Nieuws
De maand juni 2015 is een bijzondere voor Klok Woning & Project Stoffering. Het bedrijf viert haar vierde lustrum en een leuke bijkomstigheid is dat de showroom in Ederveen (Hoofdweg 234) ook vijf jaar bestaat.
De gehele maand juni profiteren klanten mee in het jubileum (zie adv. vorige week in de Lunterse Krant). Nog tot 30 juni is er 20% korting op binnenzonwering, een actie m.b.t. het laminaat en PVC stroken. Kortom neem contact op met Herman Klok of loop er eens binnen op de vrijdag (09.00- 17.00 uur) en de zaterdag (10.00-16.00 uur).
20_jaar_Klok_Woning 
Jarenlang plezier
Een woning welke is gestoffeerd door Klok, wordt tot in de puntjes opgeleverd. Geen losse draden, netjes afgewerkt tot in de kleinste hoekjes en ook uit den boze is dat het tapijt na verloop van tijd omhoog komt.
Het zijn deze kwaliteitsnormen en de hoge graad van perfectie waardoor Klok Woning & Project Stoffering een groot aantal trouwe klanten aan zich heeft weten te binden.
Of het nu een enkele kamer of trap is die bekleed moet worden, of een kantoorpand, kerkruimte of woning, de perfecte afwerking staat garant voor een jarenlang plezier ervan. Het perfect leggen is de basis van het succes van Klok.
 
Deze basis maakt het dat klanten uit het gehele land Ederveen weten te vinden. Het bekende De La Mar Theater in Amsterdam behoort tot de vaste klantenkring.
Niet zonder trots meldt Herman dit. “Tijdens de algehele renovatie van het theater is de gehele stoffering door ons gedaan. Ook de raamdecoratie hebben wij verzorgd en hebben inmiddels een onderhoudscontract met het De La Mar Theater.”
 
Afspraak is afspraak
De klant heeft bij Klok niet alleen een keuze uit vloerbedekking, maar ook kan hij kiezen uit een breed scala aan raamdecoratie. Alle soorten van raamdecoratie kunnen worden geleverd. Heeft de klant een eigen ontwerp, dan is ook dat geen probleem.
“Ons streven is de perfectie. Voor elke opdracht wordt een vaste prijs met de klant afgesproken. Dat betekent dat we het voor die prijs doen, want afspraak is afspraak. Tijd speelt bij ons geen rol, kwaliteit wel!”
 
Tapijt vormt nog altijd de belangrijkste vloerbedekking bij de mensen thuis. Het heeft vele voordelen. Het is isolerend en geluiddempend. Wie een kamer binnenkomt, krijgt meteen een behaaglijk gevoel. Het loopt lekker en het dragen van schoeisel is overbodig. Vuil en stof is eenvoudig met een stofzuiger te verwijderen. En .., het is uitermate kindvriendelijk. Ze kunnen het onbekommerd als hun speelterrein gebruiken. Maar wat tapijt tot een succes maakt, is de warme uitstraling en het comfort ervan.
 
PVC stroken
Een bijzonder goed alternatief voor een tapijt zijn de PVC vloeren (zie jubileumactie deze maand). Dit product heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Een vloer van PVC stroken is slijtvast, geluidsarm en zeer makkelijk schoon te houden. Met lauw water en een scheutje azijn zijn PVC vloeren in een handomdraai weer vrij van stof.
 
Klok Woning & Project Stoffering Klok komt graag bij u thuis, ook ’s avonds en in het weekeinde. Een afspraak is snel gemaakt, tel. 0318 – 48 53 32.
Openingstijden showroom aan de Hoofdweg 234 te Ederveen: vrijdag 09.00-17.00 uur, zaterdag 10.00-16.00 uur. Overige dagen op afspraak.