Nieuws
Afvalbrigade Ederveen van start Plastic, blikjes en andererommel, het is de Ederveners een doorn in het oog. Daarom is een groep Ede Lees meer »
Sinterklaas kwam op bezoek Vrijdagavond waren er spannende momenten voor vele kinderen die naar boekwinkel The Readshop waren g Lees meer »
Gesprek over asbest aan de keukentafel In de Gelderse Vallei start binnenkort een project waarbij vrijwilligers aan de keukentafel advies g Lees meer »
Boer zag Abraham Het is niet gebruikelijk dat de Lunterse Krant bij Abrahams en Sara’s op bezoek gaat. In dit Lees meer »
Voormalige bibliotheek Julianastraat maakt plaats voor nieuwbouw Wie kent de oude bibliotheek aan de Julianastraat niet? Iedereen die ooit een boek geleend heeft bij Lees meer »
Cowboys in het buitengebied Er ligt een grote uitdaging voor ons allen om de CO2 uitstoot terug te dringen. Gemeentes hebben zic Lees meer »
Lezing Culturele Kring Lunteren Dinsdag 11 december geeft landschapsarchitect Paul Zuidgeest een lezing over: ‘Oostwaarts&rsqu Lees meer »
Een kerstkaart via de Sterrenpost! De laatste jaren worden er steeds minder kerstkaarten verstuurd, of anders via de mail. Maar ho Lees meer »
Eerstvolgende inloopspreekuur Westhoffhuis in januari In verband met de feestdagen is er in december geen inloopspreekuur voor gratis financieel en juridi Lees meer »
Kerstpostactie in Wekerom Van vrijdag 14 t/m vrijdag 21 december kunt u, ’s morgens tussen 09.00 uur en 12.00 uur en &rs Lees meer »
Klein nieuws uit het Bosbad Lunteren Het stond al langer op de nominatie, de badmeesterpost van het Bosbad Lunteren. Deze verdiende een h Lees meer »
Geslaagde workshop Schilderen met bladgoud in Museum Lunteren In het kader van de expositie Wereldvrouwen organiseert Museum Lunteren een aantal schilderworkshops Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandag 3 december in het dorpshuis ‘de Zicht’ te Ederveen.   Lees meer »
Twee leden van Twirlvereniging geplaatst voor Gelderse kampioenschappen Na maandenlange trainen was het zaterdag 24 november eindelijk zover. Alle leden van Twirlvereniging Lees meer »
Drie generaties bij Autobedrijf van Harn Het was net na de oorlog, in 1945, toen Gijsbert van Harn een keuze moest maken. Zijn vader had een Lees meer »
Exalto Sport turnsters gekwalificeerd voor landelijke wedstrijden Zaterdag 1 december werd in Didam de eerste kwalificatie wedstrijd geturnd voor categorie senior 2e Lees meer »
Kerstmarkt bij In Goede Aarde Woensdagmiddag 12 december, van 14.00 uur tot 18.00 uur, is er weer een gezellige kerstmarkt bij dag Lees meer »
Nieuw initiatief van Rabobank Gelderse Vallei Van 26 t/m 30 november hebben de kinderenvan groep 8 van basisschool De Zaaier in Harskamp les gehad Lees meer »
Klankconcert Touching Sounds Zondag 9 december wordt er in het ‘Witte Kerkje’ in Lunteren een klankconcert gegeven wo Lees meer »
Vernieuwing bankjes in het Luntersche Buurtbosch afgerond Vernieuwing bankjes in het Luntersche Buurtbosch afgerond In alle seizoenen is een wandeling in het Luntersche Buurtbosch een plezierige en gezonde activiteit Lees meer »
Brandweer op bezoek bij De Wegwijzer Maandagmiddag 26 november heeft de Lunterse brandweer een bezoek gebracht aan groep 3 van De Wegwijz Lees meer »
De Horizon treedt op tijdens Kerstmarkt Lunteren De Kerstmarkt in Lunteren en het Dolfinarium in Harderwijk! U vraagt zich misschien af wat die twee Lees meer »
Gezellige wintermarkt Ederveen Kom op vrijdag 14 december naar het Marktplein in Ederveen. Want dan wordt er een gezellige winterm Lees meer »
Advent Singin met Gospelkoor Ha Kol Tsa Ier en William Wixley Gospelkoor ‘Ha Kol Tsa Ier’ nodigt u en jou van harte uit voor onze Advent Singin op zat Lees meer »
Kerstmarkt "Visje" Zoals jullie hebben kunnen lezen is er weer een gezellige kerstmarkt in Lunteren. Het beloofd weer Lees meer »
Molukse Kerk, Maranathakerk en Gereformeerde Kerk luiden samen de noodklok voor het klimaat De Molukse Kerk, de Maranathakerk en de Gereformeerde Kerk Lunteren luiden zaterdag 1 december met G Lees meer »
Nederwoudse school en De Sprong winnaars schooldamkampioenschap van Lunteren Woensdagmiddag was het een drukte van belang in het damgebouw van D.E.S. – Lunteren. Er werd Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 26 november in het dorpshuis ‘de Zicht’ te Ederveen: Lees meer »
Internationaal eremetaal voor Turnclub P.i.T Zaterdag 24 november vond de allround finale plaats van de ‘Michel Wanten Cup’ in Belgi& Lees meer »
PLUS van Rinsum eerste Nederlandse supermarkt met SodaStream in de schappen Sinds november is het SodaStream-assortiment verkrijgbaar bij PLUS van Rinsum. De ‘Meest Veran Lees meer »
Pozie op de Reigerlaan Cursisten van beeldend kunstenaar Johan Timmers hebben zich laten inspireren door een gedicht van Ha Lees meer »
Succesvolle eerste voorronde voor Turnclub P.i.T De turnsters van turnclub P.i.T kwamen zaterdag 24 november in actie in Culemborg. LiekeT (pre inst Lees meer »
De Horizon treedt op tijdens Kerstmarkt Lunteren De Kerstmarkt in Lunteren en het Dolfinarium in  Harderwijk! U vraagt zich misschien af wat die Lees meer »
KNA zwarte pieten dankzij Ede-Doet  KNA heeft dankzij de ‘Ede-Doet’-cheques 20 complete pieten kostuums aan kunnen sch Lees meer »
In de rij voor gratis poffertjes  De gratis poffertjesactie van de Lunterse Middenstandsvereniging is zaterdag een succes geblek Lees meer »
Kerst rond de Koepel Zang, muziek, theater, een prachtige kerst expositie, eten, drinken en heel veel gezelligheid en war Lees meer »
Ana Upu organiseert mantelzorgtrefpunt Mantelzorg kan soms ten koste gaan van werk, het gezinsleven en je sociale leven. Mantelzorg en zie Lees meer »
CELTIC FIELDS, wijnen uit Harskamp Een paar weken geleden heb ik een artikel geschreven en gepubliceerd over de rosé kalveren v Lees meer »
Een goed advies Op het inloopspreekuur van september kwam er een ouder echtpaar het Westhoffhuis binnengewandeld. Z Lees meer »
De Bron in actie voor ZOA Basisschool ‘De Bron’ heeft in afgelopen weken meegedaan met de (h)eerlijke kruidnotenac Lees meer »
Dorpsraadvergadering De gemeente Ede wil de kwaliteit van de begraafplaats in Lunteren verbeteren. Hierbij kunt u denken Lees meer »
Goudsberg project Hoe zorgen we ervoor dat Lunteren en zijn mooie buitengebied aantrekkelijk blijft/nog aantrekkelijke Lees meer »
Sint bij The Readshop Vrijdag avond 30 november is het weer zover! Sinterklaas en Zwarte Piet hebben besloten om weer een Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandag 19 november in het dorpshuis ‘De Zicht’ in Ederveen: &nbs Lees meer »
Rabobank plaatst pinbox aan het Wilbrinkplein De Rabobank heeft een pinbox geplaatst aan het Wilbrinkplein en deze is vanaf 22 november actief. Er Lees meer »
Onzekerheid over verlenging van perrons Valleilijn Een meningsverschil tussen provincie Gelderland en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat l Lees meer »
Krller-Mller Museum lanceert STOER kunstboek Het Kröller-Müller is trots op de uitgave van een STOER kunstboek voor kinderen vanaf nege Lees meer »
Exclusieve avondopenstelling in het Krller-Mller Museum Op vrijdag 14 en zaterdag 15 december organiseert het Kröller-Müller Museum twee exclusiev Lees meer »
De Lunterse Vogelvrienden De Lunterse Vogelvrienden houdt ook dit jaar weer een vogeltentoonstelling en wel op 22, 23 en 24 Lees meer »
Gratis houtstook training voor alle Lunteranen met een houtkachel De temperaturen dalen gestaag en de avonden worden weer langer. Tijd om de houtkachel aan te steken. Lees meer »
Concours Het Lunters Vrouwtje bij de Lunaruiters in volle gang Door Maggie Blotenburg   November betekent een druk programma voor de paardrijclub ‘de Lees meer »
Sjoelen Ederveen Hierbij weer de sjoeluitslagen van gisteravond (12-11) in de Zicht te Ederveen:   Klasse A Be Lees meer »
Veteranen op dreef tijdens 7e snert damtoernooi Donderdag 8 november werd het 7e snert damtoernooi georganiseerd door D.E.S. – Lunteren. Er w Lees meer »
Kerstpakketten bij t Schuurtje Bij plattelandswinkel ’t schuurtje in De Valk is de kerstperiode ook binnengeslopen. Evenals v Lees meer »
Uitkijktoren De Koepel krijgt pleisterplaats Dankzij de verbeterde fiets- en wandelroutes komen er steeds meer fietsers en wandelaars langs De ko Lees meer »
Wereldvrouwen openden tentoonstelling Hutjemutje afgeladen was Zaal Floor vrijdagmiddag 9 november. Nog nimmer had een opening van een ex Lees meer »
Boekenbende in Bieb Lunteren In deze periode is de boekenbende (14 deelnemers) neergestreken in Lunteren. Je kunt erbij zijn op w Lees meer »
Geslaagde natuurwerkdag Pinetum Zaterdag 3 november werd er door ruim 20 vrijwilligers uit het hele land gewerkt in pinetum de Denne Lees meer »
Koepelseizoen voorbij! Afgelopen zomer hebben we veel gasten mogen ontvangen op de Koepel .Veel dorpsgenoten maar ook Lees meer »
Ondanks de warme temperaturen voor de tijd van het jaar, zijn we alweer volop bezig met de  Lunteren in Kerstsfeervoorbereidingen voor Lunteren in Kerstsfeer. Enige weken geleden Lees meer »
Clubkampioenschappen 2018 Ponyclub de Nnieuwe Heuvel: Vrijdagavond 2 november en zaterdag 3 november organiseerde RV en PC De Nieuwe Heuvel voor de zesde Lees meer »
Rookworstenactie Oekrane 2018 Helaas is de situatie voor de Joden in Oekraïne door het antisemitisme en de economische crisis Lees meer »
Een bericht van Sinterklaas, Lieve Lunterse kinderen, Jullie weten allemaal dat ik op 17 november a.s. weer met de trein aan kom Lees meer »
Sjoelen Ederveen  De sjoeluitslagen van maandag 5 november in het dorpshuis ‘de Zicht’ te Ederveen. Lees meer »
Benefietconcert Familie Muilwijk Zaterdag 3 november vond er in de Oude Kerk van Lunteren een benefietconcert plaats voor het werk va Lees meer »
Betaalbare kunst op expositie in Galerie Zuid Van 7 november 2018 tot en met 5 januari 2019 exposeren negen kunstenaars betaalbare kunst in de Har Lees meer »
De Sprong ontmoet de koning Je gaat met de klas naar het Binnenhof en je ontmoet de koning. Dat overkwam meester Sander en juf I Lees meer »
Sporten op De Stroet bij WOEST Training De kilo’s moeten eraf, dus je schrijft je in voor een nieuwe sport(school). Drie weken lang ga Lees meer »
Jerrycans gevonden aan Hessenweg Lunteren In een bosperceel aan de Hessenweg in Lunteren zijn door voorbijgangers vrijdagochtend enkele jerryc Lees meer »
Meer reuring in ’Gat van Lunteren’ Het Gat' middenin het centrum van Lunteren mag zich verheugen in langzaam aanzwellende reuring. G Lees meer »
Sloop Bethelkerk Het is er nu echt van gekomen. Maandag 29 oktober is de sloop van de voormalige Bethelkerk voortvar Lees meer »
Finale stamppotten competitie Caf Floor Dinsdag,30 oktober, eindevan de middag kwamen Margreet Kranenborg uit Lunteren en Jannet Methorst u Lees meer »
Afsluiting jubileumjaar bij Vrienden van het Luntersche Buurtbosch De vereniging ‘Vrienden van het Luntersche Buurtbosch’ nodigt de leden en andere geï Lees meer »
Benefietconcert Piet en Marijke Muilwijk in Oude Kerk Lunteren Hallo Bandung. Hier Radio Kootwijk’. Het moet in het toenmalige Nederlands Indië een golf Lees meer »
Bericht van de wijkagent: Balen, dat is het eerste wat in me opkomt bij het schrijven van dit nieuwe stukje. Nadat ik het vor Lees meer »
Bewoners welkom op ideenavond 12 november Aanleg van bloemrijke bermen, herstel van houtsingels, plaatsen van een picknickbank, ophangen van v Lees meer »
John en Wilma van Ginkel: pas tevreden bij 101% Voeg competenties als gedrevenheid, passie, doorzettingsvermogen, creativiteit en ondernemersgeest b Lees meer »
Therapeutisch elastische kousen bij Therapeutisch Centrum Lunteren Veel mensen hebben klachten van hun armen of benen als gevolg van problemen met de doorbloeding of h Lees meer »
Gratis kennismaken met het 55+ aanbod tijdens sport- en beweegweek! Iedereen vanaf 55 jaar kan van maandag 5 t/m vrijdag 9 november gratis kennismaken met het grote aan Lees meer »
Kunstenaars s Heeren Loo exposeren in Huis Kernhem Iedereen heeft wel een associatie bij het begrip ‘thuis’. Kunstenaars met een beperking Lees meer »
Steen- en kerkuilenavond Ederveen - Lunteren Wilt u uw erf meer geschikt maken voor steenuilen of kerkuilen? Vindt u het leuk om meer te weten ov Lees meer »
PLUS IS DE BESTE WIJNSUPERMARKT Plus is opnieuw verkozen tot de beste wijnsupermarkt van Nederland. Dat blijkt uit een tevredenheids Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 29 oktober in dorpshuis ‘de Zicht’ te Ederveen. &nbs Lees meer »
Spontane actie voor Open Doors Zaterdag 27 oktober hebben, Joël, Bram en Gido tijdens een sponsorcrossfietstocht voor ‘O Lees meer »
Woodcarving Jac.Gazenbeekboom Ik ben Harm Veeneman uit Hummelo getrouwd met Ria en we hebben drie kinderen. Op ons recreatie bedr Lees meer »
Uitnodiging Afrika informatie avond! Hierbij nodig ik u graag uit voor ‘een avond in Afrikaanse sferen!’ Op deze avond houd i Lees meer »
Echtpaar Van Harten-Rodenburg is 65 jaar getrouwd Burgemeester Verhulst bezocht maandag 29 oktober het briljanten echtpaar Echtpaar Van Harten-Rodenbu Lees meer »
Minne Veldman bespeelt virtueel orgel van de toekomst Zaterdag 3 november speelt bekend organist Minne Veldman tijdens de Klaas Jan Mulder-bladmuziekdag e Lees meer »
Tweemaal goud voor Topslagerij Ab van Leeuwen tijdens Arnhem Rookworststad 2018 Topslagerij Ab van Leeuwen is tweemaal in de prijzen gevallen tijdens de 44e nationale vakwedstrijd Lees meer »
Werken op vaste tijden in de zorg In de zorg werken betekent vaak onregelmatige werktijden. Zorgdienstverlener Opella start nu een fle Lees meer »
Project Gezonde Schoollunch op de Triangel Wat is het effect van een gezonde schoollunch op het eetgedrag van kinderen? Dit en meer wordt onder Lees meer »
Een Van Ginkel keuken als centrum van uw woning Een showroom met maar liefst [aantal] keukens in diverse stijlen; robuust, landelijk en modern. Stuk Lees meer »
Onbewaakte spoorwegovergang Lunteren afgesloten ProRail heeft donderdagochtend een onbewaakte overweg in de Mijllerweg tussen Lunteren en Barneveld Lees meer »
Dinerbon bij Shoe & More Onlangs werd bij Shoe & More in Lunteren een actieweek gehouden. Klanten van deze Lunterse scho Lees meer »
Meer ruimte voor producten uit de regio Er moet in de supermarkt meer ruimte zijn voor producten uit de regio. Daarvoor pleit ChristenUnie T Lees meer »
Nieuwe Sieplo Freesbak op RMV en Eurotier ‘SIEPLO’, fabrikant van innovatieve voersystemen uit Lunteren, presenteert op de beurzen Lees meer »
Kinderboekenweek afgesloten bij The Readshop Zaterdag 20 oktober werd bij The Readshop de Kinderboekenweek afgesloten met het bekend maken van de Lees meer »
Thema Bouwen op De bron In de groepen 2 van basisschool de Bron is gewerkt over het thema: ‘Ik bouw een huis’. Lees meer »
Gert van Veldhuizen 40 jaar in dienst bij HAV Verwarming Afgelopen week was het feest bij ‘HAVÉ Verwarming’. Lunteraan Gert van Veldhuizen Lees meer »
Geurt boon neemt afscheid van Rabobank Gelderse Vallei  Geurt Boon neemt op 1 februari 2019 afscheid van Rabobank Gelderse Vallei. Na 38 jaar dienstve Lees meer »
Geslaagde wandeltocht vanuit De Valk Eens in de twee jaar trekken ze in De Valk de wandelschoenen aan, of .. gaan ze op klompen! Zaterda Lees meer »
Nieuw logo en website voor Nederwoudse school  Woensdag 17 oktober was er al melding van gemaakt tijdens de algemene ledenvergadering van de Lees meer »
Peuterspeelzaal Benjamin vierde 25 jarig bestaan Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan, in de week van 15 tot en met 19 oktober, was het feest bi Lees meer »
Man uit Ederveen (20) betrokken bij crash in Scherpenzeel Een 20-jarige man uit Ederveen is zondagavond betrokken geraakt bij een ongeval op de Dreef in Scher Lees meer »
Ana Upu organiseert mantelzorgtrefpunt Wanneer je voor iemand mantelzorger bent, heeft dat gevolgen voor je eigen leven. Er komt veel op je Lees meer »
College warm onthaald in Otterlo Dinsdag 16 oktober was het college op bezoek in Otterlo. De Dorpsraad Otterlo leidde het college op Lees meer »
Belastingplan 2019 Er wordt een geleidelijke invoering van een tweeschijvenstelsel voorgesteld, met een basistarief van Lees meer »
Dammen D.C.E. In het dorpshuis ‘de Zicht’ werd dinsdag 16 oktober de onderlinge competitie bij damvere Lees meer »
