Nieuws
Op 3 juli 2013 begonnen Tiemen van Dijk en Linda van de Vliert – Duijts ’Fysiocentrum Ederveen’. Een jonge, moderne praktijk aan de Seringstraat in Ederveen. In de afgelopen jaren hebben zij zich verder gespecialiseerd in o.a. manuele therapie, sportfysiotherapie, dry needling en bekken fysiotherapie.
Inmiddels zijn er zes therapeuten werkzaam en is in 2015 de praktijk uitgebreid met een grote oefenzaal en nieuwe behandelkamers. In 2016 zijn ze ook in Lunteren begonnen in de praktijk van dr. Jonkheijm aan de Stationsstraat. De afgelopen vijf jaar hebben zij er alles aan gedaan om hun patiënten zo goed en zo snel mogelijk te kunnen behandelen.
Linda_stopt 
Een mooi en bijzonder jubileum. Helaas met gemengde gevoelens voor Linda van de Vliert – Duijts. Zij moet wegens gezondheidsredenen, met veel pijn in haar hart, stoppen met haar praktijkvoering en draagt het stokje volledig aan Tiemen van Dijk over. Hoe moeilijk dit ook voor haar is, ze kan de praktijk met een gerust hart achterlaten aan haar compagnon en een topteam aan fysiotherapeuten!
 
Woensdagavond 18 juli zal er voor Linda een afscheidsreceptie gehouden worden van 19.30 – 21.30 op de praktijk in Ederveen (Seringstraat 10E in Ederveen). U bent van harte uitgenodigd.