Nieuws
Zaterdag 6 april wordt in en rond het dorpshuis ‘de Zicht’, Marktplein 10 te Ederveen, een actiemarkt gehouden. Een gezellige markt waarbij twee mooie doelen gesteund worden. Een doel dichtbij en ver weg.
 
Jacqueline van de Weerd
Enerzijds is er geld nodig voor het realiseren van een eigen kerkgebouw voor de Hersteld Hervormde gemeente te Ederveen. Anderzijds wordt het werk van Jacqueline van de Weerd op Haïti gesteund. Ze werkt daar sinds 2011 als verpleegkundige pro deo in het ziekenhuis in Passe Catabois. Dit ligt in het noordwesten, het armste deel van Haïti.
 
U kunt een groot deel van de dag doorbrengen in en rond ‘de Zicht’, waar u in een gemoedelijke sfeer kunt genieten van alle activiteiten die de actiemarkt u biedt.
Voor iedereen is er wel wat te doen. Naast de rommelmarkt zijn er diverse kramen waar allerlei producten door onder andere (lokale) ondernemers worden aangeboden. Van woonaccessoires, sieraden en babyartikelen tot plantjes, speelgoed en alledaagse boodschappen: er is een heel divers aanbod! Win leuke prijzen bij het enveloptrekken, ballonprikken of boomstamzagen en kom lekker eten bij één van de eetkramen.
 
U bent zaterdag 6 april tussen 09:30 en 14:00 uur van harte welkom.