Gemeente Ede, Domus+Batelaar en buurtvertegenwoordiging tekenen overeenkomst donderdag 18 oktober 2018 Gisteren tekenden burgemeester Verhulst, Domus+Batelaar en een vertegenwoordiging van de buurt een o Lees meer »
Herfst Fair in t Westhoffhuis Zaterdag 3 november staat het ‘Westhoffhuis’ (Lunteren) in he teken van de ‘Herfst Lees meer »
Lunterse amazones oppermachtig in Rhenen De Lunterse amazones Ilse van den Berg (Lunaruiters) en Thirza Korteweg (De Nieuwe Heuvel) wonnen be Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 15 oktober in dorpshuis ‘de Zicht’ te Ederveen. &nbs Lees meer »
SGP fractieleden bezoeken kuikenbroederij Morren. Onlangs brachten een aantal fractieleden van de SGP een werkbezoek aan kuikenbroederij Morren in Lun Lees meer »
Organisten bespelen virtueel orgel van de toekomst Donderdag 25 oktober spelen medewerkers van Orgelmakerij Noorlander romantische orgelwerken – Lees meer »
Nieuwe bestuursleden volleybalvereniging DOS Er waait een frisse wind door de Lunterse volleybalvereniging DOS met nieuwe gezichten in het bestuu Lees meer »
Het Kastje Elke zaterdag fietsen mijn vrouw en ik via de Molenweg naar de markt in Ede. Net voorbij de Goorste Lees meer »
Expositie De tijd vliegt in Huize Kernhem 15 jaar Kunstlijn Lunteren Wat vijftien jaar geleden begon als een ‘Atelierroute Lunteren’ monde zaterdag uit in ee Lees meer »
Eindejaarconcerten Shanty Zangers Ede in Lunteren Vrijdag 2 november en zaterdag 3 november geeft ‘Shanty Zangers Ede’ een concert in &ls Lees meer »
Cheques Rondje om de Koepel De deelnemers aan het hardloopevenement ‘Rondje om de Koepel’ hebben met elkaar geld bij Lees meer »
1941 - Jacob (Jaap) van den Heuvel 2018 De bekende Lunteraan Jaap van den Heuvel is op 9 oktober 2018 in zijn woonplaats Lunteren gestorven, Lees meer »
Staccato bedankt muziekliefhebbers Vrijdag 12 oktober heeft muziekvereniging ‘Staccato Lunteren’ de eerste uitvoering sinds Lees meer »
Zingen in de kerk: al eeuwenlang een feest Dinsdag 30 oktober nemen Hans Schimmel en Margret Spelt nemen u mee door de geschiedenis van het ker Lees meer »
D.E.S teams winnen eerste wedstrijd in Gelderse competitie De beide zestallen van damclub D.E.S. zijn de Gelderse competitie goed begonnen. Het eerste zestal b Lees meer »
Ruilboekenmarkt op De Sprong Mama, mag ik boeken die ik gelezen heb meenemen naar school?” “Waarom wil je dat?&rdquo Lees meer »
In Memoriam Jaap van den Heuvel Van de week trof ons ’t droevege bericht dat ’t Eerelid van de Oud Lunterse Dag, Jaap va Lees meer »
Jubileumexpositie Kunstlijn Komend weekend wordt onze jubileum-expositie met het thema 'de tijd vliegt' geopend. Je hebt daar al Lees meer »
Moeflonexpeditie op het Wekeromse Zand Op het Wekeromse Zand loopt een populatie van zo’n 60 moeflons. Samen met de heidekoeien, houd Lees meer »
Ook in Ederveen een informatieavond over Zwerfafvalbrigades In samenwerking met de gemeente Ede ‘Stichting Landschapsbeheer Gelderland’ (SLG) een in Lees meer »
Rondje om de Koepel onder ideale omstandigheden Zaterdag 6 oktober is het hardloopevenement ‘Rondje om de Koepel’ onder ideale omstandig Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van de sjoelavond, woensdag 10 oktober, in het dorpshuis ‘De Zicht’ in Ede Lees meer »
ZWO dienst in Molukse Kerk. Zondag 14 oktober is er weer een gezamenlijke ZWO dienst, dit keer in de Molukse Kerk. Voorgangers z Lees meer »
Wilde Weken op Hoge Veluwe tijdens herfstvakantie Van 13 t/m 28 oktober, tijdens de herfstvakantie, organiseert het ‘Nationale Park De Hoge Velu Lees meer »
Sloop van de Bethelkerk. Afgelopen dinsdag 09 oktober werd het startsein gegeven van de sloop van de Bethelkerk. Careander g Lees meer »
VBW Beachvolleybaltoernooi bestaat 15 jaar Vijftien jaar geleden wilde de VBW Ederveen (Vakantie Bijbel Week) iets leuks en iets nieuws gaan do Lees meer »
Vrijwillige brandweer Ederveen in competitie Zaterdag 6 oktober werden in Ederveen competitie wedstrijden gehouden voor de brandweer teams uit de Lees meer »
Chauffeurs gevraagd voor de buurtbusvereniging Ederveen - Overberg 505 Overberg Wekerom Buurtbus 505 Overberg - Wekerom zoekt per direct een aantal enthousiaste vrijwillige chauffeurs ter Lees meer »
Dammen Ederveen D.C.E. 2 kwam voor de bond uit. En speelde thuis tegen V.R.D. uit Renkum. Deze eerste bond wedstrij Lees meer »
De vluchtheuvel viert feest De Stichting ‘de Vluchtheuvel-Lunteren’ bestaat in oktober 35 jaar. In 1983 gevormd als Lees meer »
Gratis hypotheekberekening bij de DBA advies|RegioBank Zaterdag 6 oktober is het weer de open huizen dag. Ook deze keer heeft DBA advies|RegioBank zijn deu Lees meer »
Herfst uit de oude doos Als kind zag ik altijd als een berg op tegen de herfst. Niet vanwege de regen of vallende bladeren. Lees meer »
Kinderboekenweek bij The Readshop Bij de boekenwinkel van Lunteren ‘The Readshop’ is het ook volop ‘Kinderboekenweek Lees meer »
Rijbewijskeuringen in Lunteren Automobilisten kunnen zich via ‘Regelzorg Rijbewijskeuringen’ op 22 oktober en 26 novemb Lees meer »
Sfeervolle rommelmarkt t Hoefje Zaterdagochtend, 29 september, werd een kleine, maar sfeervolle rommelmarkt gehouden in de wijk &ls Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond (1 oktober in het dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederveen. Lees meer »
De lokale ondernemers en klanten ontmoeten elkaar bij t Schuurtje Het is er gezellig, sfeervol, huiselijk eigenlijk. Je voelt je er welkom bij plattelandswinkel &rsqu Lees meer »
Tennis met Kennis bokaal Onlangs werd er in Ederveen gestreden om de ‘Tennis met Kennis’ bokaal. Al deze inspanni Lees meer »
VBW Beachvolleybaltoernooi bestaat 15 jaar Vijftien jaar geleden wilde de VBW Ederveen (Vakantie Bijbel Week) iets leuks en iets nieuws gaan do Lees meer »
Welkomdienst in Gereformeerde Kerk Zondagavond 7 oktober is er weer een welkomdienst in de Gereformeerde Kerk aan de Oranjestraat in Lu Lees meer »
Het gehele jaar Veluws Wild bij Ambachtelijk slagerij Wout v.d. veen “Verser kan het niet!”, is de reactie van slager Wout van de Veen over het aanbod wild i Lees meer »
Kelderman Catering voor bijzonder beleving Ook bij Wolter is het begonnen als een hobby en inmiddels geworden tot een serieus bedrijf: ‘K Lees meer »
Gezellige en druk bezochte receptie 60 jarige Autoschade van der Werf Vrijdagmiddag startte een feestelijke receptie bij ‘Autoschade van der Werf. Dit Lunterse bedr Lees meer »
Rommelmarkt Muziekvereniging Irene Zaterdag 13 oktober, van 09.00 uur tot 14.00 uur organiseert ‘Muziekvereniging Irene Ederveen& Lees meer »
Kinderboekenweek in de Lunterse Krant Woensdag 3 oktober is de ‘Kinderboekenweek 2018’ van start gegaan. Deze duurt nog t/m za Lees meer »
Christelijke kinderboekenmaand bij Zoutewelle Boeken Zoutewelle Boeken in Ederveen besteedt aandacht aan de Kinderboekenweek die van 3 oktober tot en met Lees meer »
Lintje voor Lunteraan Ab Jansen  Ab Jansen heeft woensdag een koninklijke onderscheiding ontvangen. De 71-jarige Lunteraan, dir Lees meer »
Dammen D.C.E. Bij damvereniging D.C.E. in het dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederveen is dinsdagavond de onde Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 24 september in het dorpshuis ‘De Zicht’ in Ederveen. Lees meer »
Duurzaam verwarmen zwembadwater Bosbad Lunteren: goede bestemming voor Ede-doet-cheques Het verwarmen van het zwembadwater in het Bosbad kost heel veel energie en veel geld. Het Bosbad wil Lees meer »
Feiten en fabels over cholesterol! Wanneer is uw cholesterol nu écht te hoog? Kan cholesterol ook te laag zijn? Wordt niet te va Lees meer »
Slow biken bij Geref. Kerk Zaterdag werd aan de Oranjestraat bij de gereformeerde PKN kerk een gezellige fancy fair gehouden. N Lees meer »
Informatieavond over pleegouderschap bij het Leger des Heils Dinsdag 2 oktober organiseert ‘Pleegzorg Leger des Heils W&G Gelderland’ een informa Lees meer »
Kinderen en ouderen zongen in de Honskamp Op Wereld Alzheimerdag, vrijdag 21 september, kreeg verpleeghuis ‘de Honskamp’ in Lunter Lees meer »
Nieuwe afspraken maken woningbouw Kernhem verder mogelijk Een blijvende groene inrichting, meer speelplekken voor jongeren en de realisatie van tientallen soc Lees meer »
Reanimatie- en AED-cursus bij EHBO-Lunteren Door het volgen van een reanimatie- en AED-cursus, bent u voorbereid op iemand die een hartstilstand Lees meer »
Valpreventieweek Zonder dat het glad buiten is door een opstapje of losliggende stoeptegel struikelen of vallen, met Lees meer »
Veilige oversteek Medisch Centrum Lunteren In opdracht van de gemeente Ede voert’ Schagen Infra’ tussen 1 oktober en 2 november wer Lees meer »
Eerste lustrum De Suikertante 1 oktober is het 5 jaar geleden dat ‘De Suikertante’ geopend werd aan de Dorpsstraat 82 Lees meer »
Steun de Jac. Gazenbeek-boom Na de januaristorm is aan het Gazenbeekpleintje (achter het Westhoffhuis) deze boomstronk (van een Lees meer »
Rondje om de Koepel De organisatie van hardloopevenement Rondje om de Koepel, dat dit jaar op zaterdag 6 oktober plaatsv Lees meer »
Uitnodiging voor de open avond van Heartbeat Kom gezellig luisteren of meezingen bij de bar van het Westhoffhuis naar het koor ‘Heartbeat&r Lees meer »
Lunterse zusjes dubbel in de prijzen De Lunterse zusjes Thirza & Manouk Korteweg (13 en 9 jaar) vielen afgelopen zondag dubbel in de Lees meer »
Prijswinnaars jubileumactie Eethuis t Hek ‘Eethuis ‘t Hek’ vierde de afgelopen  maanden haar 12.5 jarig bestaan. Dat l Lees meer »
Haardhoutactie Petrakerk ’s Avonds kunt u buiten nog genieten van een knapperend vuurtje. Leden van de Edese Petrakerk Lees meer »
Expositie Lunterse fotoclub Oog & Optiek in Huis Kernhem Alle leden ‘hangen’. Bij een fotoclub is dat goed nieuws, want het betekent dat er van e Lees meer »
Koninklijke onderscheiding voor Netty Meerkerk Netty Meerkerk (62) uit Harskamp (zie foto) en Hilda de Heer (56) uit Boskoop ontvingen zaterdag 15 Lees meer »
Juf Verwoerd 25 jaar op Ruitenbeekschool Op 17 augustus 1993 begon juf Verwoerd op de ‘School met de Bijbel Ruitenbeek’ in Lunte Lees meer »
Winnaar Vakantiefotoactie C.B.S. Nederwoud Woensdag 12 september is de prijswinnaar van de ‘Vakantiefotoactie 2018’ bekend gemaakt Lees meer »
Toch een paar mooie pollen paarse heide Een paar mooie pollen paarse heide op de Ginkelse heide, wat na de droogte niet vanzelfsprekend is. Lees meer »
D.E.S. 1 begint met mooi gelijkspel. In de hoogste damklasse van Nederland mocht D.E.S.1 het in de eerste ronde opnemen tegen het sterke Lees meer »
Rechtsbijstandverzekering biedt soelaas Een rechtsbijstandverzekering voor particulieren kan dekking bieden op vele rechtsgebieden. U kunt h Lees meer »
Sjoelen Ederveen Hierbij de sjoeluitslagen van afgelopen maandagavond (17 september).   Klasse A Marrie M Lees meer »
Opening brommer expo mijn broer had er ook zo n Op 20 september a.s. zal de opening van de expositie ‘mijn broer had er ook zo éé Lees meer »
Het is nu nog comfortabeler wonen Het wooncomfort verhogen en het energieverbruik verlagen. Steeds meer Lunteranen zetten stappen naar Lees meer »
Beste minse, We zin ok dit jaor, mit ’t veerteg jaorege jubileum, meraokels tevreeje oover ’t verloop Lees meer »
BRONSTTOCHTEN Edelherten zijn overwegend schuwe dieren die vooral rust en ruimte nodig hebben. Zij vinden die rust Lees meer »
De Christenvrouw Lunteren Dames van ‘De Christenvrouw Lunteren’ starten weer met een nieuw jaarprogramma.   Lees meer »
Geslaagde open dag De Elsenhoek De open dag die zorgboerderij De Elsenhoek van ’s Heeren Loo zaterdag 8 september organiseerde Lees meer »
Gezellig Oogstfeest in de Doesburger Eng Afgelopen zaterdag was er weer een gezellige drukte rondom de Doesburgermolen tijdens het vieren van Lees meer »
HAV Verwarming genomineerd voor onderneming van het jaar HAVÉ Verwarming’ is, na een zorgvuldig uitgevoerde selectieprocedure door een hiervoor Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 10 september in dorpshuis ‘de Zicht’ te Ederveen. &n Lees meer »
Open huis damclub Ederveen Voor allen die thuis wel eens een potje dammen! Op dinsdagavond 18 september, vanaf 19.30 uur, bent Lees meer »
Divers programma Open Monumentendag Lunteren trekt vele bezoekers De jarenlange samenwerking tussen stichting ‘Beleef Lunteren’ en ‘Museum Lunteren& Lees meer »
Oproep deelnemers Buurt Preventie Team We hebben een prachtige zomer achter de rug. Door het mooie weer, maar zeker ook omdat er weinig inb Lees meer »
Bericht van de wijkagent: De zomervakantie is voorbij en hopelijk heeft iedereen genoten van het mooie weer. Ook mijn vakantie Lees meer »
Rondje om de Koepel: lopen voor de strijd tegen sclerodermie De organisatie van hardloopevenement Rondje om de Koepel, dat dit jaar op zaterdag 6 oktober plaatsv Lees meer »
Senioren Brandweer Ederveen actief Zaterdag 8 september waren de senioren van de Ederveense brandweer al vroeg op pad. Zoals ieder jaa Lees meer »
Moluks monument Lunteren onthult De onthulling van het Moluks monument, in het centrum van Lunteren, zaterdag 8 september was een his Lees meer »
Oefentherapie Lunteren overgegaan in andere handen Esmée van Hattem is sinds 1 juli j.l. de trotse eigenaar van ‘Oefentherapie Lunteren&rs Lees meer »
Jubilarissen Bouwbedrijf NAP BV/Timmerfabriek De Stroet BV Tijdens de BBQ voor de bouwvakvakantie zijn, bij ‘Bouwbedrijf NAP BV’, een aantal werkne Lees meer »
Het legendarische hert Hubertus prachtig in beeld! Zo zat natuurliefhebber Louis Fraanje, gisteravond een tijdlang te genieten van het legendarische he Lees meer »
Lunters Daagje Peerdsturen wederom een succes Een unieke locatie (zandgat op ‘De Goudsberg), een diversiteit aan deelnemende aanspanning uit Lees meer »
Sportief en gezellig VBW Beachvolleybal Ook de zestiende editie van het beachvolleybaltoernooi van de ‘Vakantie Bijbel Week’ in Lees meer »
Korfschatten Oud Lunterse dag Tijdens de oud Lunterse dag hebben velen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om het gewicht van de b Lees meer »
Oproep! In februari 2007 is Marieke Driessen de Verloskundige Praktijk Lunteren begonnen. In het eerste jaar Lees meer »
Een dokter die altijd welkom is Knuffelberen met gebroken pootjes of slechtziende poppen? Geen traantjes, want de Poppen- en Berendo Lees meer »
Het concert van het Helikon Kwartet drukbezocht De Koepel puilde uit op 10 augustus tijdens het concert van het Helikon Kwartet. Volledig uitverkoch Lees meer »
Zwevende reegeit Natuurliefhebber en fotograaf Louis Fraanje heeft weer een opvallende ontmoeting gehad in het veld. Lees meer »
Ooievaar invasie Meulunteren Vorige week woensdag, 29 augustus, vlogen er rond 16.30 uur een grote groep vogels over het Kijkveld Lees meer »
De verloren tegel In 2016 ging van ‘Camp Schoenen & Fashion’ verbouwen. Aangezien er een tegel aan hun Lees meer »
Echtpaar Van Polen-Van Dusschoten 65 jaar getrouwd Burgermeester René Verhulst bezocht maandagmiddag het echtpaar Van Polen-Van Dusschoten. Lees meer »
Ooievaar invasie Meulunteren Vorige week woensdag, 29 augustus, vlogen er rond 16.30 uur een grote groep vogels over het Kijkveld Lees meer »
De Culturele Kring Lunteren De Culturele Kring Lunteren Programma 2018- 2019   De lezingen worden gehouden in het &ldq Lees meer »
Cholesterol-advies bij DIO Bent u, omdat u tot een risicogroep behoort, benieuwd naar de hoogte van uw cholesterol? Of heeft u Lees meer »
Edelherten klaar voor de komende bronsttijd. De natuurliefhebbers Louis en Fransien Fraanje ontdekten afgelopen zaterdag op de Hoge Veluwe twee e Lees meer »
Mannenkoor Laudate heet nieuwe leden welkom Het Christelijk mannenkoor ‘Laudate’ uit Barneveld hervat de repetities op woensdag 5 se Lees meer »
De gemeente Ede heeft een kindercollege. Lisa van der Burgh is de eerste kinderburgemeester van Ede.Nora Kudair, Necati Ozel, Max-Merijn Terp Lees meer »
Lunters Daagje Peerdsturen weer in aantocht Zaterdag 8 september staat Lunteren in het teken van het ‘Lunters Daagje Peerdsturen’. Lees meer »
Onderweegs & De Groot wederom hoofdsponsor Rondje om De Koepel Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs is dit najaar voor de negende keer hoofdsponsor v Lees meer »
