Nieuws

Ambachtelijke Slagerij Wout van de Veen is tijdens ‘Arnhem Rookworststad’ vijf maal in de prijzen gevallen. De bekroning van de deelname was wel het predicaat ‘Goud met Ster’ voor de totale inzending. Alle inzendingen werden bekroond met de hoogste waarderingen. Goud was er dus voor de kipworst, de grove en fijne worst en de rundworst. Aan deze competitie ‘Arnhem Rookworststad’ deden zo’n 300 slagers uit geheel Nederland mee.

Goud_met_ster_voor_worsten_Slagerij_Wout_van_de_Veen
De worstenmakers van Slagerij Wout van den Veen: v.l.n.r.: Maarten van den Veen, Wouter van den Veen en Maarten van den Veen.

De ruimte in de winkel aan de Hoofdweg in Ederveen is er maar amper op- berekend. Het personeel zal de komende weken weer tussen de vele gewonnen bekers de klant moeten vinden om te vernemen wat de bestelling is. Ze zijn het gewend, de klanten en het personeel. En daar schuilt nu net het gevaar.
“Want”, geven vader en zoon Van Veen aan: “we zijn hier heel erg blij mee en willen dat graag met onze medewerkers en klanten delen. Het is en blijft nog altijd een prestatie van ons allemaal. We zijn er trots op dat we elk jaar weer met onze producten in de hoogste categorie eindigen.”

Een prestatie van formaat, want de worsten worden bij wijze van spreken zo uit de vitrine in de winkel gehaald en ingezonden. De worsten die met goud werden bekroond zijn bij de klanten in de koelkast terug te vinden.
Dat maakt de prestatie zo bijzonder en daarom worden de klanten van Ambachtelijke Slagerij Wout van de Veen dan ook betrokken bij het behaalde resultaat.
De kracht van deze prestatie is dat de Ederveense slager producten van de eigen slacht verkoopt.
“Wij gebruiken geen smaakversterkers. Bij ons gaat het zoals men het vroeger deed. En dat proef je aan onze producten. Deze zijn met zorg gemaakt. In onze slagerij in Ederveen en Renswoude verkopen we een eerlijk product.”

Ook de klanten profiteren mee van de behaalde prestatie (zie elders in deze Lunterse Krant). Want per slot van rekening zijn zij het die de naam van deze ambachtelijke slagerij op waarde weten te schatten.  Ambachtelijke Slagerij Wout van de Veen: worstmakers van vader op zoons!