Nieuws
 Onlangs kwamen leden van Ganoteon uit ederveen voor het eerst weer in actie. Het betrof een turnwedstrijd vsn dames in de 6de divisie.
Ganoteon deed mee met zeven turnsters in verschillende categorieën.
Ganoteon_pakt_zilver_in_de_6de_divisie
In de eerste wedstrijd kwamen Annette en Marjolein uit bij de junioren zij moesten dit jaar verplicht promoveren toch wisten zij een plaats bij de eerste 10 te behalen ze turnden dan ook een mooie wedstrijd. Florine van Schaik deed voor het eerst een wedstrijd en wist meteen het zilver te pakken. Zij was ook een van de weinige turnsters op dit niveau die het presteerde om op de balk te blijven staan. Wat een hele knappe prestatie op zich is.
In de tweede wedstrijd hadden we bij de senioren Linda en Lisanne. Door blessures had Lisanne niet optimaal kunnen trainen. Ook zij moest dit jaar verplicht promoveren maar behaalde desondanks mooie resultaten helaas net geen podium plaats. Linda turnde ook een mooie wedstrijd maar ook zij greep naast een podiumplaats.
Verder kwam Hennie uit in de categorie jeugd 1 zij wist een super mooie brug oefening neer te zetten maar viel wel van de balk wat uiteindelijk resulteerde in een 11de plaats. Heidi die kwam uit voor de categorie junioren H ook zij wist geen podiumplaats te behalen