De Sprong opent het schooljaar sportief Het was, voor de kinderen van OBS ‘De Sprong’ even wennen op de eerste dag van het nieu Lees meer »
Jubileum: Oud Lunterse Dag 40 jaar Het begon donderdagavond met een feestavond en eindigde zaterdagmiddag met een hoosbui. Daartusse Lees meer »
Popkoor Ofcourse start met Kerstproject 2018 Popkoor ‘Ofcourse’ start het nieuwe seizoen met de voorbereidingen op het ‘Kerstpr Lees meer »
Uitbreiding bedrijventerrein De Stroet Lunteren stap dichterbij De uitbreiding van bedrijventerrein De Stroet in Lunteren met ongeveer drie hectare is een stap dich Lees meer »
Beste Muldersmeid en Beste Muldersknecht Het was afgelopen zaterdagochtend behoorlijk druk bij de kwalificatie voor de Beste Muldersmeid en M Lees meer »
Lisa van der Burgh de Lunterse kinderburgermeester van Ede De 40e Oud Lunterse Dag beleefde zaterdag 25 augustus een primeur, in de vorm van de komst van de ee Lees meer »
Sjaantje uit de Molenpol, de nieuwe BBB Zij is de enige in Lutneren die burgermeesters in hun onderbroek in de voorkamer heeft gehad. Sjaant Lees meer »
60 jaar getrouwd Het bruidspaar Brand en Aartje Evers-van Egdom waren op 14 augustus 60 jaar getrouwd.   Vor Lees meer »
Anton van Rinsum werd 40 Je weet wanneer je verjaard en dat was bij Anton van Rinsum niet anders. Een vermoeden zal hij wel h Lees meer »
Oogstfeest bij Doesburgermolen Zaterdag 8 september wordt in de Doesburger Eng weer het oogstfeest gehouden. Dit feestelijke evenem Lees meer »
Leren bij Muur van Mussert Het gemeentebestuur moet voortvarend aan de slag om een educatieve invulling te geven aan de 'Muur v Lees meer »
Heb jij zin om te zingen??......Zing dan met ons mee!! Wie wij zijn: Kinderkoor Hosanna Ederveen Wanneer wij repeteren: Maandagavond van 18.30-19.1 Lees meer »
Uniek bezoek Spaarndammerbuurt Amsterdam Niets is mooi genoeg voor de arbeider, die al zo lang zonder schoonheid heeft moeten leven”. E Lees meer »
IJSTIJD Met de temperaturen van de afgelopen weken, ja, zeg maar maanden, kun je het bijna niet voorstellen, Lees meer »
Gezellige en zonnige VBW in Ederveen Onder stralende weersomstandigheden vond de jaarlijkse Vakantie Bijbel Week (VBW) in Ederveen plaats Lees meer »
Veel enthousiasme voor Tentweek Lunteren Er was deze week weer veel enthousiasme voor de ‘Tentweek Lunteren’. Luisteren naar h Lees meer »
Volkstoneel bezig met laatste repetities Een traditioneel onderdeel van de Oud Lunterse Dag is het Volkstoneel. Elk jaar staat het garant voo Lees meer »
Burgemeester Verhulst bezoekt briljanten echtpaar Albertus van den Berg en Ali van den Brink zijn 65 jaar getrouwd. Maandag 13 augustus bbezocht burge Lees meer »
Flappen tappen tijdens de Oud Lunterse Dag? Na de plofkraak op de geldautomaat van de Rabobank aan de Dorpsstraat 69 is alleen de sealbagautomaa Lees meer »
3e Wekeromse Heidedag bij Wicherumloo Het is al een begrip geworden in Wekerom en omgeving, de ‘Wekeromse Heidedag’! Sinds twe Lees meer »
LUNTERSE KOFFIE, BESTE KOFFIE Soap & Spices presenteert ‘Lunterse koffie’ op O.L.D. Op 25 augustus is het zover. V Lees meer »
JONGBLOED 40 JAAR HOFLEVERANCIER KLEDING & KLOMPEN OUD LUNTERSE DAG  De winkel van Jongbloed aan de Dorpsstraat is een begrip in Lunteren en weide omtrek. Mevrouw Lees meer »
Fototentoonstelling Rien de Jonge in Westhoffhuis In de maanden augustus en september kunt u, in het ‘Westhoffhuis’, genieten van foto&rsq Lees meer »
Levensecht!: thema tentevangelisatieweek Traditioneel wordt de laatste week van de schoolvakantie afgesloten met de tent evangelisatieweek. O Lees meer »
Betsy de hulp bij steunkousen heeft u hulp nodig bij het aan- en uittrekken van steunkousen? Dan staat het team van ‘Betsy&r Lees meer »
Zomerconcert Urker MANS formatie Vrijdag 31 augustus komt de ‘Urker MANS Formatie’ naar Lunteren voor een concert in de O Lees meer »
Derde OLD vergadering Maandagavond vindt de derde algemene vergadering plaats van de Stichting Oud Lunterse Dag. Ook nu wo Lees meer »
Duizenden chauffeurs raken mogelijk vrijstelling kwijt voor Code 95 Door een wijziging in de wetgeving raken elfduizend chauffeurs mogelijk hun vrijstelling voor nascho Lees meer »
3e Wekeromse Heidedag bij Wicherumloo Het is al een begrip geworden in Wekerom en omgeving, de ‘Wekeromse Heidedag’! Sinds twe Lees meer »
Open dag zorgboerderij De Elsenhoek Zorgboerderij ‘De Elsenhoek’ van ’s Heeren Loo houdt op zaterdag 8 september open Lees meer »
Sluiting schuur Ederveen vanwege hennepkwekerij Dinsdag 7 augustus heeft de gemeente Ede een schuur in Ederveen gesloten in verband met de vondst va Lees meer »
Wolven in Lunteren!? Het was in de nacht van donderdag op vrijdag, rond de klok van 01.00 uur. Een automobilist was op we Lees meer »
Bosch Beton verzilvert CSC-certificaat Bosch Beton heeft in 2017, als eerste keerwandproducent ter wereld, het internationale ‘Concre Lees meer »
SIEPLO Ontwikkelt Compacte Voorraadbunker SIEPLO, fabrikant van innovatieve voersystemen, brengt na de zomer een geheel nieuw type voorraadbun Lees meer »
CUVE Wilen de Frel verdiept zich in wijnen Dat het klimaat verandert behoeft geen nadere uitleg,dat ondervinden we letterlijk al weken aan den Lees meer »
Zonsopkomst bij IJzertijdboederij Een sfeervolle foto van de opkomende zon achter de IJzertijd boederdij bij de Celtic Fields aan de V Lees meer »
Expositie Een huis vol wordt goed bezocht in Museum Lunteren is momenteel de expositie ‘Een huis vol’ te zien. Grote gezinnen halv Lees meer »
Heintje Meu en Henk Houtluus in de Mulderschuur Dinsdagochtend waren Heintje Meu en Henk Houtluus, of te wel Hennie en Henk van Beek, te gast in de Lees meer »
Het is zo heet, de mossen vallen van het dak Een oplettende lezer uit Wekerom benaderde de Lunterse Krant met de mededeling dat er iets niet juis Lees meer »
Luntersch Buurtbosch verkennen De afdeling IVN-Ede houdt zaterdag11 augustus en 18 augustus een zomerwandeling in het Luntersch Buu Lees meer »
Duurzaam drukken Als grafische onderneming hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan bij de productie van dru Lees meer »
Bewoners van Wicherumloo werden verwend Donderdag 26 juli werden bewoners van ‘Wicherumloo’ aangenaam verrast. Op deze zomerse e Lees meer »
Zomerconcert Urker MANS formatie Vrijdag 31 augustus komt de ‘Urker MANS Formatie’ naar Lunteren voor een concert in de O Lees meer »
Etsdemonstraties door Guus Kuit Eind 15e eeuw werd het etsen uitgevonden door een Oostenrijkse wapensmid. Bij het etsen maakt men ee Lees meer »
Warme ontmoetingen in de Muldersschuur Afgelopen week vertelde Annelies Barendrecht boeiend over haar werk als freelance tekstschrijver Lees meer »
Gladheid bestrijding in Lunteren Het is hartje zomer, de mussen vallen van het dak en Nederland heeft officieel een hittegolf. Temer Lees meer »
35.000e bezoeker Bosbad Lunteren Woensdagmiddag 1 augustus verwelkomde het ‘Bosbad Lunteren’ de 35.000e bezoeker van dit Lees meer »
Extra concert bij de Koepel in Lunteren Het ‘Helikon Kwartet’is een energiek strijkkwartet dat is opgericht in 2015 en dat sinds Lees meer »
Wedstrijdje tussen hert en fietsers Fotograaf Gerwin van Luttikhuizen stuitte op een mooi tafereeltje toen hij op de Goudsberg in Lunter Lees meer »
Scooterrijder komt in sloot terecht na botsing  Aan de Meulunterseweg is vrijdagnacht een scooterrijder in de sloot beland. De man is met onde Lees meer »
Duurzaam drukken Als grafische onderneming hebben wij duurzaamheid hoog in het vaandel staan bij de productie van dru Lees meer »
Twee goede doelen Rondje om de Koepel 2018 Het ‘Rondje om de Koepel’ loopt dit jaar voor twee goede doelen: het ‘Sclerodermie Lees meer »
Hittetips voor thuis • Houd de weersverwachting in de gaten. Volg het lokale weerbericht of kijk op de site van KNMI Lees meer »
Wandeling centrum Ede Onder leiding van ‘Recreatie Veluwe Vallei’ wordt er op woensdag 1 augustus een wandelin Lees meer »
Zwemschool Annelies behaalt Licentie Nationale Zwemdiplomas Zwemschool Annelies’ uit Veenendaal heeft de Licentie Nationale Zwemdiploma’s behaald. D Lees meer »
Rabobank Gelderse Vallei luistert naar klant Sinds 1 juni kunnen klanten voor hun dagelijkse bankzaken terecht in het Westhoffhuis aan de Dorpsst Lees meer »
Shantykoren festival in centrum van Ede Ook deze zomer kunt u weer genieten van een shantykoren festival in het centrum van Ede. Zaterdagmid Lees meer »
Zomerconcert Magr & Magr met jong talent Zaterdag 4 augustus is er, om 20.00 uur, een zomerconcert in de Oude Kerk (Dorpsstraat 34) te Lunter Lees meer »
in gebruik genomen Vrijdag 13 juli is bij het ‘Westhoffhuis’ de zorgbus officieel opgeleverd. Dit gebeurde Lees meer »
Gezellige rommelmarkt Lunteren Zaterdag 21 juli was de eerste rommelmarkt van dit zomerseizoen van Lunteren. Het fraaie en aangenam Lees meer »
Het is en blijft warm - Hittegolf in Lunteren  Donderdag 26 en vrijdag 27 kwamen de temperaturen in Lunteren en omgeving ruim boven de dertig Lees meer »
Grote schade bij eenzijdig ongeval Barneveldseweg in Lunteren Op de Barneveldseweg in Lunteren is donderdagochtend grote schade aan een personenauto ontstaan nada Lees meer »
DIO drogist kiest voor PUUR Rineke DIO drogisterij Soap & Spices staat bekend om het ruime assortiment natuurvoeding en reform: gez Lees meer »
Afscheid van Christa Bos bij De Wegwijzer De oprichtster van het overblijven op, eerst De Wilhelminaschool en daarna De Wegwijzer, neemt na 17 Lees meer »
Zustergemeente actief ondersteunen Vandaag, zaterdag 21 juli, zijn ze vertrokken naar Libanon, zes jongeren van de Maranathakerk in Lun Lees meer »
Feestje bij Scharrelstal de Bruinhorst Woensdag 11 juli was er een klein feestje in dagbesteding de ‘Scharrelstal de Bruinhorst&rsquo Lees meer »
Geslaagde renie 1e klas uit 1947 Woensdagmiddag 11 juli stond de tijd even stil en werd teruggegaan naar het jaar 1947. Leerlingen va Lees meer »
Mulderschuur open met zomerkoffie inloopochtenden Het hele jaar door kunnen Lunterse senioren op dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur terecht in de & Lees meer »
Vrijwilligers welkom bij Museum Lunteren Museum Lunteren is nauw met de Lunterse gemeenschap verbonden. Het museum verbindt als museum voor k Lees meer »
Ellen ten Damme bij Natuurtheater De Koepel: WAUW!!! Door Henk de Rooy   Met ‘Gute Nacht Freunde’ nam Ellen ten Damme zaterdagavond af Lees meer »
Start Emmascursus Ederveen Dinsdag 2 oktober start de Emmaüscursus in Ederveen. Worstel je met levensvragen? Wil je meer o Lees meer »
Expositie Musem Lunteren: In Museum Lunteren gaat zaterdag 14 juli de expositie ‘Een huis vol’ van start. Grote g Lees meer »
Fietstocht voor nieuwschoolplein Calvijnschool De Calvijnschool in Ederveen gaat een nieuwe school bouwen. Het bijbehorende schoolplein wordt maar Lees meer »
Gelders Opera- en Operette Gezelschap(GOOG) te gast in Lunteren. Het befaamde Gelders Opera- en Operette Gezelschap komt weer op veler verzoek naar Lunteren. Cees Di Lees meer »
Hoge Veluwe gaat optreden tegen onverantwoordelijke fotografen Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft volop vogelactiviteit. Het staat vast dat er ongeveer 100 vo Lees meer »
Jong muzikaal talent op de Reigerlaan Het was echt weer een feestje aan de Reigerlaan in Lunteren op woensdagavond 27 juni. Acht pianoleer Lees meer »
Kees stopt ermee bij Groeneveld Plant Hij had wel door willen gaan. “Maar”, zegt Kees: “Als de overheid niet had gezeurd Lees meer »
Is veilig ook gezond? Als mijn zoon mayonaise op zijn wang krijgt in plaats van in zijn mond, dan ontstaat er altijd een r Lees meer »
En ..., Lunteren was erbij! Tussen al de honderden spandoeken tijdens het ‘Formule 1’ weekeinde op de Salzburgring h Lees meer »
Winnaars Plankduwen De Zwemvierdaagse in het Bosbad Lunteren is een succes geweest. De zomerse temperaturen maakten, dat Lees meer »
Zomeravondconcert Staccato voor De Honskamp Woensdag 4 juli werd weer de rolstoelwandeling van De Honskamp gehouden. Deelnemers en begeleiders Lees meer »
Dinsdag 26 juni heeft groep 6b van de basisschool De Bron een bezoek gebracht aan Hoogenraad Handelskwekerijen. bij Hoogenraad Handelskwekerijen Dinsdag 26 juni heeft groep 6b van de basisschool ‘De Bron’ een bezoek gebracht aan Hoo Lees meer »
Broodje Biezonder: bedankt! Bedankt dat wij een bezoek mochten brengen aan jullie tijdens ons project over het restaurant! We h Lees meer »
Startsein bouw nieuwe AH in Lunteren Woensdagmiddag 4 juli was er een feestelijk startmoment van de nieuw te bouwen supermarkt van Alber Lees meer »
Vrouw (18) gewond bij frontale aanrijding in Lunteren Bij een verkeersongeval op de Meulunterseweg in Lunteren zijn zaterdag aan het begin van de avond tw Lees meer »
Zomerconcert met Ellen ten Damme groot succes  Het terrein voor uitkijktoren De Koepel zat stampvol met meer dan 450 toeschouwers die genoten Lees meer »
Nieuw Makelaarskantoor zorgt voor begeleiding op maat! Register Makelaar en Taxateur Henk Bos heeft zijn eigen makelaarskantoor geopend! De woningmarkt is Lees meer »
Derde Elfdorpenfestival van de Elfdorpentocht in Lunteren Zaterdag 30 juni vindt in Lunteren het derde festival van de Elfdorpentocht plaats. Tijdens een vier Lees meer »
5- jarig jubileum met dubbele gevoelens Op 3 juli 2013 begonnen Tiemen van Dijk en Linda van de Vliert – Duijts ’Fysiocentrum Ed Lees meer »
Brons voor Pieter van Norel (Exalto Sport) op NK turnen In het weekend van 23 en 24 juni nam turner Pieter van Norel (Exalto Sport) deel aan het Nederland k Lees meer »
Eerste Open Dag van Bewust Leven Lunteren Zaterdag 23 juni was de eerste open dag van ‘Bewust Leven Lunteren’. Het was een zeer ge Lees meer »
Hoge Veluwe gaat optreden tegen onverantwoordelijke fotografen Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft volop vogelactiviteit. Het staat vast dat er ongeveer 100 vo Lees meer »
Samen een eigen lokale boerderij Met 200 huishoudens eigenaar en afnemer worden van een eigen lokale boerderij, waar natuur, gezondhe Lees meer »
Lever uw kleding in voor kwetsbare gezinnen Heeft u kleding en schoenen die u niet meer draagt en wilt u er een goede bestemming aan geven? Leve Lees meer »
Landelijke bezinningsavond 100 jaar SGP Vrijdag 6 juli wordt ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de SGP een landelijke bezinningsa Lees meer »
Markt voor de Mbuma Zending Kunt u zich voorstellen dat er in een ziekenhuis te weinig couveuses zijn en daardoor baby's niet ge Lees meer »
Is veilig ook gezond? Als mijn zoon mayonaise op zijn wang krijgt in plaats van in zijn mond, dan ontstaat er altijd een r Lees meer »
Plofkraak in voormalige Rabobank centrum Lunteren Aan de Dorpsstraat in Lunteren hebben criminelen woensdag- op donderdagnacht een plofkraak gepleegd Lees meer »
Slagwerkers KNA doet Nieuwe Erf swingen Drieweken lang is de muziektent op het Nieuwe Erf geworden tot een muziekpodium. Afgelopen zaterdag Lees meer »
Op 4 juli is het weer zover: ’t Eereveensedag. De organiserende commissie denkt er ook dit jaar weer in geslaagd te zijn om een afwisselende markt Lees meer »
Elektrotechniek Van Heerdt huldigt 12.5 jarige jubilarissen Al meer dan 12.5 jaar zijn Jeroen van Ee, Kees Schoonderbeek en Jarno van de Pol werkzaam als elektr Lees meer »
Vleesvee keuring komt terug in Ede Vroeger heel normaal, tegenwoordig bijna onmogelijk. Weet u het nog de druk bezochte veemarkten en k Lees meer »
Obs De Sprong 19e bij landelijke Sirkelslag Dinsdag 19 juni hebben leerlingen van de groepen 7 en 8 in de GVO les op Openbare Basischool De Spro Lees meer »
Ben van Beek koersbal kampioen Ederveen Donderdag 7 Juni werd bij de Ederveense Koersbal Vereniging het seizoen 2017-2018 afgesloten met het Lees meer »
Derde lustrum Atelierroute Lunteren een succes Het derde lustrum van ‘Atelierroute Lunteren’ werd onder ideale (weers)omstandigheden ge Lees meer »
Duitse topclub HSV wint Rabobank Tournament U13 Zaterdag 9 juni is HSV (Duitsland) de overtuigende winnaar geworden van het 24e ‘Rabobank Tour Lees meer »
Geslaagden bij EHBO Otterlo Bij de EHBO vereniging Otterlo [Harskamp. Wekerom] zijn vijf cursisten geslaagd voor het EHBO diplom Lees meer »
Nieuwbouw AH in Dorpsraadvergadering In de Dorpsraadvergadering van maandag 18 juni wordt informatie verstrekt over de nieuwbouw van de A Lees meer »
