Nieuws
Zoals aan het begin van het jaar al is aangekondigd, heeft Thuiszorgorganisatie Buurtzorg sinds 1 maart 2016 een vestiging in Ederveen.
Het kantoor van Buurtzorg Ederveen bevindt zich op de bovenverdieping van Marktplein 8, recht tegenover het gezondheidscentrum. Vandaar uit werkt het team momenteel met vijf vaste krachten en een oproepverpleegkundige, en de groei zet nog steeds door.
Feestelijke_opening_BuurtZorg_Ederveen 
Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die haar cliënten ondersteunt in verpleging en verzorging, en dan moet er gedacht worden aan wondverzorging, ouderenzorg, terminale zorg, ondersteuning bij herstellen na een ingreep, etc. etc.
 
Om de start in Ederveen feestelijk te vieren zal Buurtzorg aanwezig zijn op de Eereveense Dag, woensdag 6 juli, vanaf 13.00 uur, vóór het betreffende pand aan het Marktplein.
Er zijn dan leuke en interessante dingen te zien. Bovendien wordt u in de gelegenheid gesteld om het kantoor te bekijken.
Lysanne van Oostrum, de ergotherapeut van Ergodus met wie Buurtzorg nauw samenwerkt, zal van 15.00 -17.00 uur present zijn om een aantal hulpmiddelen te presenteren.