Nieuws
Zaterdag 8 april was een spannende dag voor ‘Evoba Meisjes C’. In de een na laatste wedstrijd van het seizoen moesten er drie sets gepakt worden tegen Excelsior in Rhenen om zeker te zijn van het kampioenschap.
De eerste set werd vrij makkelijk gewonnen met 25-11. In de tweede set werd het spannend. Excelsior liet niet zomaar van zich winnen. Maar uiteindelijk wonnen de meiden van ‘Evoba’ ook de tweede set. Wederom werd het een erg spannende set. Het kampioenschap kregen zij niet zomaar cadeau. De derde set werd gewonnen met 25-21 wat betekende dat het kampioenschap binnen was! Na een klein feestje werd ook de vierde set gewonnen en konden de meiden van ‘Evoba’ met de titel in de pocket weer naar Ederveen.
Ook voor niveau 6 was 8 april een spannende dag. Ook zij konden een week voor de laatste wedstrijdronde al kampioen worden. En dat deden ze ook! Ze werden kampioen met 26 punten voorsprong op de nummer twee! Extra knap is, zij vormden dit seizoen met drie spelers een team maar hebben met behulp van spelers uit niveau 4 en 5 toch het kampioenschap weten te behalen.
Evoba_Meisjes_C_en_Niveau_6_kampioen
Achterste rij v.l.n.r.: Laura van Donkelaar, Regine Haalboom, Maartje Bos (trainer en coach), Julia Kemp en Veerle de Koning.
Voorste rij v.l.n.r.: Rachelle Konijn, Janilde Konijn en Sanne Konijn