Wederom medaille succes Exalto Sport Zaterdag 9 juni vonden de toestelfinales plaats van de vierde tot en met de zesde divisie, in Nijver Lees meer »
Zaterdag 16 juni: Open Dag De Grote Voort Door Henk de Rooy   Kijk”, geeft Jan Dirk van de Voort aan: “Die gele grond is va Lees meer »
Groot feest op de Bron Heleen Ike 40 jaar juf Zaterdag 5 mei was juf Heleen Ike 40 jaar in het onderwijs en juf op De Bron Lees meer »
Open dag bewust Leven Lunteren Bewust Leven Lunteren’ is een groep professionals op het gebied van de complementaire zorg, w Lees meer »
Krller-Mller en Vluchtelingenwerk organiseren Zwaan zoekt een vriendje-familiedag Op 23 juni organiseren het Kröller-Müller Museum en Vluchtelingenwerk Oost-Nederland de al Lees meer »
Mijlpaal voor Herenboeren Ede Vanwege het behalen van de mijlpaal van 50 leden voor Herenboeren Ede, bezocht ik afgelopen zaterdag Lees meer »
Lunteren 5 Kampioen 6e klasse-06 Het team van voetbalvereniging Lunteren 5 heeft zaterdag 26 mei het kampioenschap in de 6e klasse &n Lees meer »
Nieuwe eigenaar voor De Wormshoef Het Lunterse hotel en restaurant De Wormshoef is eerder dit jaar verkocht. Popko Huisman, die bij ga Lees meer »
LUIERS GEVRAAGD VOOR DE VLUCHTELINGKINDEREN OP LESBOS! De nood is groot onder de vluchtelingen op kamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. In de meivakanti Lees meer »
Open dag bewust Leven Lunteren Bewust Leven Lunteren’ is een groep professionals op het gebied van de complementaire zorg, w Lees meer »
Vreemde Vogels in Lunters Centrum. In het leegstaande pand naast de Dekamarkt is tijdelijk een mooie Expositie ingericht door de Lunt Lees meer »
Henk Klarenbeek wint sneldamtoernooi D.E..S Vrijdag 1 juni organiseerde damclub D.E.S. een sneldamtoernooi voor de damliefhebbers. Dit toernooi Lees meer »
Minis DOS volleybal sluiten seizoen af Zaterdag 26 mei heeft DOS het volleybal seizoen van de mini’s afgesloten in de sporthal Ut Sp Lees meer »
Spelen voor ALS tegen GOEDVASTGOED makelaardij Vrijdag 15 juni wordt de beachvolleybalcompetitie bij SDS’55 uit Wekerom afgesloten met een f Lees meer »
Einde Voorjaarscompetitie 2018 TCL De KNLTB Voorjaarscompeti van 2018 zit er al weer op voor TC Lunteren. Na zeven weken strijden zijn Lees meer »
Eerste huisaansluiting glasvezel Lunteren De aanleg van glasvezel in het buitengebied van Gelderse Vallei Midden is in volle gang. Inmiddels Lees meer »
Geslaagde 35e Exalto Sport wandeldriedaagse Op 29, 30 en 31 mei stond in Lunteren de jaarlijkse wandeldriedaagse op het programma. Helaas kon d Lees meer »
Internationaal jeugdvoetbal in Lunteren Zaterdag 9 juni wordt voor het ‘Rabobank Tournament U13’ voor de 24e keer georganiseerd Lees meer »
Rabobank in het Westhoffhuis Sinds vrijdag 1 juni heeft Rabobank Lunteren een onderkomen gevonden in het ‘Westhoffhuis&rsqu Lees meer »
Kerkleden kunnen het niet meer bolwerken De lokale rooms-katholieke geloofsgemeenschap in Lunteren houdt vanaf januari volgend jaar op te bes Lees meer »
Prijzen uitgedeeld bij Van Lagen Groente en Fruit Tijdens het 25 jarige jubileum van ‘Van lagen Groente en Fruit’ konden kinderen deelneme Lees meer »
Derde Lustrum Atelierroute Lunteren De ‘Atelierroute’ in Lunteren beleeft dit jaar haar derde lustrum. Het is alweer voor de Lees meer »
Bijen Op 21 april mocht ik met de kindernevendienst van de Maranathakerk mee naar de kwekerij en imker Hap Lees meer »
LUIERS GEVRAAGD VOOR DE VLUCHTELINGKINDEREN OP LESBOS! De nood is groot onder de vluchtelingen op kamp Moria op het Griekse eiland Lesbos. In de meivakanti Lees meer »
Concert mannenensemble en vocalgroup Wim en Wilbert Magré, ook wel bekend als Magré & Magré, organiseren op zate Lees meer »
Uitkomsten enqute Vrienden van het Luntersche Buurtbosch april 2018 De Vereniging ‘Vrienden van het Luntersche Buurtbosch’ bestaat dit jaar 50 jaar. E&eacut Lees meer »
We komen bij u buurten Voelt u zich veilig? Is het schoon bij u in de buurt? heeft u goed contact met uw buren? Is er genoe Lees meer »
Jong geleerd In het kader van het project ‘Bouwen’ hebben de drie kleutergroepen van de Julianaschool Lees meer »
Open zomeravond Zorgboerderij Eck-stra en Eck-stra begeleiding Vrijdag 8 juni is de jaarlijkse open zomeravond van ‘Zorgboerderij Eck-stra’ en ‘E Lees meer »
Oproep: Jubileum Oud-Lunterse Dag Dit jaor hoopt de kemmissie veur de 40e keer ‘n echt Oud-Lunterse Dag te orgaoniseere. Ons jao Lees meer »
Sparen voor Brabantia serveerset bij PLUS van Rinsum Goed eten verdient het om smaakvol gepresenteerd te worden. Daarom kunnen klanten van ‘Plus Va Lees meer »
TCL Heren 2 kampioen Na de cruciale 5-1 overwinning op directe concurrent Bemmel is TC Lunteren Heren 2 zaterdag op de vo Lees meer »
Twee nieuwe exposanten: Bastiaan berend en Onno Gerritse De ‘Atelierroute’ in Lunteren beleeft dit jaar haar derde lustrum. Het is alweer voor de Lees meer »
Bewoners welkom op uitwerkavond Levend Landschap Ederveen - De Klomp Wegwerken achterstallig groenonderhoud langs het pad Wallenburg, opruimen zwerfafval, knotten van wi Lees meer »
Nieuwe wandelgids Wandel in de voetsporen van de Romeinse soldaten die tweeduizend jaar geleden gelegerd waren op de V Lees meer »
Basisschool De Valk op bezoek bij Topslagerij Ab van Leeuwen Donderdagochtend (24 mei) was het best wel een spannende ochtend voor groep 5/6 van de basisschool i Lees meer »
Exalto Sport valt weer in de prijzen! Exalto Sport heeft het afgelopen weekend in drie verschillende disciplines laten zien dat de verenig Lees meer »
Lunterse wordt bedankt voor haar werk voor de Lunterse fietsroutes Twaalf jaar geleden startte Jenny Methorst, samen nog drie dames, de fietsroute ‘Fielecepeepad Lees meer »
Weeteswaordegheeje oover de Oud Lunterse Dag Deeze zoemer wille we as kemissie van de Oud Lunterse Dag de minse uut Lunteren en umstreeke een bie Lees meer »
Jan Telgen Officier in de Orde van Oranje Nassau Prof. dr. J. Telgen (66 jaar) uit Lunteren, is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Bu Lees meer »
hoek Wuitekampweg Zomer: hoek Wuitekampweg - Westzoom  Lees meer »
Vrijdaen kinderkoor De Horizon Vrijdag 1 juni geven de Lunterse harpisten Jessica en Rhodé van Leeuwen een concert met medew Lees meer »
Bosbad ontvangt compliment van inspectie. Afgelopen week ontving het Bosbad onaangekondigd bezoek van een inspecteur van de provincie Gelderla Lees meer »
Trio Wilde Eend voor jong en oud in Natuurtheater De Koepel Trio Wilde Eend, ook wel bekend onder haar Jiddische naam ‘Vilde Katshke’, is het beste Lees meer »
Examen damjeugd D.E.S. en D.C.E. Vrijdagavond 18 mei was er in Bennekom de afsluiting van de cursus damschool Zuid-West Veluwe. Er de Lees meer »
Groot Jubileumconcert Roelof van Middendorp 25 jaar dirigent De bekende musicus Roelof van Middendorp is dit jaar 25 jaar dirigent. Daarom wordt er op zaterdag 2 Lees meer »
Feestelijke Open Dag Mastenbroek Autos Mastenbroek Auto’s houdt op zaterdag 26 mei een feestelijke Open Dag. Tijdens deze zaterdag is Lees meer »
Zaterdag 26 mei halen we het meest gewilde brillenmerk ter wereld naar Lunteren toe! Lindberg is zeer geliefd om hun stijlvolle en exclusieve ontwerpen. Leuk detail is dat het merk veel Lees meer »
Keepersdag bij Advendo’57 Advendo ‘57 en ‘Keepersschool Midden-Nederland’ organiseren op zaterdag 23 juni ee Lees meer »
Open dagen Brocante/Theetuin Mamaria Elke laatste zaterdag van de maanden mei (26), juni (30), juli (28) en augustus (25) wordt er, bij Lees meer »
RK parochie Lunteren houdt op te bestaan De kerk wordt 13 januari 2019 aan de officiële diensten onttrokken.” Hiermee geeft Jan Re Lees meer »
Starttijden Exalto Sport Wandeldriedaagse Volgende week, dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 mei, wordt voor de 35e keer de jaarlijkse Exa Lees meer »
Nieuwe wandelgids Wandel in de voetsporen van de Romeinse soldaten die tweeduizend jaar geleden gelegerd waren op de V Lees meer »
Afscheid dominee A.F. Nikijuluw Donderdag 10 mei was er in de Molukse Kerk aan de Van der Duyn van Maasdamstraat in Lunteren een muz Lees meer »
Rondje om de Koepel zoekt goede doelen Zaterdag 6 oktober wordt het jaarlijks hardloopevenement ‘Rondje om de Koepel’ georganis Lees meer »
Kunst in de kerk 2018, bijzondere expositie in Maranathakerk Door Henk de Rooy   Met haar tweede expositie ‘Kunst in de Kerk 2018’ toonde de Mar Lees meer »
Rally for Kids staat in de startblokken Rally for Kids’ een lokaal initiatief, maar met een landelijk bereik. Ieder jaar organiseert & Lees meer »
Ana Upu organiseert mantelzorgtrefpunt Mantelzorgen voor een ander betekent dat dingen anders gaan dan je gewend bent. Belangrijk is om daa Lees meer »
De Schakel aan de High Tea Leden van vrouwenbond ‘de Schakel’ uit Harskamp, Otterlo en Wekerom gingen op 8 mei aan Lees meer »
Nacht van het gebed U hebt ook gehoord over de op handen zijnde ontmoeting tussen Trump en Kim Jong-un. Maar misschien k Lees meer »
Barbecue voor Hart en handen voor Oekrane Van 19 tot 28 juli zal een groep jongeren vanuit de Hervormde Gemeente Lunteren (de Oude Kerk) afrei Lees meer »
Openluchtdienst op Pinksterochtend Op Pinksterzondagmorgen, 20 mei, is er een openluchtdienst op het terrein van de fam. Pater, hoek En Lees meer »
Zonovergoten Lentefair Petrakerk Zaterdag 12 mei vond er een zonovergoten Lentefair plaats bij de Petrakerk aan de Lunterseweg. De ma Lees meer »
Nieuwe kleuterberging school Nederwoud De afgelopen tijd heeft men in het buurtschap Nederwoud niet stil gezeten. De kleuterberging was aa Lees meer »
Sjoelen Ederveen ls afsluiting van het sjoelseizoen is afgelopen maandag in het dorpshuis ‘de Zicht’ te E Lees meer »
TCL Heren 1 35+ op kampioenskoers Zaterdag 12 mei vertrokken de heren van TCL Heren 1 35+ al vroeg richting Amerongen voor hun vierde Lees meer »
Nieuwe wandelgids Wandel in de voetsporen van de Romeinse soldaten die tweeduizend jaar geleden gelegerd waren op de V Lees meer »
Pupillen vv Lunteren bedanken sponsors De pupillen van team U13-1 van vv Lunteren hebben in het weekend van Hemelvaart een fantastisch inte Lees meer »
Workshop Landschapschilderen In de maand juni organiseert kunstenaar Johan Timmers een workshop landschap schilderen in de omgevi Lees meer »
Veurstelle van de kemissie van de Oud Lunterse Dag Zooas gebruukelek stelt de kemissie Oud-Lunterse Dag zich an jullie veur. Achteran staon van links n Lees meer »
Afscheid bij buurtbus Wekerom  Vrijdagmiddag 11 mei heeft Jaap Hek zijn laatste buurtbusrit gereden. Tot zijn spijt moet hi Lees meer »
Tentoonstelling Oud Ederveen De jaarlijkse tentoonstellin van de ‘Vereniging Oud Ederveen’ heeft dit jaar als thema & Lees meer »
De Schakel aan de High Tea Leden van vrouwenbond ‘de Schakel’ uit Harskamp, Otterlo en Wekerom gingen op 8 mei aan Lees meer »
Pinksterzangdienst in Maranathakerk Maandag, Tweede Pinksterdag, is er een zangdienst in de Maranathakerk met als thema: ‘Feest va Lees meer »
Pupillen vv Lunteren bedanken sponsors De pupillen van team U13-1 van vv Lunteren hebben in het weekend van Hemelvaart een fantastisch inte Lees meer »
Acroteams Exalto Sport door naar het NK  In het weekend van 1 en 13 mei stonden er voor twee isciplines van Exalto Sport wedstrijden op Lees meer »
Brand in woning door steekvlam in wasmachine In een woning aan de Kattenbroekerweg in Lunteren is vrijdagochtend brand ontstaan door kortsluiting Lees meer »
Inspirerend muziek- & verteltheater Vilde Katshke in uitkijktoren De Koepel Trio Wilde Eend – ook wel bekend onder haar Jiddische naam Vilde Katshke – is het beste Lees meer »
Expositie Verteld Verleden In Museum Lunteren gaat op zaterdag 12 mei de expositie ‘Verteld Verleden’ van start. Ee Lees meer »
Honskamp start met hospicezorg Vanaf 1 september stelt de Honskamp in Lunteren een appartement beschikbaar waar mensen in hun laats Lees meer »
Brandstichting container Bethelkerk (enkele weken geleden) De brand heeft veel schade aangericht aan de geleende spullen van de  vrijwilligers. Deze zijn Lees meer »
Informatiebijeenkomst voor senioren over reizen met het openbaar vervoer en de OV-chipkaart Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander ver Lees meer »
Pannenkoeken eten met de k;einkinderen Donderdagmiddag 3-5-2018 gingen wij naar t uilenbos met de kleinkinderen,eerst naar de speeltuin nat Lees meer »
Algemene Ledenvergadering Vereniging Oud Lunteren Lezing ’De Kinderen van de Nacht Algemene Ledenvergadering Vereniging Oud Lunteren Lezing ’De Kinde Donderdagavond 17 mei vindt de ‘Algemene Ledenvergadering Vereniging Oud Lunteren’ plaat Lees meer »
MOEDERDAG, meer dan een traditie Het vereren van moeders dateert al van de klassieke Grieken. De katholieke kerk vereert oorspronkeli Lees meer »
Jubileumeditie Woord en Daad Posbank Event op 12 mei Voor de vijfde keer organiseert Woord en Daad het Posbank Event voor wielrenners, wandelaars en fiet Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 7 mei in dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederveen.   Ar Lees meer »
SlankFit bij Club Physique Wil jij nog wat kilootjes kwijt voor de zomervakantie? Of wil je gewoon lekker fit blijven of worden Lees meer »
Rabobank naar Westhoffhuis Per 1 juni 2018 verhuist het Rabobankkantoor in Lunteren naar het nabij gelegen Westhoffhuis aan de Lees meer »
Zaal t Hek met een overdekt terras, onder de grond! Verscholen achter ‘Eethuis ’t Hek’ zijn de twee zalen gelegen van ‘Zaal &rsq Lees meer »
Pianist voor Popkoor Ofcourse Popkoor ‘Ofcourse’ heeft eind vorig jaar een nieuwe start gemaakt met de nieuwe dirigent Lees meer »
Vrouwenavond met Carolien Luitjes bij Zoutewelle Boeken Maandag 16 mei organiseert ‘Zoutewelle Boeken’ een gezellige vrouwenavond met kleur- en Lees meer »
Lunteren zoekt verkoeling in het Bosbad Een paar prachtige zomerse dagen met temperaturen vna ver boven de 25 graden lokte menigeen naar het Lees meer »
Nationale dodenherdenking in Ederveen In Ederveen was er vrijdagavond grote belangstelling voor de jaarlijkse dodenherdenking op 4 mei. Le Lees meer »
Filmpje van de opening Bosbad Lunteren Het Bosbad Lunteren opende in 2018 met een duatlon. Zie hier de beelden van het Bosbad en de duatlo Lees meer »
Bosbad Lunteren weer open Het Bosbad Lunteren opende zaterdag 29 april het nieuwe seizoen met een Duathlon. Ondanks het minde Lees meer »
Koninklijke onderscheiding voor inwoners uit de regio Burgemeester René Verhulst van Ede heeft donderdag 26 april 2018 aan 21 mensen een Koninklijk Lees meer »
Kunst tekijk Kunst te kijk naar het boeiende werk van verschillende kunstenaars waaronder: Frank Hazelet en Miek Lees meer »
Tweede lustrum CH Lunteren Zaterdag 5 mei wordt voor de tiende keer het ‘CH Lunteren’ georganiseerd op de terreinen Lees meer »
Gerrit Stunnenberg winnaar Sneldamkampioenschap Gemeente Ede Dinsdagavond werd bij damclub De Kroonschijf in Ede de tweede sneldamavond gehouden voor het open sn Lees meer »
Nederwoudse Pupil Dammers naar Nederlands Kampioenschap Zaterdag 21 april is het pupillen team naar Doetinchem geweest om daar te spelen voor de halve final Lees meer »
Lentefair en Veluwse Lentetocht bij Petrakerk Op zaterdag 12 mei vindt van 10 tot 15 uur een grote (rommel)markt plaats met 40 kramen, veilingen e Lees meer »
Zomerlinde gepland Zaterdagochtend werd in het Lunterse Buurtbos een zomerlinde gepland.Deze werd door de ‘Stichi Lees meer »
Bevrijdingsfiets- en autotocht We vieren ook dit jaar weer de bevrijding! Op zaterdag 5 mei a.s. organiseert Beleef Lunteren een be Lees meer »
DIO pakt uit met moederdag Zondag 13 mei aanstaande is het weer moederdag. Moeders verdienen natuurlijk het hele jaar door onze Lees meer »
Doesburgermolenmarkt De stichting ‘Buurtschap Doesburger Eng’ organiseert op Nationale Molendag alweer voor d Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 30 april in het dorpshuis ‘De Zicht’ in Ederveen. &nb Lees meer »
Boerenerfmarkt bij t Schuurtje Vrijdag 11 mei (de dag na Hemelvaartsdag) is er weer een gezellige ‘Boerenerfmarkt’ bij Lees meer »
Tiende Dweil- en Shantydag Zaterdag 2 juni wordt alweer de 10e ‘Dweil- en Shantydag’, in de volksmond ook wel &lsq Lees meer »
