Nieuws
Zaterdag 16 mei speelt het zevende senioren elftal van Advendo '57 voor de tweede maal in haar achtjarig bestaan een bekerfinale. Daar waar zij vorig seizoen juist boven verwachting presteerde in de competitie (6e klasse) en uiteindelijk de kampioensschaal omhoog mochten houden, blijken ze dit seizoen ware cupfighters te zijn!
De tegenstander in de finale is ArnhemseBoys 4, een sterke ploeg die tot nu toe nog niets verloren heeft in de competitie met wellicht Theo Janssen (oud Vitesse / Ajax) in de gelederen. Een enorme uitdaging voor 'The Allstars' die dit seizoen in de competitie geen hoge ogen gooien.
Onbekend zijn ze echter niet met het spelen van een bekerfinale: in het seizoen 2009-2010 werd 'de Cup met de grote oren' al eens veroverd!
 
Sponsor van het eerste uur D.F. (David) Middelman, Nat. en Int. Veetransport / Truck en Trailer Trading is duidelijk over de onlangs door hem nieuw geschonken tenues. "Een team dat in relatief korte tijd zo'n unieke prestatie levert, gun ik van harte een mooi tenue".
Op de shirts prijken inmiddels een ster en beker. Ook hier is David duidelijk in: "Het zou prachtig zijn als er nog een beker opgeborduurd moet worden, maar de bal is rond dus we zullen het wel zien. Het kan dooien het kan vriezen, maar dit is al machtig mooi!"
Verwacht wordt dat op 16 mei vanaf het sportpark Allemanskamp, rond 12:30 uur, een touringcar vertrekt richting Dieren.
Wilt u erbij zijn? Inschrijven kan tot 9 mei via het gastenboek op www.advendo7.nl of aanmelden via de kantine van Advendo '57.