Nieuws

Zaterdag 6 september was het feest bij De Wiebelwagen in Ederveen! Samen met ouders en kinderen werd de vijfde verjaardag van het kinderdagverblijf gevierd. Voor deze gelegenheid waren tal van activiteiten georganiseerd. Kinderen konden een ritje maken in een paardentram, naar hartenlust springen op de springkussens, geschminkt worden als een heuse prinses of superheld, en lekker patatjes en hamburgers eten in ‘restaurant De Hooiberg’.

Ook stond het speelplein vol boerderijdieren: een pony grazend op het gras, een kalfje en schaapje liepen vrolijk door de menigte heen, en de puppy’s, biggetjes, kippen en konijntjes in mandjes konden geaaid en vastgehouden worden. Er is veel geknuffeld met deze lieve dieren!
Net als bij de opening en vele andere momenten van De Wiebelwagen heeft Elly Zuiderveld weer tijd gevonden in haar drukke schema om met kinderkoor De Spetters een geweldig optreden te verzorgen.
Met z’n allen werd meegezongen met de bekende liedjes en tijdens een vrolijk liedje over een ballon mochten de kinderen ‘eindelijk’ hun ballon loslaten voor de ballonnenwedstrijd.

Naast alle gezelligheid is er ook nog een bedrag van € 1550,00 opgehaald tijdens een grote veiling van allerlei mooie producten en diensten. Met dank aan alle sponsors! Dit bedrag komt volledig ten goede voor kinderdagverblijf ‘Los Coquitos’ in Nicaragua.