Een mooie, gezellige en warme Koningsdagmorgen in het Nederwoud Na de opening, het hijsen van de vlag en het zingen van het Wilhelmus ging de prachtige optocht van Lees meer »
Het gat van de Dorpsstraat, van een andere kant bekeken. De Ten Havegroep heeft plannen ingediend om aan de Dorpsstraat een nieuwe AH winkel te realiseren. V Lees meer »
Jorien Timmers met Eco bus America op De Triangel Vorige week kwam Jorien Timmers langs op haar voormalige basisschool ‘De Triangel’ om ee Lees meer »
Puurveensemolen in Kootwijkerbroek en Nationale Molendag. Zaterdag 12 mei is het weer Nationale Molendag. De Puurveensemolen in Kootwijkerbroek doet dit jaar Lees meer »
Lentefair en Veluwse Lentetocht Op zaterdag 12 mei vindt van 10 tot 15 uur een grote (rommel)markt plaats met 40 kramen, veilingen e Lees meer »
PLUS van Rinsum helpt consument minder suiker te gebruiken Kleinere blikjes frisdrank leiden tot minder suiker-inname. Daarom zijn bij ‘PLUS van Rinsum&r Lees meer »
Meisje gewond door aanrijding   Op de Vaarkamperengweg in Lunteren is donderdagochtend een jong meisje op een fiets gewond ge Lees meer »
Eerste 11 dorpenfestival in Wekerom Culturele organisaties in Ede snakken naar een vorm van samenwerking. Dan bleek afgelopen vrijdag ee Lees meer »
Ds. J.P. Nap (Herv. Gem. Lunteren) gaat met emeritaat Door Henk de Rooy   Zondag 22 april gaat ds. Nap de Hervormde Gemeente Lunteren voor de laatste Lees meer »
ANA UPU Organiseert mantelzorgtrefpunt Als mantelzorger is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, zodat je het zorgen voor de ander Lees meer »
Dammen D.C.E. De uitslagen van dinsdagavond 17 april bij damvereniging D.C.E. in het dorpshuis ‘De Zicht&rsq Lees meer »
Fysiotherapie Van den Broek in Ederveen gaat verder als onderdeel van Fysio Zuidereng Tijdens de langdurige ziekte en na het overlijden van Jacob van den Broek werd de praktijk ‘Fy Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 16 april in het dorpshuis ‘De Zicht’.   Bert Hog Lees meer »
TCL Heren 1 zondag zet de goede start voort Het eerste heren zondag team speelde afgelopen weekeinde zijn eerste thuiswedstrijd. De mannen van H Lees meer »
Tractor Pulling Wekerom; Koningsdag 27 april Op Koningsdag is het weer zover! De Stichting Tractor Pulling Wekerom organiseert in samenwerking me Lees meer »
Bram en Aron geselecteerd voor districtstrainingen Bij de finale van de duo districtsfinale Noord en Oost kleurde de eerste en tweede plaats opnieuw or Lees meer »
Koningsdag terug in Dorpsstraat Lunteren Nieuwe opzet Lunteren In Lunteren keren de festiviteiten terug naar de Dorpsstraat. Bij het ‘O Lees meer »
De RB14 van Max blikvanger in Montfort Zaterdag 14 april,nog net voor de Grand Prix van China, kwam de RB14 van Max Verstappen in het Limbu Lees meer »
Dirk Vreugdenhil beoogd lijsttrekker ChristenUnie Gelderland Dirk Vreugdenhil (34) uit Nijmegen is de beoogde lijsttrekker van de ChristenUnie fractie van Gelder Lees meer »
Bevrijdingsfiets- en autotocht en een bevrijdingsconcert Zaterdag 14 april organiseert ‘Beleef Lunteren’ een bevrijdingsfiets- en autotocht en ee Lees meer »
COV Sursum Corda komt met Rossinis Petite Messe Solennelle In december moesten er nog haastig stoelen worden bijgezet om het publiek in de Oude Kerk van Ede te Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond in het dorpshuis ‘de Zicht’ te Ederveen.   Marri Lees meer »
Start voorjaarscompetitie TCL Vorig weekend begon bij de tennisvereniging (TCL) in Lunteren de voorjaarscompetitie. Door het mooie Lees meer »
Voormalige Bethelkerk Lunteren maakt plaats voor zorgappartementen Op de plaats van de voormalige Bethelkerk in Lunteren komen zorgappartementen. De oude kerk en twee Lees meer »
Lunterse (18) aan de slag in Oeganda Een maand geleden kwam ik terug uit Azië", zegt Joëlle Bouw. Ze deed een Discipelscha Lees meer »
Podiumplaatsen voor Exalto Sport in Hellendoorn De acroteams van ‘Exalto Sport’ hebben zaterdag zilver en brons gewonnen op het Oost Ned Lees meer »
COV Sursum Corda komt met Rossinis Petite Messe Solennelle In december moesten er nog haastig stoelen worden bijgezet om het publiek in de Oude Kerk van Ede te Lees meer »
Afscheid Wit Russische kinderen D.V. 15 april nemen we tijdens het zondagschool uur in de Bethelkerk van 14.00 tot 15.00 uur afsch Lees meer »
De lente laat zich ook Lunteren zien Ondanks een dipje op de donderdag, was het de afgelopen week mooi lenteweer. De temperaturen stegen Lees meer »
Keurslagerij van Rooijen singel clubkampioenschappen In de week van 17 tot 24 maart was het bij Tennisclub Lunteren weer tijd voor de traditionele Keursl Lees meer »
Dammen D.C.E. De uitslagen van dinsdagavond 3 april bij damvereniging D.C.E. in het dorpshuis ‘De Zicht&rsqu Lees meer »
Geslaagd Jac Hensen jeugddamtoernooi Zaterdag werd bij damclub D.E.S. het ‘Jac Hensen’ jeugddamtoernooi gehouden. Er hadden z Lees meer »
Geslaagde projectavond Valkse School Maandagavond 19 maart was het dan zover! Een echte winkelstraat in de Valkse school. Verschillende w Lees meer »
GoedGemutst met Vrij? in Schaffelaartheater Werkatelier ‘GoedGemutst’, een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking Lees meer »
Grote Rekendag op de CNS Triangel Woensdag 28 maart was de jaarlijkse ‘Grote Rekendag’. Het is een dag voor alle basisscho Lees meer »
Interculturele Ontmoeting Zondag 8 april, om 10.30 uur, vindt de tweede Interculturele Ontmoeting van het drieluik plaats. U w Lees meer »
Jubilarissen EHBO Otterlo Tijdens de ledenvergadering van de EHBO vereniging Otterlo e.o. zijn vijf jubilarissen gehuldigd. Dh Lees meer »
Boerenhart diner in Grandcaf Kruller Woensdag 11 april wordt het eerste ‘Boerenhart’ diner in Otterlo georganiseerd. Bij &lsq Lees meer »
Zaterdag 14 april: Lentemarkt 2018 Zaterdag 14 april begint dan toch echt de lente in Ederveen en omstreken met de ‘Lentemarkt&rs Lees meer »
Nieuwe tennisleraar bij TVE Tennisvereniging Ederveen heeft een nieuwe tennisleraar gevonden. Ronald Hooijer is per 1 april aan Lees meer »
Jaarvergadering Vrienden van het Luntersche Buurtbosch 18 april Op woensdag 18 april aanvang 19.30 uur houdt de Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch d Lees meer »
Sing In Maranathakerk voor LugaCare Joëlle Bouw (Lunteren) gaat 23 mei naar Uganda. Ze gaat helpen bij de stichting ‘LugaCare Lees meer »
Veel kinderen bij het Paaseieren zoeken Ver voor het startsein van half tien, stonden kinderen en hun ouders/opa’s/oma’s al te w Lees meer »
Ederveense senioren met Oldtimerdag naar de Hoge Veluwe Speciaal voor de oudere Ederveners rijdt tijdens de Oldtimerdag op 5 mei a.s gaat de Oldtimer tourin Lees meer »
Levien Cysouw wint Jac Hensen jeugddamtoernooi Negentien jeugdige dammers stonden startklaar om de titel te veroveren. Winnaar werd na veel strijd Lees meer »
Brandweer blust kleine autobrand aan de Westzoom in Lunteren Vrijdagmiddag 30 maart rond 16:00 uur werd de brandweer van Lunteren opgeroepen voor een autobrand a Lees meer »
Brandweer Ederveen druk met schoorsteenbrand op 2e paasdag De brandweer van Ederveen was maandagmorgen tweede paasdag druk met het bestrijden van een schoorste Lees meer »
25 jaar bij Blankespoor BV Donderdag 22 maart werkte Gert Brouwer (zie foto  25 jaar bij Blankespoor BV Technische Install Lees meer »
Michel Davelaar biljartkampioen 2018 Marktzicht 90 Half maart was de jaarlijkse algemene ledenvergadering van biljartvereniging ‘Marktzicht&rsquo Lees meer »
Tijdens de Oldtimer dag in Ederveen met de brommer door de kroeg “Laat ze maar eens door de kroeg rijden!” Het was nog niet gezegd of Adriaan Henzen van Lees meer »
Lunteranen in gemeenteraad Ede De twee nieuwe raadsleden van het CDA, Anne Jan Telgen en Marian van Roekel, hebben voor de lezers v Lees meer »
Reunie Joh Calvijnschool Wekerom In juni 2018 is het 40 jaar geleden dat klas 6 van het schooljaar 1977 – 1978 afscheid nam van Lees meer »
The Rise and Fall of the Metropole SlagwerkorkestKNA Lunteren presenteert een nieuwe show ‘The Rise and Fall of The Metropole&rsq Lees meer »
Dames breien sokken voor Wit-Russische kinderen Mevr. Zeelenberg en mevr. van de Kamp hebben samen 24 paar sokken gebreid voor de Wit-Russische kind Lees meer »
Voorjaarsconcert Irene Ederveen Zaterdag 7 april houdt muziekvereniging ‘Irene Ederveen’ haar jaarlijkse voorjaarsconcer Lees meer »
Pluimveehouderij stopt vanwege fipronil Een pluimveehouderij aan de Meulunterseweg in Lunteren is gestopt vanwege de fipronilcrisis. De eige Lees meer »
Nieuwe stichting Educatiecentrum De Goudsberg Met het passeren van de stichtingsakte ten overstaan van notaris Sjirk Bijma van het kantoor Van Put Lees meer »
lezing over: Filosofie en Islam De Islam komt er, in het hedendaagse debat over het vrije denken, slecht van af. Dat is niet altijd Lees meer »
Bijzonder concert in het Witte Kerkje Lunteren Enkele jaren geleden kwam dwarsfluitiste Mirjam Hardenbol in Lunteren wonen, waar ze inmiddels een d Lees meer »
Jac Hensen jeugddamtoernooi gemeente Ede Zaterdagmiddag 31 maart houdt damclub D.E.S. Lunteren een jeugddamtoernooi voor de jeugd uit de Geme Lees meer »
Gert van Lagen 25 jaar een begrip in Ederveen Gert van Lagen in de zomer van 1995.   De groenteman van Ederveen, Gert van Lagen, zal deze da Lees meer »
Verrassing ontbijt voor Abraham Arin Het kon donderdag 22 maart bijna niemand zijn ontgaan. Bij ‘Brouwer’ stond een uit de kl Lees meer »
Goud voor Exalto Sport turnster Marit Goor Zaterdag 17 maart vond de derde plaatsingswedstrijd 4e divisie turnen dames plaats in Nijmegen. Drie Lees meer »
Valkuil in Lunterse sporthal  De ‘valkuil’, een megawens van de turnafdeling, in ‘Ut Sporthuus’ is e Lees meer »
Wij trekken aan de bel bij de Sprong Met veel kabaal ging woensdagochtend de actie ‘Wij trekken aan de bel’ van start bij obs Lees meer »
Expositie Natuurfotografie in Het Westhoffhuis In het ‘Westhoffhuis’teLunteren is een mooie expositie gaande met foto’s van Ingri Lees meer »
Magda van den Berg in het zonnetje gezet Donderdag 15 maart is Magda van den Berg, schoonmaakster op de ‘Ruitenbeekschool’, door Lees meer »
Derde nummer van Wegwies is er! Komende week verschijnt de derde editie alweer van ‘Wegwies in Lunteren’. Het nummer is Lees meer »
Nieuwe toiletgroep Bosbad Lunteren Met ingang van het nieuwe seizoen beschikt Bosbad Lunteren over een nieuwe toilet groep.   De t Lees meer »
Prijs bij Blink Mode voor Kids Vorige week werden bij ‘Blink Mode voorKids’ de prijzen uitgereikt van de jubileumactie Lees meer »
Start verkeersproef eenrichtingsverkeer Lunteren Vanaf 26 maart start in het noordelijke deel van de Hertenlaan en Julianastraat een nieuwe proef met Lees meer »
Paaseieren zoeken bij Paaskolk Zaterdag 31 maart organiseertde Lunterse middenstandsvereniging weer haar jaarlijkse paasactiviteite Lees meer »
Stemmen in De Valk Woensdagochtend 21 maart was het weer zover. In Lunteren en het buitengebied kon er op verschillende Lees meer »
10 jaar twirlvereniging LumaStars Woensdag 21 februari bestond twirlvereniging LumaStars uit Lunteren haar tienjarige bestaan. Donder Lees meer »
Wilma en Gert 12.5 jaar bij Eethuis t Hek Bijna 12.5 jaar vormen zij de spil van het ‘Eethuis ’t Hek’, Wilma en Gert. Beiden Lees meer »
Bijzonder concert in het Witte Kerkje Lunteren Enkele jaren geleden kwam dwarsfluitiste Mirjam Hardenbol in Lunteren wonen, waar ze inmiddels een d Lees meer »
Nieuwbouw Julianaschool en Calvijnschool vervroegd Donderdag 8 maart heeft de gemeenteraad van Ede ingestemd met het naar voren halen van de nieuwbouw Lees meer »
De politieke carrire van Herko van Beek. De onlangs overleden oud-premier Ruud Lubbers heeft misschien wel aan de wieg gestaan van de politie Lees meer »
De Sprong en het Thomashuis Vrijdag 9 maart was groep 7-8 op ‘De Sprong’ niet met taal, DaVinci en rekenen bezig, ma Lees meer »
Medaille successen Exalto Sport turnsters Zaterdag 10 maart vond de tweede plaatsingswedstrijd 5e en 6e divisie onderbouw plaats in Barneveld. Lees meer »
Heko Spanten mag uitbreiden Het college van burgemeester en wethouders heeft een plan voor de uitbreiding van het bedrijf Heko S Lees meer »
Ik leer leren training bij Eck-stra begeleiding Leren is complex. Uit onderzoek blijkt steeds opnieuw dat welbevinden, inspiratie, een gevoel van co Lees meer »
Krentenbroodactie PKN Gereformeerde kerk Renswoude/Ederveen De PKN Gereformeerde Kerk Renswoude/Ederveen houdt op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart de jaarlijkse Lees meer »
CDA organiseerde een ontbijtbijeenkomst Het CDA begon deze week al vroeg met een ontbijtbijeenkomst op maandagochtend 12 maart in de ‘ Lees meer »
Opstart-cursus hardlopen voor beginners bij Club Physique Wil je leren hardlopen maar weet je niet hoe je moet beginnen? Vind je lopen in een groep leuk? Kun Lees meer »
Oplevering van appartementen Zandscheer Geen oplevering maar een toplevering. Aldus Heijmans-directeur Erik Vos bij het feestje dat vrijdag Lees meer »
Vakken vullen met Rabobank In het kader van ‘NL Doet’ staken zaterdag 10 maart leden van het marktteam Lunteren en Lees meer »
Girl Powerrr Event bij Scouting Lunteren Scouting alleen voor jongens? Echt niet! Om meiden uit Lunteren en omgeving kennis te laten maken me Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 12 maart in dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederveen.   Lees meer »
Veel werk verzet tijdens NL Doet in Pinetum Zaterdag 10 maart waren vanaf tien uur ruim 25 mensen actief aan het werk in het pinetum in Lunteren Lees meer »
Wafels bakken voor lyme Zaterdag 24 maart gaat ‘Team Yana’ stroopwafels bakken in het centrum van Lunteren. Zij Lees meer »
Wandelen met gids in het Luntersche Buurtbosch In 2018 bestaat de vereniging ‘Vrienden van het Luntersche Buurtbosch’ 50 jaar. Dit jubi Lees meer »
Wat kan zilver voor uw gezondheid doen? Op dinsdagavond 10 april organiseert DIO Soap & Spices een lezing over de nieuwste trend in gezo Lees meer »
Gezellig taartenbuffet bij Van Silfhout Mode Zaterdag 10 maart haalde men bij ‘Van Silfhout Mode’ het voorjaar naar binnen met een ge Lees meer »
De Sprong doet nl-doet bij het Thomashuis Vrijdag 9 maart was groep 7-8 op ‘De Sprong’ niet met taal, DaVinci en rekenen bezig, ma Lees meer »
Wouter van de Veen is branche erkende meesterslager Als één van de eerste twee slagers in Nederland is Wouter van de Veen afgelopen donder Lees meer »
Vaten met drugsafval gevonden op Woutersweg Op de Woutersweg in Ede zijn donderdagochtend op twee locaties vaten met drugsafval gevonden. Het ga Lees meer »
Expositie Kastelen en Burchten Van 10 maart t/m 10 juli kunt u genieten van de tijdelijke expositie over Kastelen en Burchten. Tijd Lees meer »
Automobilist gewond bij ongeval Lage Valkseweg Op de Lage Valkseweg is zaterdagavond een personenauto tegen een boom gebotst. De auto schoot daarna Lees meer »
Aaltje Blokland Accacia Uitvaartzorg voor BCL Uitvaart anno 2018 Dinsdag 20 maart vindt de volgende bijeenkomst van Businessclub Lunteren (BCL) plaats. Aaltje Blokla Lees meer »
Dammen D.C.E. De uitslagen van de clubavond, dinsdag 6 maart, bij damclub D.C.E. in het Dorpshuis ‘De Zicht& Lees meer »
Fraaie tweede plaats Isa Leroy in Internationaal toernooi Isa Leroy uit Lunteren heeft 2 en 3 maart deelgenomen aan de Vikingrace in Thialf in Heerenveen . Di Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandag 5 maart in het dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederveen   Mar Lees meer »
vv Lunteren profiteert van groene energie Het groene gras, waarop de leden van vv Lunteren hun sport beoefenen, gaat uitstekend samen met groe Lees meer »
Met de kleuters uit De Valk naar ZOO & ZO Woensdag 7 maart ging het eindelijk gebeuren! De kleuters van ‘School met de Bijbel De Valk&rs Lees meer »
Kringloopschuur open Zaterdag 10 maart opent het kringloopschuurtje aan de Luntersekade 10 te Ederveen voor de tweede kee Lees meer »
Ederveen 1 winnaar Open Koersbalkampioenschap Ede Na een spannende strijd is Ederveen 1 kampioen geworden van het Open Koersbalkampioenschap in dorpsh Lees meer »
Tien jaar voortreffelijk fietsplezier Als je tien jaar bestaat, heb je wat te vieren. Dat doet Jansen 2wielers dan ook; met een feestelijk Lees meer »
