Nieuws
Vanaf 28 juni staat EMTÉ Anton van Rinsum in het teken van de wilde dieren uit Nederland en de rest van de wereld. In samenwerking met Natuurmonumenten, National Geographic Channel en Pepijn Gunneweg is de Beestachtige Top 100 ontwikkeld. Je kan sparen voor de dikste, stoerste en engste dierenstickers! Zorg dat je er snel bij bent, want op = op.
 
Vanaf 28 juni krijg je bij iedere €10.- aan boodschappen en bij diverse geselecteerde actieproducten een gratis flowpack met daarin drie stickers van De Beestachtige Top 100.Naast de gewone stickers, zijn er ook 28 wel hele speciale.
 
Supermarktondenemer Anton van Rinsum: “We zijn ontzettend verheugd over de samenwerking met Natuurmonumenten, National Geographic Channel en Pepijn Gunneweg. De stickers zelf zijn al te gek, maar het album waar je ze in kan verzamelen staat boordevol weetjes, spelletjes, prijsvragen en nog veel meer! Kom dus snel naar EMTÉ en verzamel ze allemaal. Wees er snel bij want op = op!”
 
Kom nu op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni naar EMTÉ Anton van Rinsum in Ederveen en ontvang het prachtige bewaaralbum helemaal gratis bij besteding vanaf €25,00! Op=Op.