Nieuws
Door Henk de Rooy
 
“Enorm veel positieve reacties”, geeft Leen Donkersteeg als antwoord op de vraag hoe de eerste drie jaar in Ederveen zijn bevallen. “Het is boven verwachting gegaan. De waardering en betrokkenheid van de klanten, heeft ons verrast. Wij halen hier enorm veel positieve energie uit.”
Donkersteeg_Tweewielers_drie_jaar_in_Ederveen 
Eerlijk verhaal
Deze week is het drie jaar geleden dat ‘Leen Donkersteeg Tweewielers’ zich vestigde aan de Bruinehorst 33 in Ederveen. Sindsdien is het hard gegaan. Het succes kan vertaald worden naar een paar basisprincipes, t.w. servicegericht werken, een eerlijk verhaal vertellen en klanten behandelen zoals jezelf behandeld wilt worden. “En dat is heel erg prettig werken en de klanten waarderen dit”, laat Leen weten.
 
E-bike
‘Donkersteeg Tweewielers’ is meegelift met de opkomst en opmars van de E-bike. Het is een fiets die veel wordt gebruikt voor het woon-werk verkeer. Het is favoriet onder de senioren die het gemak van trapondersteuning ervaren.
“Men wordt ouder en wil daarnaast ook op een gezonde wijze de tijd invullen. De omgeving met een afwisselden en divers landschap leent zich voor ontdekkingstochten. Met een E-bike is het zonder heel veel inspanning op een gezonde wijze genieten van de tocht.”
Leen ervaart dat ook Ook de jongere generatie heeft deze ontdekt. Menig scholier ondervindt het gemak ervan op de tochten van en naar school in Barneveld en Amersfoort. Het is nogal een verschil om op de vlakte tegen de wind in te moeten worstelen, of dat het wat soepeler gaat met een elektrische ondersteuning.
 
Dealer van Trek
Bijna zou men vergeten dat er ook nog een ruim en divers aanbod in de winkel te zien is. In de traditionele fiets, maar ook in het sportsegment is ‘Donkelaar Tweewielers’ ruim vertegenwoordigd.
Ook bij racefietsen en mountainbikers heeft Leen een eerlijk en gedegen advies voor zijn klanten. Sinds 1 februari is hij ook dealers van het bekende merk ‘Trek’ geworden. Bij liefhebbers beter bekend als het sponsormerk uit het profcircuit.
Verder staan in de showroom van de winkel modellen van merken als: Gazelle, Giant, Cortina. Loop eens bij Leen naar binnen en laat u zich eens informeren over de eventuele mogelijkheden.
 
Personeel gezocht
‘Donkersteeg Tweewielers’ heeft zijn plek gevonden in Ederveen. Het is een mooi bedrijf geworden dat momenteel op zoek is naar nieuw personeel (zie hiervoor ook de advertentie in deze krant).
 
Donkersteeg Tweewielers: tel. (0318) 57 17 28, Bruinehorst 33 Ederveen, info@donkersteegtweewielers.nl