Nieuws

 Zaterdag 1 november werd er door Ganoteon gestreden voor een podium plek, tijdens de springwedstrijden in Dinxperlo. Ganoteon was met drie groepen afgereisd naar het grensplaatsje en wist met haar jeugdteam vier prijzen te verzilveren.

In de categorie E werd de lange mat en de airtumbling gesprongen. Hierbij behaalden ze respectievelijk brons met 12.87 punten en goud met 12.40 punten. In de categorie D sprongen ze minitrampkast en minitrampoline. Hier harkten ze zilver met 9.6 punten en goud met 13.91 punten bij elkaar. Extra bijzonder was het dat het voor vijf van de zeven meisjes de allereerste keer was dat zij aan zo’n evenement hebben deelgenomen.
Het juniorteam wist twee prijzen binnen te slepen. In de categorie E sprongen ze de plank/kast waar ze met een miniem verschil van 0,03 punten naast het goud grepen, maar met een goeie score van 13.24 punten het zilver pakten.
Het goud kon wel voor de lange mat in ontvangst worden genomen. Met 13.57 punten stonden de meiden van Ganoteon bovenaan.
Het seniorteam stond voor de uitdaging om voor het eerst in de categorie C te springen, ondanks goede resultaten zat er voor hen geen podiumplaats in deze keer.
Op 28 maart 2015 kunnen de dames hun titel gaan verdedigen in de finale, die waarschijnlijk in Nunspeet wordt gehouden.