Jubilarissen bij De Lofstem Woensdag 28 februari heeft ‘De Lofstem’ haar jaarlijkse ledenvergadering gehouden. Op de Lees meer »
Goud, zilver en brons voor Acroteams Exalto Sport De acroteams van Exalto Sport hebben goede zaken gedaan bij de tweede plaatsingswedstrijd op zaterda Lees meer »
Goud voor Exalto Sport turnster Vinne Hartjes Zaterdag 3 maart vond de tweede plaatsingswedstrijd voor de 5e en 6e divisie turnen dames plaats in Lees meer »
Gedeeltelijke Oude Arnhemseweg Sinds deze week is een deel van de Oude Arnhemseweg in Lunteren afgesloten. In overleg met de aanwon Lees meer »
Lezing Culturele Kring Lunteren Dinsdag 13 maart verzorgd mevr. Frederike Upmeijer een lezing over: ‘Russisch Realisme rond Re Lees meer »
Wit-Russische kinderen aangekomen in Lunteren Zaterdag 3 maart was het zover. De Wit-Russische kinderen arriveerden in Lunteren. De burgemeester e Lees meer »
Herenkapsalon Ruya geopend Donderdag 1 maart is op Nieuwe Erf 7 te Lunteren een nieuwe herenkapsalon geopend, genaamd: ‘H Lees meer »
Geslaagde actiedag bij ABITO Mode Het was zaterdag 3 maart gezellig gezellig shoppen bij de Lunterse modewinkel ‘ABITO Mode&rsqu Lees meer »
Wienter kuiertje in ons eigeste Buurtbosch Al is het knap koud de leste tied, je mot er soms effe uut , al is het merum de hond uut te laote. H Lees meer »
Ouderavonden over drugs- en alcohol in kerken in Lunteren Drugs en alcohol zijn gemakkelijk te krijgen voor jongeren in Lunteren. Het aanbod is groot en plekk Lees meer »
Fantastische opbrengst collecte TKL Van 5 tot en met 16 februari heeft stichting Tsjernobyl kinderen Lunteren (TKL) gecollecteerd in Lun Lees meer »
Informatieavond over Zwerfafvalbrigades In samenwerking met de gemeente Ede organiseert Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) een info Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van de sjoelavond, maandag 26 februari, in dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederveen Lees meer »
Speeltuin Het Hoefje zoekt Ede Doet bonnen Het Hoefje is een hele mooie nieuwe wijk in Lunteren. Deze mooie wijk is een wijk vol jonge kinderen Lees meer »
Afscheid dirigent bij de Lofstem Woensdag 21 februari heeft de CGZ 'de Lofstem' afscheid genomen van Ineke Bos - Strootman. Ineke i Lees meer »
[Kop]Lezingavond broedvogels tellen in 2018 Sovon Vogelonderzoek houdt samen met natuurver-eniging IVN Barneveld op woensdagavond 28 februari ee Lees meer »
DBA advies | RegioBank alweer 2 jaar in Lunteren gevestigd Donderdag 1 maart was het alweer 2 jaar geleden dat ‘DBA advies | RegioBank’ zich in Lun Lees meer »
Negentigjarige Ruitenbeekschool viert feest De school met de Bijbel ‘Ruitenbeek’ bestaat 90 jaar. Dat is een gedenkwaardig feit. &nb Lees meer »
Een reanimatiecursus volgen Via de bonnen van Ede Doet hebben we verschillende AED s opgehangen. We hebben nog mensen nodig die Lees meer »
Gratis houtstook training voor alle Lunteranen met een houtkachel Het is volop winter en Nederland stookt massaal de kachel flink op. Heerlijk, die warmte en gezellig Lees meer »
Het pinetum rekent ook op u bij NL doet! Het pinetum ‘de Dennenhorst’ aan de Boslaan trekt jaarlijks vele bezoekers vanuit het ge Lees meer »
Hoofdweg Ederveen wordt verkeersveiliger In Ederveen starten 5 maart de werkzaamheden aan de Hoofdweg tussen de N224 en de Scheivoor. Aan de Lees meer »
Informatie en advies voor Senioren in Ederveen en de Valk. In verschillende dorpshuizen is er de mogelijkheid om naar een 2-wekelijkse ontmoetingsbijeenkomst v Lees meer »
Je wilt er wat bij verdienen.  Dus, werd het een krantenwijk. Dan ook nog eens de Lunterse Krant. Een krant waar wekelijks na Lees meer »
Jubilarissen bij Christenvrouw Lunteren De jaarvergadering van de Christenvrouw Lunteren was 15 februari in de Bethelkerk. De dames begonnen Lees meer »
Leuk techniek project op De Triangel In de week voor de vakantie hebben de kinderen van basisschool ‘De Triangel’ gewerkt aan Lees meer »
Muur van Mussert wordt rijksmonument Minister Van Engelshoven (cultuur) heeft de aanwijzing van de Muur van Mussert als rijksmonument in Lees meer »
Nieuw openbaar toilet op station Lunteren Het stationsgebouw in Lunteren heeft een mooi, nieuw openbaar toilet. Voor grote groepen reizigers, Lees meer »
Is veilig ook gezond? Als mijn zoon mayonaise op zijn wang krijgt in plaats van in zijn mond, dan ontstaat er altijd een r Lees meer »
Russisch Realisme rond Repin Dinsdag 13 maart 2018 zal mevr. Frederike Upmeijer een lezing verzorgen over “Russisch Realism Lees meer »
Bestuurster rijdt door schakelfout tegen garage Bij een woning aan de Wormshoefweg in Lunteren is dinsdagmorgen rond 10.00 uur de bestuurster van ee Lees meer »
Begin maart eindelijk start bouw A.H. supermarkt Het is dan eindelijk zover. Over niet al te lange tijd, beging maart, wordt gestart met de eerste bo Lees meer »
Bevroore autoruuten Beste Daarpsgenooten,   As de veuruutzichten veur de kommende week zoas de minsen die het weete Lees meer »
Witte-voetjes-actie Bijna elke deurklink hebben wij in onze handen gehad, niets. Volgende, weer niets, tot het moment da Lees meer »
D.E.S. 1 damkampioen hoofdklasse A Het eerste damtiental van D.E.S. (Lunteren) heeft opnieuw een topprestatie geleverd door kampioen te Lees meer »
Lunterse vertaling CD lijst De verkiezinge van de ‘Raod van Ee’ staon veur de deur. Op 21 meert kan jie joe stem uut Lees meer »
Nieuwe startcursus hardlopen bij LVE Het hardlopen in Ederveen blijft populair. Zo is het ledental van LVE gestegen tot boven de 130 lede Lees meer »
Open wandeltrainingen Stichting ‘Leef in Beweging’ houdt op 24 februari en 6 maart twee open wandeltrainingen. Lees meer »
Een tweede thuis in Lunteren voor kinderen van 0-13 jaar Na weken van verbouwen en voorbereiden kon bij christelijke kinderopvangorganisatie ‘BijdeHand Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van de clubavond, maandag 19 februari, in het dorpshuis ‘De Zicht’ in Lees meer »
Opnieuw acro succes voor Exalto Sport Lunteren Bij de tweede plaatsingswedstrijd, op zaterdag 17 februari, heeft het acro trio van Exalto Sport van Lees meer »
Feest peuterspeelzaal Benjamin Maandag 19 februari was het feest op peuterspeelzaal ‘Benjamin’, locatie ‘De Bron& Lees meer »
Jubilarissen bij Chr Vrouwenbond de Schakel De jaarvergadering van Christelijke vrouwenbond ‘de Schakel’ van Harskamp, Otterlo en We Lees meer »
Jaarvergadering Hervormd Zangkoor Lunteren. Maandag 12 februari had het ‘Hervormd Zangkoor Lunteren’ haar jaarvergadering. Voorafga Lees meer »
Jubilarissen bij Christenvrouw De Valk Woensdag 14 februari vierden de leden van Christenvrouw ‘De Valk’ hun jaarvergadering. E Lees meer »
Boeken & Brocante dagen bij Zoutewelle Boeken Het is alweer een jaargeleden dat ‘Zoutewelle Boeken’ haar deuren opende door overname v Lees meer »
Koffie inloopochtenden in de Muldersschuur Ook gedurende de wibntermaanden is ‘De Muldersschuur’ open voor senioren. Iedere dinsdag Lees meer »
Politie op bezoek bij De Bron De groepen 1 van basisschool ‘de Bron’ willen de politieagenten Joost, Berry en Patrick Lees meer »
ChristenUnie: uitstel Lelystad logisch en enige juiste keuze ChristenUnie-Kamerlid Eppo Bruins noemt het uitstel voor opening van vliegveld Lelystad ‘de en Lees meer »
Premire Bart van der Leck Op zondagmiddag 11 maart gaat de documentaire Bart van der Leck – Zijn eigen Stijl, van Leo va Lees meer »
Algemene Ledenvergadering Dorpsraad Lunteren Maandagavond 19 februari houdt de Dorpsraad Lunteren haar algemene ledenvergadering, waarin de jaar Lees meer »
100% ambachtelijk gemaakte ketchup Bij plattelandswinkel ’t Schuurtje in de Valk zijn al vele bijzondere producten verkrijgbaar. Lees meer »
Blink Mode voor Kids is drie jaar Drie jaar zijn ze geworden. Reden tot een feestje. Vandaar dat ‘Blink mode voor Kids’ ha Lees meer »
Planpresentatie BMX/Skatebaan Ederveen Het is gelukt! Na een periode van twee jaar ‘Ede Doet’ bonnen verzamelen, sponsors benad Lees meer »
Perkje kruising Spoorstraat/Stationsstraat geadopteerd. Eind 2017 hebben de bewoners van de Stationsstraat het initiatief genomen om het perkje op de kruisi Lees meer »
Alsnog omzetbelasting terugvragen door afschaffing landbouwregeling De afschaffing van de landbouwregeling kan voor u als agrarisch ondernemer gunstig uitpakken. Hoe? Lees meer »
Cora van Wijnen opende Care for Women praktijk in Gezondheidscentrum Lunteren Onlangs opende Cora van Wijnen haar ‘Care for Women’ praktijk in het Gezondheidscentrum Lees meer »
De Wegwijzer ook door naar de halve finale van Nederland schooldammen Zaterdag 10 februari werd in Ochten de finale schooldammen voor welpen en pupillen gehouden. Er dede Lees meer »
Groot Korenconcert met De Lofstem Zaterdag 3 maart organiseert het koor ‘Choir4Hope’ uit Barneveld, o.l.v. Peter Overduin Lees meer »
Finale plaatsen voor Exalto Sport Lunteren Het sportacrobatiek damespaar van Hanna Sinia & Mayra Manders is met een score van 21,360 punten Lees meer »
Film in het Witte Kerkje Zondag 18 februari wordt in het ‘Witte Kerkje’ de film ‘Límites sin L&iacut Lees meer »
Het gat in de dorpsstraat Tussen Klok en DekaMarkt begint de tijd te dringen wat hier vroeger heeft gestaan vervaagt al tot he Lees meer »
Jaarlijkse Psalmzangavond van Crescendo m.m.v. Jong Crescendo Jaarlijkse Psalmzangavond van Crescendo m.m.v. Jong CrescendoD.V 10 maart hoopt Psalmzangkoor Cresce Lees meer »
Paarden en Pubers De cursus ‘Paardenkracht voor Pubers’ is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd vanaf 1 Lees meer »
Recreatie Volleybal Ederveen nodigt u uit Ook zin in een gezellig avondje sporten? Loop dan op de woensdagavond eens binnen in de sportzaal va Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 12 februari in het dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederveen. Lees meer »
Teams Nederwoudse school door naar halve finale schooldammen Zaterdag 10 februari reisden de Nederwoudse dammers af naar Ochten, naar een prachtig speellocatie v Lees meer »
Sterrenwaarneemavonden bij Astra Alteria! Vrijdagavond 23 en zaterdagavond 24 februari is er weer gelegenheid voor leden en belangstellenden o Lees meer »
Olympisch schaatskampioenen 2030 komen uit lunteren Hoorbaar en zichtbaar hadden de kinderen van de basisschool De Triangel, groep 3 uit Lunteren veel p Lees meer »
Blink Mode voor Kids is jarig: drie jaar Drie jaar zijn ze geworden. Reden tot een feestje. Vandaar  dat ‘Blink mode voor Kids&rsq Lees meer »
Help ouderen met de workshop Pret met de tablet Allegoeds Vakanties in Lunteren organiseert van ma 19 t/m do 22 februari een vakantie voor ouderen d Lees meer »
50|50 Hotel en Congrescentrum Belmont voor BCL Dinsdag 20 februari vindt de volgende bijeenkomst van ‘Businessclub Lunteren’ (BCL) plaa Lees meer »
Benefietconcert met De Lofstem en De Regenboog Dinsdag 13 februari wordt er een benefietconcert georganiseerd, waarvan de opbrengst geheel ten goed Lees meer »
clubdag voor liefhebbers modelspoor Wie kent ze nog, de modelspoor treinen uit vroeger jaren van ‘Trix-Express’? Menig ouder Lees meer »
Drie medailles voor Exalto Sport turnsters Zaterdag 4 februari hebben de Exalto Sport turnsters uit de 4e divisie drie medailles weten te winne Lees meer »
Heel Ede Doet In de week van 12 tot en met 19 februari krijgen alle adressen in Ede een waarde cheque van € 7 Lees meer »
Week van Gebed De Week van gebed ligt al weer achter ons, we kijken terug op een gezegende week! Het is mooi om te Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van maandagavond 5 februari in de Zicht te Ederveen.   Bert Hogendoorn 2051 pt., A Lees meer »
Freerk Scheltens houdt de Lunterse eer hoog Op een koude zaterdag ging een supportersschare op weg naar Rotterdam Kralingen, Freerk Scheltens wa Lees meer »
Twee PRs en eerste plaatsen voor Isa Leroy (Lunteren) Zaterdag 27 januari kon Isa Leroy uit Lunteren haar krachten meten met de beste pupillen rijders van Lees meer »
Uitzendbureau EasyWork: meegroeien met Lunterse ondernemers Op het bedrijventerrein ‘De Stroet’ heeft Lunteraan Rick Degenaar, samen met Marco Morre Lees meer »
Potgrondverkoop Stichting Woord en Daad Het is bijna weer zover, tijd om planten en bloembakken te voorzien van nieuwe potgrond. Het comit&e Lees meer »
Lezing in het Witte Kerkje te Lunteren Dinsdag 20 februari verzorgt Peter van Kan een lezing in het ‘Witte Kerkje’ te  Lun Lees meer »
Cafetaria De Vijf bestaat een jaar Een jaar geleden startte Lisanne Willemsen met Cafetaria ‘De Vijf’ in Lunteren (Dorpsstr Lees meer »
De Koepel in miniatuur Zaterdagmiddag 27 januari was er een extra opening van de uitkijktoren’De Koepel’ in het Lees meer »
Nieuwe toiletgroep Bosbad Lunteren in aanbouw Binnenkort ontvangt u weer cheques van 7,50 euro die u aan een goed doel in de gemeente Ede kunt bes Lees meer »
Blijde gezichten in ut Sporthuus Maandagavond 5 februari kwamen Jolanda v.d. Berg namens de ‘Rabobank’ en Peter Verburgh Lees meer »
Luntersche Dorsstichting Sinds ruum een jaor is de Luntersche Dorsstichting opgericht. En dan vraog je je eige af waorum dan? Lees meer »
Koninginnen van de Nijl Dinsdag 6 februari verzorgt mevr. Diana de Wild een lezing over de ‘Koninginnen van de Nijl&rs Lees meer »
Lezing over de Kippenlijn, de spoorlijn tussen Ede en Barneveld Spreker: Peter van Beek, gemeente archivaris van Ede, Barneveld en Scherpenzeel. 20 februari 2018 va Lees meer »
Matthias de Kruijf winnaar 21e Hent Uut Zaand damtoernooi In Wekerom werd zaterdag 27 januari het 21e ‘Hent Uut’t Zaand‘ damtoernooi gehoude Lees meer »
Officile opening Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes Door de groeiende vraag naar kinderopvang breidt Christelijke Kinderopvang ‘BijdeHandjes&rsquo Lees meer »
Collecte voor Stichting Tsjernobyl Kinderen Lunteren In de periode van 5 tot en met 16 februari collecteert ´Stichting Tsjernobyl Kinderen Lunteren Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van de sjoelavond, maandag 29 januari, in het dorpshuis ‘De Zicht’ in Ederv Lees meer »
Start BSO in Ut Sporthuus Vrijdag 26 Januari heeft BSO ‘Bij de Handjes’ de eerste kinderen ontvangen in ‘Ut Lees meer »
Voorleesontbijt op Junianaschool Donderdag 25 januari kwam dominee Bloemendal voorlezen op de Julianaschool. Alle kinderen van de gro Lees meer »
Mountainbike wedstrijd Lunteren Zaterdag 10 februari vindt voor de vijfde keer de ‘Veluwse Wintercompetitie’ in Lunteren Lees meer »
Filmmiddag in het Westhoffhuis Vrijdag 16 februari is er weer een filmmiddag in het ‘Westhoffhuis’ in Lunteren. Dan wor Lees meer »
Winterconcert Kunst na Arbeid Winterconcert Kunst na Arbeid Zaterdag 17 februari zal de Lunterse muziekvereniging Kunst na Arbeid weer haar traditionele ‘ Lees meer »
Meditatie in Beweging/Sacrale Dans in Witte kerkje Zondag 4 februari in het witte kerkje aan de dr. Kimmijserlaan 28 te Lunteren: Meditatie in Beweging Lees meer »
Winterwandeling over het Wekeromse Zand Wanneer je in februari het Wekeromse Zand opgaat kun je in zandstormen en sneeuwstormen terecht kome Lees meer »
Overstekend wild Het is paartijd van de eekhoorns, dus kijk uit op de weg. De eekhoornssteken soms zomaar pardoes de Lees meer »
BSO BijdeHandjes in Ut Sporthuus Vrijdag 26 Januari heeft BSO ‘BijdeHandjes’ de eerste kinderen ontvangen in ‘Ut Sp Lees meer »
Gezamenlijke dienst op zondag va het Werelddiaconaat Zondag 4 februari, zondag van het werelddiaconaat, gaat ds. Smelt uit Voorthuizen voor in de gezamen Lees meer »
Schoolkerkdienst Zondag 28 januari wordt de jaarlijkse schoolkerkdienst in de kerken van Lunteren gehouden. Deze keer Lees meer »
Sjoelen Ederveen Bert Hogendoorn 2150 pt., Arie Marcus 2008 pt., Marrie Mulder 1985 pt., Gerrie Groters 1807 pt., Ger Lees meer »
Open huis Spankracht Ontwerpers Vrijdag 19 januari hielden de nieuwe bewoners van het stationsgebouw een open huis. Sinds 1 januari Lees meer »
Competitieteam Veerkracht regionaal kampioen Het competitieteam van badmintonvereniging ‘Veerkracht’ heeft op zaterdag 20 januari het Lees meer »
Repetities Kinderkoor Immanul en HZL De repetities van Kinderkoor Immanuël en het gemengd koor HZL zijn inmiddels weer van start geg Lees meer »
Storm richt grote schade aan in pinetum de Denenhorst De storm van vorige week heeft grote schade aangericht in het pinetum ‘de Dennenhorst’ a Lees meer »
