Nieuws
 Zaterdag 11 juni wordt het traditionele Atrium Rondje om Ederveen weer voor de 7e keer gehouden. Dan gaan de lopers weer van start op hun favoriete afstand.
Om 13.45 uur start de RunnersWorld Kidsrun.
Atrium_Rondje_om_Ederveen_1
Het Rondje om Ederveen is oorspronkelijk opgezet om de jeugd te laten bewegen en dat gaat goed. Als één van de weinige loopjes in de regio is de kinderloop springlevend. Dankzij een tweetal loopclinics op de Julianaschool (Ederveen) zijn de kinderen er weer helemaal klaar voor. Ze lopen vanaf sportpark Allemanskamp, waar de start en finish is, helemaal naar de brug op Veldjesgraaf en weer terug. In totaal één km. Dit jaar lopen er ook kinderen mee van zorgboerderij ‘Groot Wagensveld’. Zij houden een sponsorloop voor KiKa. Komt u hen aanmoedigen en steunen?
Atrium_Rondje_om_Ederveen-2
Om 14.00 uur gaan de 10 km lopers van start om. Deze loop, die gesponsord wordt door FIND (administratie en advies) en loopt via het Dijkje, de Fliertseweg, Krommeweg, Zwetselaarseweg en via de Schansweg door ‘het fort’ weer terug naar Ederveen.
Als laatste vertrekken de lopers voor de 5 km Joalpe-loop. Deze loopt ook door het reeds genoemde natuurgebied.
Het Atrium rondje om Ederveen staat al jaren bekend om zijn snelle parcours waar ook dit jaar weer records gebroken zullen worden. Naast een sportieve prestatie hoopt de organisatie ook dit jaar wee op vele deelnemers, mooi weer en een gezellige middag. U kunt ook meedoen.
Let op: voorinschrijven is goedkoper. Inschrijven kan op www.inschrijven.nl. Voor meer informatie kunt u ook mailen met Frans van Heerdt, lvederveen@gmail.com.