Nieuws
Voor Advendo’57 is het 150e bord gesponsord door Bouwbedrijf Jansen uit Lunteren. Bouwbedrijf Jansen is al ruim 25 jaar bekend als sponsor bij voetbalvereniging Advendo’57.
Bouwbedrijf_Jansen 
Toendertijd maakte Ben van Wijde kennis met Gerard Jansen op Koninginnedag op sportpark Allemanskamp. Ben vroeg of hij sponsor van de club wilde worden. Na een avondje bij de open haard te hebben gezeten kwam het rond en tekende Gerard Jansen voor drie jaar een contract als bordsponsor. Voor Advendo’57 was het één van de eerste borden die verkocht werd. Destijds werden de borden bij Advendo’57 op zolder nog met de hand geschilderd door
firma Van Roekel. Het was een wit bord met blauwe opdruk.
Na jaren sponsoring verlengde Bouwbedrijf Jansen het contract niet en het bord werd weggehaald.
 
Inmiddels heeft Gerard het stokje over gedragen aan zijn twee zoons Christiaan en Martijn. Na een aantal telefoontjes van de sponsorcommissie hebben Christiaan en Martijn toch weer besloten een bord bij Advendo’57 te sponsoren. Laat dit nu het 150e bord zijn!
Advendo’57 besloot dat dit gevierd moest worden met een hapje en een drankje met Christiaan en Martijn en het personeel. Tevens waren een aantal leden van het bestuur en de onderhoudsploeg van Advendo’57 aanwezig.
 
Namens de sponsorcommissie van Advendo’57 wordt Bouwbedrijf Jansen hartelijk bedankt voor het wederom steunen van de club. Ook willen zij de mensen van de onderhoudsploeg hartelijk bedanken voor het verzorgen en ophangen van de reclame borden.
 
Nu op naar bord 200! Bent u geïnteresseerd in sponsoring bij Advendo’57 neem dan contact op met sponsoring@advendo57.nl