Nieuws
 Ederveen krijgt een eigen vlag. Het initiatief voor een Ederveense vlag komt van de historische vereniging Oud Ederveen en het Oranje Comité Ederveen. Hoe de vlag er uit gaat zien, blijft nog even geheim. Maar op woensdag 17 februari zal de vlag gepresenteerd worden in de kantine van Advendo aan de Schras. De eerste vlag wordt overhandigd aan burgemeester C. van der Knaap. U/jij bent hierbij van harte welkom.
Het zou mooi zijn als de vlag tijdens alle Ederveense evenementen, zoals ‘t Eereveensedag en de Oldtimerdag, wordt opgehangen.
 
De vlaggen zijn in twee maten verkrijgbaar: 70/100 cm voor € 12,50 en 120/180 cm voor € 32,50. Ondanks dat niemand weet hoe de vlag er uit zal zien, zijn er toch al ruim 100 vlaggen besteld. U/jij kunt ook al een vlag bestellen. Dat kan via oud@ederveen.eu of info@oranjecomiteederveen.nl. Bellen kan natuurlijk ook. En op woensdagavond 17 februari kan er ook worden gekocht of besteld. Degene die al een vlag besteld hebben, kunnen die deze avond in ontvangst nemen.
 
Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
vanaf 19.00 uur - inloop met koffie en iets lekkers
19.30 uur tot 20.30 uur - presentatie en overhandiging van de vlag
20.30 uur - een film over verschillende evenementen/gebeurtenissen in Ederveen
21.30 uur - een hapje en een drankje en tevens de mogelijkheid om de bestelde vlaggen in ontvangst te nemen of een vlag te kopen.
 
Graag tot ziens,
Vereniging Oud Ederveen en het Oranje Comité