Nieuws
Aan de rand van Veenendaal, aan de Wetsteenhof, is de bouw van ‘Ederveens Hofje’ gestart. Een nieuwbouwplan met zes klassieke huizen aan een sfeervol autoluw hofje. Ontwikkelaar ‘Dutch Housing Company’ is enthousiast en geeft iedere toekomstige bewoner de ruimte om het huis naar eigen idee af te bouwen. De huizen zelfs casco aan te schaffen.
 
Walter Landsaat, directeur ‘Dutch Housing Company’: “Wij zijn erg verheugd om te starten met de bouw van deze prachtige huizen. Ederveens Hofje vormt het sluitstuk van de woonwijk Veldjesgraaf in Ederveen. Het is een plek waar het gezond en ruim wonen is; een zeer prettige woonsfeer. Samen met de kopers van Ederveens Hofje hebben we de start bouw gevierd. Een moment waar iedereen naar uit heeft gekeken. Wij verwachten de woningen najaar 2018 op te leveren.”
 
Nog twee vrijstaande huizen beschikbaar
In Ederveens Hofje zijn nog twee laatste vrijstaande woningen beschikbaar. De huizen hebben maar liefst 165 m2 woonoppervlak met drie slaapkamers op de eerste verdieping en twee kamers op zolder. De woningen worden traditioneel gebouwd en zijn door de hoge energiezuinigheid kostenbesparend. Op eigen terrein is er ruimte voor twee parkeerplaatsen.