Nieuws
Lopen met plezier’. Dit is het nieuwe motto van LVE, de Ederveense loopvereniging. Een aantal keren per week verschijnen ze in de straten van het dorp. De herkenbare sportieve figuren in blauwe jacks en shirts. Fanatiek en met een glimlach wordt er deelgenomen aan de trainingen. Wilt u of jij dat ook? Dat kan.
 
Dinsdag 16 februari begint er weer een startcursus hardlopen. In 14 weken kun je dankzij een rustige opbouw, onder begeleiding van een professionele looptrainer, 5 kilometer hardlopen. De afgelopen 5 jaar zijn er vele Ederveners, maar ook mensen van buiten Ederveen, geweest die deze beslissing ook genomen hebben. En met succes. LVE kent op dit moment ruim 100 leden en dat gaan er nog meer worden want wij zijn op zoek naar u en jou.
De eerste avond, dus op 16 februari, is een informatie avond. Naast uitleg over de gang van zaken hoe een training er uitziet en wat je wel en niet kunt doen zijn er ook mensen van Runnersworld uit Ede. Zij zijn aanwezig om informatie te geven over schoenen, kleding en voeding. De avond begint om 19.30 uur.
 
De kosten voor de cursus bedragen €70,00. Deelname bij het Atrium Rondje om Ederveen op 11 juni is inbegrepen. Mocht u meer informatie willen dan kunt u mailen naar Frans van Heerdt, lvederveen@gmail.com.
Ook kunt u LVE volgen op Facebook of kijk op de website, www.lveederveen.nl. Bellen kan ook, 0318-571739.
 
Loopt u al hard en wilt u in groepsverband nog meer genieten, dan kunt u ook lid worden. U kunt ook de krachttrainingen meedoen of Nordic Walking bij LVE, dan kunt gerust een keertje meedoen of komen kijken. Iedereen is welkom.