Nieuws
Donderdag 7 Juni werd bij de Ederveense Koersbal Vereniging het seizoen 2017-2018 afgesloten met het bekendmaken van de totale eindstand en de prijsuitreiking. Ben van Beek mag zich koersbalkampioen 2018 noemen van de Ederveense Koersbal Vereniging.
De huidige kampioen kwam daardoor in het bezit van de fraaie Dorpshuis wisselbeker die in handen was van Janny van Beek. Zij wist de beker tot tweemaal toe achtereen te winnen en geen kans zag definitief in haar bezit te krijgen want zij moest in de eindklassering van 2018 genoegen nemen met een derde plaats.
Gert van Hoef bleef haar voor in de eindklassering en eindigde op de tweede plaats.
Ben_van_Beek_koersbal_kampioen_Ederveen 
Terwijl competitieleider Ben van Beek de eindstand bekend maakte reikte de sponsor van deEderveense koersbalvereniging, Frans van Heerdt, (van Atrium Winkelinriichting) de bekers uit aan de winnaars. Ben van Beek mocht de fraaie wisselbeker in ontvangst nemen en de overige bekerwinnaars, Gert van Hoef en Janny van Beek, en kregen de overige leden een mooie medaille met inscriptie aangeboden.
Leidster Janny van Beek bood de sponsor bloemen aan voor de steun aan de vereniging.
 
Eindklassement
 
Ben van Beek 13,0 (gemiddeld) pt., Gert van Hoef 12,5 pt., Janny van Beek 11,5 pt.,
Ger Groters 11,0 pt., Roelie Schouten 10,7 pt., Wil Bakkenes 10,1 pt., Gert Hendriksen 9,6 pt., Riet van Dijk 8,2 pt., Gijsje van Heerdt 7,9 pt., Wil Hendriksen 7,8 pt., Joke v.d.Broek 7,7 pt., Jan Willemsen 7,0 pt., Woutje van Hoef 5,5 pt.