Nieuws
 Zaterdagavond 16 april gaf muziekvereniging Irene Ederveen haar jaarlijkse voorjaarsconcert. In een vol dorpshuis liet Irene haar publiek genieten van prachtige muziek.
De avond werd geopend door het leerlingenorkest onder leiding van Sandra van Luijtelaar. Het was goed te horen wat een vooruitgang deze muzikanten hadden gemaakt. Ze brachten een aantal vlotte nummers ten gehore, die goed werden ontvangen door het publiek.
Het programma werd vervolgd door het Fanfareorkest eveneens onder leiding van Sandra van Luijtelaar. Zij namen het publiek mee op een muzikale reis door Europa. Engeland, Duitsland, België, Frankrijk en natuurlijk Nederland. Diverse muziekstijlen kwamen langs en de muzikanten lieten horen wat zij in huis hebben. Na hun optreden kregen zij dan ook een luid applaus van het publiek, waarop een extra toegift niet uit kon blijven.
Geslaagd_voorjaarsconcert_Irene
Daarna was het de beurt aan de Malletband onder leiding van Marius Bongers. Ook zij hadden voor deze avond een gevarieerd programma. Het publiek werd o.a. meegevoerd met de opzwepende klanken van Game of Thrones. Vervolgens naar een prachtig ingetogen Noorse hymne Ned I Vester. Zij eindigde hun optreden met het swingende Uptown Funk van Bruno Mars, waarbij het publiek niet stil meer kon zitten.
Geslaagd_voorjaarsconcert_Irene_2
De avond eindigde met een gezamenlijk optreden van alle muzikanten met het toepasselijke nummer Thank you for the music van Abba. Tijdens het concert werden twee leden gehuldigd. Anna Veldhuizen (12.5 jaar lid) en Jolanda Donkelaar.