Nieuws
Het in Lunteren wonende echtpaar Dirk en Janny Van der Velde heeft een nieuwe een expositie ingericht. Deze is te zien in het dorpshuis ‘De Zicht’ in Ederveen.
 
Dirk en Janny zijn met schilderen begonnen, geïnspireerd door Johan Timmers en doen dat al heel wat jaren met veel plezier.
“Met elkaar bezig zijn in het atelier en leren van elkaar. Eigenlijk alle onderwerpen komen aan de beurt, landschappen, bloemen, dieren en stillevens.” Johan Timmers geeft les in Lunteren (johantimmers.nl).
Janny heeft voor deze tentoonstelling gekozen voor winterlandschappen, vooral vanwege de rust en de stilte die ervan uitgaan. Dirk kiest hier voor boerderijdieren, de dieren zijn vaak speels opgetekend. Het schilderen doen ze voor hun plezier en ze hopen dat na het zien van de tentoonstelling er mensen zijn die denken: wat een leuke hobby, misschien ook iets voor mij?
 
Tot half april kunt u genieten van deze schilderijen. De openingstijden van de Zicht zijn maandag tot en met vrijdag van 0,009 uur tot 12,00 uur. Wilt u de schilderijen buiten de openingstijden gaan bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met de beheerder. Het Dorpshuis is gevestigd aan het Marktplein 10 te Ederveen tel. 0318 57 10 63, website: www.dorpshuisederveen.nl