Nieuws
Zoutewelle Boeken in Ederveen besteedt aandacht aan de Kinderboekenweek die van 3 oktober tot en met 13 oktober plaatsvindt. “Wij zijn een christelijke boekwinkel en wij willen graag aandacht besteden aan het christelijke kinderboek. Vriendschap, door dik en dun is een maatschappelijk thema wat erg actueel is. Het is mooi om met speciale uitgaven voor de kinderen aandacht te besteden wat vriendschap inhoudt en hoe waardevol het is”, vinden Gerda en André Zoutewelle.
 
C. van Rijswijk
Tijdens de maand oktober zijn er diverse kinderboeken rondom het thema ‘Vriendschap’ aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast komt schrijver en oud-schoolmeester C. van Rijswijk op D.V. woensdag 10 oktober om 14.30 een verhaal vertellen rond het thema ‘Vriendschap’. Alle kinderen van de basisschool zijn deze middag welkom in onze boekwinkel.
Christelijke_kinderboekenmaand_bij_Zoutewelle_Boeken
“Wij merken dat vertellingen in onze winkel bijdragen in het stimuleren van kinderen om een boek te pakken en lekker te gaan lezen op de bank. Zeker in de wintermaanden met lange donkere avonden is het heerlijk je te laten meevoeren in een mooi verhaal. Regelmatig komt een jongen of meisje in de winkel met de vraag of er al een nieuw deel uit is van zijn of haar favoriete serie. Prachtig om te zien hoe ze met de nieuwe aankoop onder de arm helemaal gelukkig de winkel uit stappen”.
 
Christelijke kinderboekenmaand
Gelijktijdig met de Kinderboekenweek is er de christelijke kinderboekenmaand. Ter gelegenheid van de Kinderboekenweek zijn er tal van mooie christelijke boeken uitgegeven die aansluiten bij de verschillende leeftijden. Gerda Zoutewelle: “Neem bijvoorbeeld het waardevolle prentenboek ‘Iemand is mijn beste vriend’ van Michel de Boer (€ 5,95) wat heel mooi aansluit bij het thema ‘Vriendschap’. Wij nodigen jullie samen met je familie uit om lekker te komen snuffelen in de vele nieuwe boeken! Welkom’.
 
Om te noteren: D.V. woensdag 10 oktober om 14.30. Vertelling door schrijver C. van Rijswijk. Alle kinderen van de basisschool zijn van harte welkom.