de sappen in vijf liter verpakking verkrijgbaar is (houdbaar twee maanden na opening).

Mar Hoeve Landlust biedt meer, onder meer cadeaupakketten in elke prijsklasse en ook zelf samen te stellen. Vraag er even naar in de winkel.
Bijzonder is ook het assortiment zelf gemalen bak mixen (o.a. spelt en boekweit), eigen lijn en receptuur. Teus is namelijk ook bakker geweest en kan de klant hierin uitstekend adviseren.
In de winkel is het boek ‘Super Food recepten’ verkrijgbaar Hierin heerlijke gerechten,100% natuurlijk en super gezond!
En …!
De gehele maand december worden er oliebollen gebakken. Inderdaad om ter plekke vers mee te nemen.

Adres en informatie: Hoeve Landlust - Rijksweg 36 Ederveen - www.facebook.com/hoevelandlust