Nieuws

Sinds eind december heeft Ederveen een fysiocentrum. Tiemen van Dijk en Linda Duijts vestigden zich aan de Seringstraat 10 in Ederveen met Fysiocentrum Ederveen. Beiden waren verbonden aan het gezondheidscentrum aan de Markt, maar wilden samen iets nieuws opzetten.
Vrijdag 14 januari is er een open huis, waar men kennis kan maken met de beide fysiotherapeuten en werkomgeving. Tussen 18.00 en 21.00 uur is men er van harte welkom.

Fysiocentrum_Ederveen_open

Al bij binnenkomst is er het huiskamergevoel. Alsof je bij iemand op de koffie komt. Dat blijkt nu net het ook hert uitgangspunt te zijn. Laagdrempelig en ongedwongen, daarbij komt dat Tiemen en Linda bieden uit Ederveen komen. Dat praat meteen een stuk gemakkelijker.
Fysio blijkt veel meer te zijn dan alleen het masseren, zoals dat vroeger was. Tegenwoordig omvat het tal van handelingen en specialisaties. Het is meer richting de zelfbewust wording van de patiënt m.b.t. zijn kwetsuur. Mensen zo snel mogelijk op eigen been helpen te zijn.

Om de patiënt optimaal van dienst te kunnen zijn werken Tiemen en Linda samen met Centrum Evers Barneveld. Dit is een grote praktijk met veel kennis en apparatuur in huis.
“Voor het maken van bijvoorbeeld echo’s kunnen we op hen terugvallen. Dat scheelt veel tijd voor ons en de patiënt. Daarnaast hebben zij heel veel gespecialiseerde kennis voorhanden. Daarop kunnen wij terugvallen.”
Verder is er een samenwerkingsverband met Anita Ribbers van Club Physique uit Lunteren.
“Met Antia stellen we een programma samen voor de fitnessgroep. Het gaat hierbij om dat deelnemers zich bewust worden van het waarom ze de handelingen doen. In deze vullen Fysiocentrum Ederven en Club Physique elkaar aan.”

Fysiocentrum Ederveen, Seringstraat 10, 6744 WZ Ederveen. info@fysiocentrum-Ederveen.nl – www.fysiocentrum-Ederveen.nl