De Triangel is Excellent Het is donderdagochtend, 18 januari. Buiten laat een zware westerstorm zich gelden. Terwijl letterli Lees meer »
In het Westhoffhuis: De kunst van IPad arT Tijdens zijn expositie in het Westhofhuis in Lunteren laat Henk Jan Witteveen het publiek kennismake Lees meer »
Aanpak Levend Landschap in Ederveen en De Klomp meer in handen te geven van burgers en bewoners zelf. Dit geldt ook voor het cultuurlandschap. Met a Lees meer »
Prijswinnaars bibliotheek Tolle Lege Bij de opening van bibliotheek Tolle Lege in de nieuwe Bethelkerk konden kinderen meedoen aan een kl Lees meer »
In Museum Lunteren: Expositie Schatten van Lunteranen Na de zeer druk bezochte expositie ‘De hoed als verrassende topper’ opent Museum Luntere Lees meer »
Drie gewonden en auto op de kop in sloot bij ongeval Bij een ongeval op de Barneveldseweg in Lunteren is woensdagochtend een auto op de kop in de sloot b Lees meer »
Het Krller-Mller Museum presenteert Oversprong Oversprong brengt dertien kunstwerken uit de collectie samen die een overgang aanduiden. De werken s Lees meer »
Stormschade in Lunteren De westerstorm die donderdagochtend over het land raasde heeft in Lunteren voor de nodige problemen Lees meer »
Jolanda Methorst start als reisadviseuse Haar naam is Jolanda Methorst, ze woont aan de Lage Valkseweg en is sinds een paar weken gestart als Lees meer »
De Triangel in Lunteren mag zich ’excellent’ noemen Basisschool De Triangel in Lunteren mag zich drie jaar lang 'Excellente school' noemen. Dat maakte d Lees meer »
Vernieuwde skeelerronde Otterlo dit jaar op 14 juli Het skeelercomité Otterlo heeft bekend gemaakt dat de traditionele skeelerronde dit jaar op z Lees meer »
Ana Upu organiseert mantelzorgtrefpunt Het kan zomaar gebeuren en dan ben je opeens mantelzorger. Het is niet iets waarvoor je kiest en het Lees meer »
Dammen D.C.E.   Dinsdagavond werden weer een aantal wedstrijden gespeeld voor de onderlinge competitie bij da Lees meer »
De Lunterse Krant wordt volwassen Het zat er al aan te komen, maar maandag 22 januari gaat het dan toch gebeuren. Vanaf die dag wordt Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van de sjoelavond, maandag 15 januari, in het dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederv Lees meer »
Sjoelen Wekerom De uitslagen van donderdagochtend 11 januari in het ‘Kulterhus Wekerom’ bij koersbalvere Lees meer »
Vallei Tennis Trainingen nieuwe tennisschool Het bestuur van TCL(Tennisclub Lunteren) heeft met tennisschool ‘Vallei Tennis Trainingen&rsqu Lees meer »
Goud voor Vienne Hartjes Zaterdag 13 januari heeft Vienne Hartjes overtuigend goud gewonnen bij de 1e plaatsingswedstrijd 6e Lees meer »
Meiden van Ganoteon op het podium Zaterdag 1 13 januari was de aftrap van het turn seizoen voor de Ganoteon dames uit de bovenbouw. In Lees meer »
SGP-er Roelof Bisschop bezocht regio Maandag 15 januari was Tweede Kamerlid dr. Roelof Bisschop op bezoek in de gemeente Ede. Doel van he Lees meer »
Succes Lunterse scholen bij damwedstrijden In Lunteren deden maar liefst vijftien teams mee aan de door damclub D.E.S. georganiseerde halve fin Lees meer »
Wekeromse zet punt achter haar Lunterse Krantenwijk Het is vrijdag, aan het begin van de middag. Op nr. 47 van de Evekinkweg staan de gang en tafel vol Lees meer »
Stormschade: hoe zit het met de verzekering? De takken en dakpannen vliegen in het rond. Zelfs zonnepanelen blijven niet op het dak liggen. De st Lees meer »
rote vertraging Valleilijn door storm De Valleilijn tussen Amersfoort en Ede heeft vandaag grote vertraging opgelopen. Henk van de Meene& Lees meer »
Alles anders, alles hetzelfde - Leven en geloven in Zambia Het nieuwe boek van Hermen en Johanneke Kroesbergen-Kamps is verschenen. Op vrijdag 5 januari is het Lees meer »
Dammen D.C.E. Dinsdagavond kwamen DCE 1 en 2 voor de bond in actie in het dorpshuis ‘De Zicht’ in Ede Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 8 januari in dorpshuis ‘De Zicht ’in Ederveen.   Lees meer »
Save the date: 2 juni 2018 2018 is nog maar net begonnen, de eerste afspraken voor het nieuwe jaar staan vast al weer in uw en Lees meer »
Kindermiddag De Schakel Chibi’s zijn schattige, kleine figuurtjes uit Japan. Je hebt ze in jongens- en meisjes- of die Lees meer »
Exposes exposeert in ’De Zicht’ Exposées’ bestaat uit zes vrouwen die met veel plezier tekenen, schilderen en samen exp Lees meer »
Kledinginzameling voor de kinderen Tjernobyl In de periode van 3 maart tot 23 april komen 25 kinderen uit het radioactief besmette gedeelte van Lees meer »
Maaike van Doorn Makelaar verrast bezorgers Lunterse Krant Dit weekend brengt Maaike van Doorn Makelaar voor de vijfde keer het woonmagazine `Maaike`uit. Ook d Lees meer »
In de Mulderschuur: De kracht van levensvragen Levensvragen zijn belangrijk en herkenbaar voor senioren om over na te denken en praten. De vraag di Lees meer »
Nieuwjaarsconcert The Martin Mans Formation Vrijdag 26 januari wordt er in de Oude Kerk te Lunteren een nieuwjaarsconcert gegeven. ‘The M Lees meer »
Op Goed Geluk met: Tante Bellas Beautysalon Toneelvereniging ‘Op Goed Geluk’ uit Wekerom komt weer met haar jaarlijkse uitvoeringen. Lees meer »
Exposes exposeert in De Zicht Exposées’ bestaat uit zes vrouwen die met veel plezier tekenen schilderen en samen expo Lees meer »
Nieuwe verkeersproef eenrichtingsverkeer Lunteren In de zomer van 2017 heeft, op verzoek van de Dorpsraad Lunteren, een verkeersproef met aangepast ee Lees meer »
Christian Verwoerd in de Oude Kerk met: Tussen Egypte en Kanan In de Zaterdag 20 januari presenteert Christiaan verwoerd, samen met zijn band, de nieuwe CD ‘Tussen Lees meer »
Topstukken uit Van Gogh Museum, Rijksmuseum en Mauritshuis te zien in het Krller-Mller Topstukken uit Van Gogh Museum, Rijksmuseum en Mauritshuis te zien in het Kröller-Müller V Lees meer »
Actie Voedselbank Ede door de Vluchtheuvel De Vluchtheuvel’ zamelt, via de Lunterse kerken, het gehele jaar voedselproducten in voor &lsq Lees meer »
Activiteiten voor de hele familie op 6 en 7 januari! Op 6 en 7 januari organiseren studenten van ArtEZ samen met ‘Erfgoedcentrum’ in Rozet en Lees meer »
Rookworstenactie Oekraine 2017 Wat een geweldige opbrengst heeft de rookworstenactie opgeleverd in december. We hebben het prachtig Lees meer »
Dammen D.C.E. Dinsdagavond 2 januari werd de onderlinge competitie bij Ederveense damvereniging D.C.E. weer voortg Lees meer »
Ditistenpraktijk Mieke Daenen heeft nieuw telefoonnummer Per 1 januari heeft ‘Diëtistenpraktijk Mieke Daenen’ een nieuw nummer voor het make Lees meer »
Beste minse, daarpsgenoote, Ok naomes mien wief wil ik jullie ‘t allerbeste toewense veur 2018. Deur zoo te beginne, in pl Lees meer »
Evenwicht de gele partij, opgericht Vrijdag 8 december vond de oprichtingsvergadering plaats van een nieuwe politieke partij aan een keu Lees meer »
Voedselbank Lunteren De Vluchtheuvelstart doet al een aantal jaren mee met het inzamelen van voedsel door de voedselbank Lees meer »
Recordaantal aantal lampionnen voor dierbaren gedoneerd  KWF Kankerbestrijding heeft het ‘Middelpunt van Nederland’ verlicht met 11239 gedo Lees meer »
Afscheid Buurtbus Wekerom Op de einde-jaarsbijeenkomst in de ‘Essenburgt’ in Kootwijkerbroek nam ‘Buurtbus W Lees meer »
Niels Thomassen wint spannende strijd om de mooiste Koepel-impressie. Vol spanning keken de kinderen 29 december in het ‘Museum Lunteren’ uit naar de uitslag Lees meer »
Groep 6 De Wegwijzer bezocht Bieb Lunteren Nog net voor de kerstvakantie bracht groep 6 van ‘De Wegwijzer’ een bezoek aan de biblio Lees meer »
Rolinda de Kruijf opende Lifestyle Center Barneveld Een nieuw jaar en mogelijk vol van goede voornemens. Eén daarvan is bij velen het overgewicht Lees meer »
Nieuwe shirts Evoba 70 De meisjes C hebben nieuwe shirts gekregen van ‘Plus Anton van Rinsum’. Anton & Jann Lees meer »
en lezing van de heer Gerko Tempelman, filosoof en theoloog,   Spinoza (1632 – 1677)   &nb Lees meer »
Krller-Mller ontvangt 354.000 bezoekers in 201 En ruim 1,2 miljoen bij tentoonstellingen in het buitenland   Het Kröller-Müller Muse Lees meer »
Een kerstverhaal door Ds. Wim Scheltens Vol verwachting!   Het Kerstfeest heeft heel veel te maken met verwachting. Wat verwachten de k Lees meer »
Auto te water in Ederveen Een auto is op woensdagavond rond 23.00 uur bij de Meikade in Ederveen in het water geraakt. De inzi Lees meer »
Tractor geheel door brand verwoest; schuur behouden In de nacht van maandag op dinsdag heeft een felle uitslaande brand een bij een boerderij op het erf Lees meer »
Arjan Versluis bespeelt virtueel orgel van de toekomst Zaterdag 9 december speelt Arjan Versluis, bekend organist in de Nederlandse muziekwereld, uiteenlop Lees meer »
Nieuwe Bethelkerk in gebruik Na jarenlange voorbereidingen neemt op D.V. 16 december de Hersteld Hervormde Gemeente in Lunteren h Lees meer »
Buren Groot Batelaar voelen zich kind van de rekening De omwonenden van ‘Groot Batelaar’ zijn er helemaal klaar mee. Zeker nadat de eerste ond Lees meer »
De meiden van SDS55 in het groen Na het winnen van het EK is het vrouwen- en meisjesvoetbal een fenomeen geworden. Zo is het ook met Lees meer »
Kerst Sing-In Zondagavond 10 december is de jaarlijkse Kerst ‘Sing-In’ in Ederveen. Zoals voorgaande j Lees meer »
Kerstconcert I.k.k. de Regenboog in Oude Kerk Zaterdag 16 december geeft I.k.k. ‘de Regenboog’ uit Lunteren, o.l.v. Ineke Bos-Strootma Lees meer »
Kerstmarkt bij In Goede Aarde Dagactiviteitencentrum ‘In Goede Aarde’ organiseert woensdagmiddag 13 december weer een Lees meer »
Kinderkoor Hosanna naar Volkskerstzang 2017 Dinsdag 12 en woensdag 13 december wordt voor de 23e keer de ‘Volkskerstzang’ gehouden i Lees meer »
Zondagsschool t Mosterdzaadje van de Hervormde gemeente in Ederveen bestond 125 jaar. Er heeft 25 november een speciale jubileumdienst, van het 125 jarige ’t Mosterdzaadje, plaats Lees meer »
Nederwoud 2 verrassend schooldamkampioen van Lunteren Woensdagmiddag 29 november was het een drukte van jewelste in het damgebouw van D.E.S.-Lunteren. Het Lees meer »
Nieuwe tenues voor SDS’55 JO17-1 Inmiddels is ‘Berg Toys’ al voor het tweede seizoen als jeugd-hoofdsponsor aan SDS'55 ve Lees meer »
Prijswinnaars bij Foto Riezebos Foto Riezebos uit Harskamp is aangesloten bij inkooporganisatie ‘Ringfoto’. Deze vierde Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van de sjoelavond, maandag 4 december, in dorpshuis ‘De Zicht’ te Edervee Lees meer »
Twee maal brons voor Exalto Sport tunsters Zaterdag 2 december turnden junior turnster Jesmé Dokter en senior turnsters Debbie Leeftink, Lees meer »
SSCVL en Rabobank zetten vrijwilligers Harry Kronenberg en Luuk Niessen hebben de afgelopen twee jaar veel ouderen wegwijs gemaakt in de we Lees meer »
Winnaars speculaasactie DOS Volleybal In de maand november heeft DOS volleybal een speculaasactie gehouden. Dylana Pot heeft 49 pakken ve Lees meer »
Turnclub P.i.T met dertig medailles huiswaarts Afgelopen weekend vond de ‘Turn Totaal Breda Cup’ plaats, maar ook de eerste voorronde v Lees meer »
Browbar bij Salon Style-Ing Maandag 11 december opent Inge Stroomberg een ‘Browbar’ in haar ‘Salon Style-Ing&r Lees meer »
Sinterklaas ging bijna de Sprong voorbij! Dinsdag 5 december was het op de basisscholen scholen in het gehele land een heel bijzondere dag. Z Lees meer »
Nieuwe Bethelkerk Lunteren in gebruik Na jarenlange voorbereidingen neemt op zaterdag 16 december de Hersteld Hervormde Gemeente in Lunter Lees meer »
Fietser gewond bij aanrijding in Ederveen Een fietser is donderdag rond 19.30 uur gewond geraakt bij een ongeval op de Nieuweweg in Ederveen. Lees meer »
AED in De Zicht Sinds kort hangt er een AED-apparaat bij de ingang van het dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederv Lees meer »
Businessclub lunteren organiseert een kerstdiner Businessclub Lunteren (BCL) organiseert 12 december een kerstdiner bij ‘De Lunterse Beek&rsquo Lees meer »
Dammen D.C.E. De dammers van DCE 1 en DCE 2 speelden een uitwedstrijd tegen VRD 1 & VRD 2 in Renkum.   Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 27 november in dorpshuis ‘de Zicht’ te Ederveen. &nb Lees meer »
Lunteren in Candlelight en Eten onder de Kerstboom Tradities ontstaan, zonder te beseffen dat het een traditie gaat worden. Zo is het ook ´Lunter Lees meer »
Veenderij in Ederveen bestaat 10 jaar De Veenderij’ in Ederveen viert op 9 december haar tienjarig bestaan met een open huis. Het b Lees meer »
Voor elke leeftijdsgroep een complete outfit Belangrijk vindt Woutera Drost dat zij er is voor de klanten. “Om te luisteren naar wat ze wil Lees meer »
ZAPP KIDS TOP 20 in Lunteren Dinsdag 28 november jl. was het zover, de crew van Kids Top 20 maakte opnames in ’t Sporthuus Lees meer »
Zaterdag 9 december vanaf 15.30 uur In het ‘Luntersche Buurtbosch’ is het op zaterdag 9 december weer gezelligheid troef. T Lees meer »
COV Sursum Corda levert topprestatie Zaterdag 16 december is het zover: dan klinkt de ‘Messiah’ van Händel in de sfeervo Lees meer »
Uniek Muziekfeest KNA  Wie er zaterdag 25 november niet bij is geweest, heeft wel degelijk iets gemist. In de manege Lees meer »
verzorgen over de Koninginnen van de Nijl Dinsdag 12 december 2017 zal mevr. Diana de Wild een lezing houden. In het oude Egypte was de farao Lees meer »
’Jointfabriek’ op recreatiepark Lunteren opgerold De politie heeft begin november op een recreatiepark in Lunteren een 19-jarige man opgepakt. Hij wer Lees meer »
Muur van Mussert blijft voorlopig staan De Muur van Mussert blijft voorlopig nog staan, zo meldt de NOS. Een woordvoerders van het ministeri Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 20 november in het dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederveen. Lees meer »
Chinees restaurant Lotus wint prestigieus toernooi Lee Kum Kee Cup Voor het derde achtereenvolgende jaar is Chinees restaurant ‘Lotus’ uit Lunteren in de p Lees meer »
Clubkampioenschappen turnclub P.i.T Zaterdag 18 november organiseerde turnclub P.I.T haar jaarlijkse clubkampioenschappen turnen in&rsqu Lees meer »
Dagbesteding De Gaarde zoekt vrijwilligers Tussen Ederveen en Lunteren, aan de Meikade 89,heeft sinds begin november dagbesteding ‘De Gaa Lees meer »
Drie presentaties bij Dorpsraad Lunteren Onlangs, in oktober, vierde ‘Zorgvilla Nieuw Boschoord’ in Lunteren haar éé Lees meer »
Jeugdhulp voor kinderen met een ingrijpend verlies Vanaf nu is er in de regio Lunteren een nieuwe vorm van ondersteuning beschikbaar voor kinderen en h Lees meer »
Veelbelovend talent bij Exalto Sport Het podium kleurde oranje bij de eerste plaatsingswedstijd turnen heren in de voorgeschreven oefenst Lees meer »
Kerstpakketten showroom Van Lagen Ook dit jaar is de Kerstpakketten-Showroom bij ‘Van Lagen Groente en Fruit’ weer sfeervo Lees meer »
Snoei-subsidie knotbomen Wist u dat u bij de gemeente Ede tot 15 januari 2018 een subsidie aan kunt aanvragen voor het snoeie Lees meer »
Gezellig Herfstfair in het Westhoffhuis De donkere dagen zijn weer aangebroken en het wordt tijd voor gezellige kaarsjes op tafel en lange w Lees meer »
Dammen D.C.E. Maandagavond had DCE 1 een uit wedstrijd tegen KRS uit Ede. In deze streekderby maakten de Edervee Lees meer »
Sint Sint Vrind: Maanden loop ik te dromen, Lees meer »
Feestelijke opening Klompenpad Kreelsepad Op zaterdag 25 november 2017 vindt in Ede de feestelijke opening plaats van het 105de Klompenpad: he Lees meer »
11 kunstenaars met betaalbare kunst in Galerie Zuid. Van 1 november t/m 6 januari exposeren elf kunstenaars kunst tot 150 euro in Galerie Zuid.   Lees meer »
Hoeden uit de oven Succesvolle hoedententoonstelling uitgebreid met uniek keramiek van Rhenense kunstenaar Jan van der Lees meer »
Gratis naar Muziekfeest van KNA In het kader van het 110 jarig bestaan organiseert KNA een muziekfeest in manege ‘De Nieuwe He Lees meer »
Rabo-Schooldamkampioenschap Lunteren Woensdagmiddag 29 november vindt het jaarlijkse Rabo-Schooldamkampioenschap van Lunteren plaats. Dit Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagvond 13 novemberin het dorpshuis ‘De Zicht’ te Ederveen. & Lees meer »
