Nieuws
 Gert van Lagen (Groenten- en Fruithandel van Lagen)heeft zich naast de handel in AGF de laatste jaren steeds meer toegelegd op de verkoop van diverse soorten cadeaus en relatiepakketten.
Bij_Gert_van_Lagen
Op de foto: de kerstpakkettenshowroom bij Gert van Lagen.
 
Sfeervolle pakketten waarin u als klant zowel delicatessen, specialiteiten, alsmede verse producten (denk hierbij aan boerenpondjes kaas, rollade van ‘Slagerij van de Veen’, banketletters kerststol, verse ananas of een mooie meloen) kunt laten verpakken.
Door te werken met mooie thema’s en als de klant dat wilt, verse producten is bij ‘Groenten- en Fruithandel van Lagen’ elk pakket VER(VERS)SEND anders. Elk pakket krijgt een persoonlijke tint.
Ook kunnen mooie artikelen worden geleverd voor het zelf samenstellen van pakketten zoals: spaarpot met zwart witte koetjesdrop en advocaat met het Ederveense kiepeboertje erop. Een aanrader voor Ederveense bedrijven. Verder is er een groot assortiment Non-food artikelen zoals mokken, theeglazen etagères enz. Ziet men elders een mooi product laat het gerust mee verpakken.
Dit jaar heeft Gert van Lagen de ‘Kerstpakketten showroom‘ geopend waar in veel sfeervolle pakketten staan met diverse mooie thema’s. Er zijn meer dan 40 soorten manden, dozen enz. waar u het pakket in kan laten verpakken.
Het is zeker de moeite waard om vrijblijvend dee showroom te bezichtigen (ook ‘s avonds, op afspraak).
De klant kan zich geheel laten ontzorgen door persoonlijk advies en de eigen regioservice die het aan huis kan bezorgen.