Nieuws
De Calvijnschool in Ederveen gaat een nieuwe school bouwen. Het bijbehorende schoolplein wordt maar voor een deel door de gemeente gefinancierd. Speeltoestellen moet de school bijvoorbeeld zelf betalen. Een goed ingericht schoolplein zorgt ervoor dat de kinderen beter spelen! Hiervoor is veel geld nodig. Samen met een aantal ouders is een comité opgericht om dit geld bij elkaar te brengen door acties te gaan organiseren.
 
Fietstocht
De eerste activiteit, een projectavond, werd een enorm succes en heeft een mooi bedrag opgeleverd. Dit is een stimulans om hier zeker mee door te gaan.
De volgende activiteit van het comité is een fietstocht onder het motto van “Groot en klein, op de fiets voor het nieuwe schoolplein”.
 
Op zaterdag 14 juli bent u van harte welkom om deel te nemen aan deze fietstocht. Op de route zijn diverse rustpunten bij bedrijven, waar rondleidingen worden gegeven.
Er is ook eten en drinken verkrijgbaar. De opbrengst hiervan is allemaal voor het nieuwe schoolplein. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen.
U kunt starten tussen 09.30 uur en 11.00 uur op het schoolplein van de Calvijnschool, De Zicht 3 in Ederveen.
 
Er is een mogelijkheid om fietsen te huren. Informatie hierover en reserveren via actie@calvijnschool-ederveen.com of bel 06 - 17 54 24 00 / 06 – 12 64 38 71.
 
Iedereen is hartelijk welkom.