Nieuws
In de verkiezing ‘Rieten pand van het jaar 2016’ heeft rietdekkers bedrijf ‘De Rietdekker’ uit Ederveen wederom de eerste prijs behaald.
Ook vorig jaar won de Veluwse onderneming de prestigieuze award, ingesteld door de ‘Vakfederatie Rietdekkers’. Voordien nestelde het gespecialiseerde bedrijf zich vele malen in de top drie.
 
‘De Rietdekker’ won ditmaal voor een door haar prachtig karakteristiek gedekt pand met Nederlands ‘Kalenbergs’ riet (zie foto). Eigenaar Henk-Jan van Ginkel nam de prijs, een glazen bokaal met daarin een foto van het winnende object , op zaterdag 11 maart in paviljoen ‘Strand Nulde’ in ontvangst.
Henk-Jan de eigenaar van dit bedrijf is supertrots op deze mooie prijs en op al zijn medewerkers het zijn echte vakmensen.
 
De winnaar gaat naar eigen zeggen geen uitdaging uit de weg. “Samen met een kundig gemotiveerd team realiseren we de mooiste daken, van modern tot nostalgisch.”
Niet voor niets luidt de slogan van het bedrijf: ‘De Rietdekker natuurlijk goed, De Rietdekker weet hoe het moet’. Info: www.derietdekker.nl