Trommelaars bij Blink Mode voor kids Onlangs timmerde ‘Blink Mode voor kids’ flink aan de weg. In dit geval aan de Dorpsstraa Lees meer »
Inloopspreekuur VPVA notarissen Op vrijdag 24 november is het eerstvolgende inloopspreekuur in het Westhoffhuis. In deze column beha Lees meer »
Vrijwilligers van de Vluchtheuvel in de schijnwerpers Stichting “de Vluchtheuvel” is het interkerkelijk samenwerkingsverband van de diaconie&e Lees meer »
Kernhem-Noord nog minstens tien jaar groen Kernhem-Noord blijft nog minstens tien jaar groen. Het college van burgemeester en wethouders heeft Lees meer »
Nieuwe apotheek in Kernhem Maandag 30 oktober heeft ‘Apotheek Kernhem’ haar deuren geopend. De slogan ‘Dicht Lees meer »
Martin Zonnenberg bespeelt virtueel orgel van de toekomst Zaterdag 18 november speelt Martin Zonnenberg – bekend van EO-programma ‘Nederland Zingt Lees meer »
Museum Lunteren ontvangt gasten Groepshotel Het Bosgoed Het ‘Museum Lunteren’ kreeg bijzondere gasten op bezoek voor de expositie ‘De Hoed Lees meer »
Geslaagd Snert-damtoernooi D.E.S.-Lunteren Donderdag 9 november werd bij damclub D.E.S. het zesde Snert-damtoernooi gehouden. Er hadden zich de Lees meer »
monumentenorganisaties willen snelle gemeentelijke bescherming voor de Muur van Mussert te Lunteren De landelijke monumentenorganisaties stichting het Cuypersgenootschap en Erfgoedvereniging Bond Heem Lees meer »
Op zaterdag 2 december (14.00 uur) gaat de film Final Portrait in premire in het Krller-Mller Museum. Final Portrait gaat over de totstandkoming van het laatste meesterwerk van Alberto Giacometti, vastg Lees meer »
Wat leren wij van de kosmische achtergrondstraling? Maandagavond 13 november 2017 organiseert de sterrenvereniging Astra Alteria de lezing “Wat le Lees meer »
Met Horatius langs de koningin der wegen. In 312 v. Chr. werd door Appius Claudius het Dinsdag 14 november verzorgt Fik Meijer, emeritus hoogleraar Oude Geschiedenis aan de Universiteit Lees meer »
Dammen D.C.E. In de onderlinge competitie bij damvereniging D.C.E. (Ederveen) werden dinsdagavond 9 wedstrijden g Lees meer »
Geslaagde Wintertijd Challenge 2017 In de nacht van 28 op 29 oktober vond de zevende editie van de ‘Wintertijd Challenge’ pl Lees meer »
High Tea op de Meulunterseweg in Lunteren Altijd al op zoek geweest naar een gelegenheid om met een klein gezelschap iets te vieren? Dan heef Lees meer »
Jubileum Zondagsschool t Mosterdzaadje Zondagsschool ’t Mosterdzaadje in Ederveen bestaat 125 jaar. Dit jaar wordt dit jubileum herda Lees meer »
Lunterse Suzanne eerste bij figurenwedstrijd synchroonzwemmen! De 9 jarige Suzanne uit lunteren viel 28 oktober in de prijzen. Ze won de eerste plaats op de eerste Lees meer »
Op visite bij damvereniging Ederveen In elk huishouden is wel een dambord te vinden. Waarschijnlijk ergens in huis beland, doordat er all Lees meer »
Clubkampioenschappen 2017 ponyclub de Nieuwe Heuvel Vrijdagavond 3 november en zaterdag 4 november organiseerde RV en PC De Nieuwe Heuvel voor de vijfde Lees meer »
Rookworstenactie Oekrane 2017. Half oktober ben ik teruggekomen uit Oekraïne. Samen met een groep van 20 personen hebben we in Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van de sjoelavond, maandag 6 november, in het dorpshuis ‘De Zicht in Ederveen. & Lees meer »
Succesvolle start turnseizoen Exalto Sport Tijdens de clubteam wedstrijden in district oost zijn vier teams van ‘Exalto Sport’ in d Lees meer »
Willem neemt het over van Wim Bij de Lunterse Krant heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden. Wim Blankenspoor, voor velen Lees meer »
Aankomst Sinterklaas in Lunteren De grote vraag voor alle jonge kinderen in Lunteren en omstreken is: Wanneer komt de stoomboot met S Lees meer »
Wederom een bijzondere kerstzolder bij t Schuurtje Bij de plattelandswinkel ’t Schuurtje in De Valk kan men weer terecht op de kerstzolder. Deze Lees meer »
Woningbouw op terrein De Prinsenhof Wie nu vanaf Barneveld de bebouwde kom van Lunteren binnenrijdt kan er niet omheen: zalencentrum De Lees meer »
Dammen D.C.E. Voor de bondcompetitie Speelde DCE 1 een streekderby tegen DES 1 uit Lunteren. Het tweede damteam va Lees meer »
Dubbel feest voor Jan Hazeleger Jan Hazeleger van ‘de Bongerd’ had onlangs week een dubbele mijlpaal te vieren. Jan is Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 30 oktober in dorpshuis ‘de Zicht’ te Ederveen. &n Lees meer »
Kledinginzameling voor kinderen uit Tsjernobyl In de periode van 3 maart tot 23 april komen 25 kinderen uit het radioactief besmette gedeelte van Lees meer »
Mantelzorg: wat maakt het verschil? Op 15 november 2015 organiseert zorgdienstverlener Opella een lezing over mantelzorg met prof. dr. i Lees meer »
Online veiling om Erika Henning te helpen MS te stoppen Erika Henning uit Lunteren lijdt aan de ziekte Multiple Sclerose. Zij is 28 jaar oud en gelukkig get Lees meer »
Duits bouwmaterialen steekt SDS’55 JO19-1 in het nieuw Voor het eerst in jaren heeft voetbalvereniging SDS'55 beschikking over een oudste junioren elftal ( Lees meer »
Gerrit Hendriksen neemt afscheid van zijn AGF-afdeling in Albert Heijn Barneveld Woensdag 1 november ging voor Lunteraan Gerrit Hendriksen de wekker voor de laatste keer heel vroeg. Lees meer »
Jubileumbank in de Appelhof Ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van ‘Stichting idee en uitvoering’ is het idee Lees meer »
Koning Willem-Alexander aan Lunterse tafel Dinsdag 24 oktober was koning Willem-Alexander voor een streekbezoek in Eemland. In het Gemaal Eemne Lees meer »
Opening eerste nieuwbouwwoning met Nul-op-de-Meter (NOM) hypotheek van Nederland Het eerste particuliere woonhuis van Nederland dat een Nul-op-de-Meter hypotheek van € 25.000,- Lees meer »
Spelend wijs bij Dribbel Bij peuteropvang ‘Dribbel’ helpen ze kinderen spelend wijs te worden. Dat doen ze er met Lees meer »
Chauffeurs gezocht voor De Zorgbus Begin 2018 zal SSCVL de eigenaar zijn van De Zorgbus. Deze bus wordt ingezet om alle Lunteranen die Lees meer »
Thirza Korteweg eerste en tweede De Lunterse Thirza Korteweg viel met haar pony Gup (Ircolando x Balzflug) dik in de prijzen bij &lsq Lees meer »
50 jaar lid van de Lofstem Zaterdag 30 september hield Chr. Gem. Zangvereniging ‘de Lofstem’ haar 50 jarig jubileum Lees meer »
Sieplo voersystemen wint onderneming van het jaar 2017 prijs Na een lang-durig selectieproces, wat in het voorjaar is gestart, is van de MKB ondernemingen in de Lees meer »
Zaterdag 18 november: Sinterklaas verwacht 18 november weer in Nederland aan te komen. Dit jaar komt hij aan in Dokkum en Lees meer »
Nieuwbouw Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren bijna klaar De nieuwbouw van de kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente in Lunteren loopt te einde. Inmiddels is Lees meer »
Dammen D.C.E. In het dorpshuis ‘de Zicht’ kwamen de dammers van D.C.E. dinsdagavond bijeen voor de ond Lees meer »
Laat uw botdichtheid meten bij de DIO! Botontkalking, ofwel osteoporose, is een botaandoening waarbij de sterkte van het botweefsel zo is v Lees meer »
Spreekuur Dorpsraad Lunteren Maandag 30 oktober is er, in plaats van, de reguliere Dorpsraadvergadering een spreekuur in het We Lees meer »
Vrouwenochtend in Geref. Kerk Schuilen onder de vleugels van de Allerhoogste’. Een bekende tekst uit de Bijbel. ‘Hoe Lees meer »
Het gehele jaar Veluws Wild bij Ambachtelijk slagerij Wout v.d. veen Verser kan het niet!”, is de reactie van slager Wout van de Veen over het aanbod wild in zijn Lees meer »
Non profit project van de Lunterse Jorien Timmers Jorien: “Ik heb me eigenlijk van kleins af aan al bezig gehouden met milieukwesties. Ik heb me Lees meer »
Chr. Kinder- en Tienerkoor De Horizon zoekt nieuwe leden Chr. Kinder- en Tienerkoor ‘De Horizon’, o.l.v. Henriëtte Broekman repeteert op don Lees meer »
PLUS van Rinsum Speelt voor Sint Woensdag 1 november, de herfst is dan al in volle gang, maar het eerste lichtpuntje is alweer in zic Lees meer »
Zaterdag 28 oktober: Nacht van de Nacht Komt het zien en verwonder u over de schitterende herfststerrenbeelden tijdens de ‘Nacht van d Lees meer »
Sieraden in de spotlights bij De Goudsmederij Lunteren Zaterdag 4 november wordt een schitterende en fonkelende dag. Tijdens ‘Beleef Het Sieraad&rsqu Lees meer »
Samen werken aan fraai buitengebied Woont u in het buitengebied? En wilt u uw omgeving op een natuurlijke manier aankleden met bomen en Lees meer »
Bronstige moeflons op het Wekeromse Zand Op het Wekeromse Zand loopt een populatie van zo’n 60 moeflons. Zij worden ingezet voor het in Lees meer »
Lustrumconcerten Shanty Zangers Ede Vrijdag 3 november en zaterdag 4 november geeft ‘Shanty Zangers Ede’ een concert voor do Lees meer »
D.E.S. wint van P.D.C.- Putten Vrijdagavond namen de dammers van ‘DES Lunteren’ het op, in de provinciale competitie, t Lees meer »
Natuurwerkdag in Pinetum de Dennenhorst  Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag, 4 november, tijdens de ‘Natuurw Lees meer »
Dorcas Voedselactie Omdat we om hen geven Van 29 oktober tot en met 5 november wordt voor de tweeëntwintigste keer de Dorcas Voedselactie Lees meer »
Ana Upu 1 wint Open Koersbalkampioenschap Ede Na een spannende strijd is ‘Team Ana Upu 1’ kampioen geworden van het ‘Open Koersb Lees meer »
Gezien in het Lunterse Buurtbos Het is volop paddenstoelentijd. Op de foto een Grote Sponszwam, in het Lunterse Buurtbos. Lees meer »
Boekenbende in Bieb Lunteren Na de herfstvakantie start de Bibliotheek Cultura vier ‘Boekenbendes’: in Ede (Centrale) Lees meer »
Bouw Ederveens Hofje gestart! Aan de rand van Veenendaal, aan de Wetsteenhof, is de bouw van ‘Ederveens Hofje’ gestart Lees meer »
Tips om dit jaar nog belasting te besparen Het jaar loopt alweer bijna op zijn eind. Dit is het moment om te bekijken of u nog belasting-voorde Lees meer »
Dammen D.C.E De Ederveense dammers speelden deze week in de bondscompetitie een thuiswedstrijd. D.C.E.1 nam het o Lees meer »
De Peperbus overgenomen Het kwam deze week in een stroomversnelling en deze week, woensdag, veranderden we op facebook de na Lees meer »
De Sprong ruimt hei op Donderdag 12 oktober hebben de kinderen van groep 7 en 8 van ‘OBS De Sprong’ de handen u Lees meer »
De Verfhoek opent in Scherpenzeel Sinds vrijdag (20 oktober) kunnen professionals én particulieren in Scherpenzeel en omgeving Lees meer »
Expositie van PEK BLOW in Mulderschuur De jaarlijkse expositie van PEK heeft in 2017 een reizend karakter. De kunstwerken worden in vier do Lees meer »
Kinderboekenschrijver Bram Kasse bezoekt Julianaschool De Julianaschool in Ederveen sloot de Kinderboekenweek spetterend af met een bezoek van de kinderboe Lees meer »
Project e | Duurzaam wonen in Lunteren Dinsdag 10 tot en met zaterdag 14 oktober trok de kleurige caravan van Project-e van het Energieloke Lees meer »
Nieuw seizoen, nieuwe kleuren, nieuwe sjaal Heerlijk de herfst, de wind waait door je haren en dan die prachtige kleuren … Kunt u daar oo Lees meer »
In gesprek over veranderingen in de zorg De zorg verandert. En dat roept vragen op. Want hoe gaat het nu verder? De gemeente bekijkt wat u z Lees meer »
Ruitenbeekschool BAS-gecertificeerd Vrijdag 13 oktober heeft de ‘School met de Bijbel Ruitenbeek’ het officiële BAS-cer Lees meer »
Nieuw tenue en tassen Advendo JO10-3! Telecom Lunteren’, het bedrijf van Barry van Wijde een bekende sponsor van Advendo '57 en &lsq Lees meer »
Juf Wille 25 jaar bij Triangel Het was vorige week feest op ‘De Triangel’ in Lunteren. Woensdag 11 oktober werd juf Wil Lees meer »
Groep 3 Wegwijzer op bezoek bij Kaasschieter Nog net voor de herfstvakantie ging groep 3 van basisschool ‘De Wegwijzer’ op bezoek bij Lees meer »
Geslaagde lampionoptocht Maandagavond was er de traditionele lampionoptocht in Ederveen. Het mooie nazomerweer trokken velen Lees meer »
Ganoteon springt zilver en brons Voor de turnvereniging Ganoteon begon de herfstvakantie goed. Zij deden 14 oktober mee aan een sprin Lees meer »
DOS Dames 1 in het nieuw Het eerste dames team van DOS Volleybal Lunteren in is het nieuw gestoken. Sponsor ‘E* D.SIGN Lees meer »
Ester van Leuveren tweede op NK Uitsmijter Bakken Geheel tot haar eigen verrassing behaalde Ester van Leuveren (foto: 2e van rechts) een tweede plaats Lees meer »
Slagerij Wout van de Veen Rookworstkampioen Slager Wout van de Veen blijft grossieren in prijzen. Deze week werd bekend dat de Ederveense ambach Lees meer »
Jongens met mes overvallen supermarkt in Lunteren Op de Klomperweg in Lunteren is donderdagavond een overval gepleegd op supermarkt Albert Heijn. De p Lees meer »
Politie onderzoekt aanrandingen in Lunteren en Barneveld De politie doet nader onderzoek naar aanleiding van meerdere aanrandingen in Barneveld en Lunteren. Lees meer »
Momo wil meer erkenning Theaterwerkplaats Momo uit Ederveen wil in deze regio serieuzer meetellen als theatergezelschap. Het Lees meer »
Plan natuurontwikkeling Wittewievengat wordt concreet In de Algemene Ledenvergadering van de Vrienden van het Luntersche Buurtbosch, afgelopen maart, was Lees meer »
Vos bij Eendjesvijver toegang ontzegd Na herhaalde "inbraken" door een vos bij de Eendjesvijver afgelopen zomer hebben meerdere Lees meer »
5000 boshyacinten geplant in het bos Een geweldig initiatief van Fred en Miranda Takken! Begin dit jaar hebben zij in het kader van DEDOR Lees meer »
Dammen Ederveen DCE 2 had een bondwedstrijd in Barneveld tegen BDSV.   Uitlagen J. van Ginkel – J. Kui Lees meer »
DBA advies en Fancit organiseren een informatiebijeenkomst over Cyberrrisicos Regelmatig zijn er nieuwsberichten dat diverse bedrijven getroffen zijn door een cyberaanval. Niet a Lees meer »
School met de Bijbel De Valk en de Dag van de Leraar  Donderdag 5 oktober was de ‘Dag van de Leraar’. Veel scholen waren deze dag geslot Lees meer »
Meditatie in beweging Op veler verzoek komt Geertje Hozee-Jansma voor de tweede keer naar Lunteren om in het ‘Witte Lees meer »
Opgeven voor winterzaalvoetbal competitie Komende winter wordt alweer de negende winterzaalvoetbal competitie afgewerkt in Ut Sporthuus te Lun Lees meer »
Trouwen in 2018? Alle aanstaande bruidsparen zijn van harte uitgenodigd om de Pre Marriage Course bij te wonen, welke Lees meer »
Paddenstoelen in het Edese Bos Het is herfst, de tijd van het jaar waarin de meeste paddenstoelen te zien zijn. Bij wat vochtige om Lees meer »
Rabobank Gelderse Vallei verkoopt bankkantoor Lunteren Rabobank Gelderse Vallei en Kove B.V. hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van het pand aa Lees meer »
Samen werken aan fraai buitengebied Woont u in het buitengebied? En wilt u uw omgeving op een natuurlijke manier aankleden met bomen en Lees meer »
Samen zingen met Reni en Elisa Krijgsman Zaterdag 21 oktober vindt er, in samenwerking met de Sing-In commissie, een luister – en samen Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 9 oktober in het dorpshuis ‘De Zicht’ in Ederveen. & Lees meer »
StudioDV: Betaalbaar webdesign voor iedere onderneming Waarmee onderscheidt webdesign-studio ‘StudioDV’ zich? Als startende ondernemer van &ls Lees meer »
Youth for Christ in Lunteren U heeft deze bus misschien al een keer zien staan op de Van Hogendorpstraat bij de voetbalkooi. Die Lees meer »
Voetbalplaatjesactie vv Lunteren en Coop Samen maak je ’t verschil! Dat weten ze bij Coop als geen ander. Ook bij vv Lunteren weten ze Lees meer »
Rommelmarkt Irene Ederveen Zaterdag 21 oktober, van 09.00 tot 14.00 uur, organiseert Muziekvereniging Irene Ederveen een rommel Lees meer »
In Buurtcentrum De Schakel Jan Klaassen, Katrijn en hondje Snuffel Komen jullie allemaal gezellig in de vakantie naar De Schakel? Daar zijn namelijk een paar bekenden Lees meer »
Rabobank Gelderse Vallei verkoopt bankkantoor Lunteren Rabobank Gelderse Vallei en Kove B.V. hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van het pand aa Lees meer »
Rondje om De Koepel Hardloop evenement ‘Rondje om De Koepel’, dat zaterdag 7 oktober plaatsvond in de bossen Lees meer »
Kapsalon Zusjes Mulder verhuisd Met een open huis vierde Kapsalon & Schoonheidssalon Zusjes Mulder de verhuizing naar de Sneeuwb Lees meer »
Sterrenvereniging Astra Alteria: Lezing Ruimtevaart naar Kometen Maandagavond 9 oktober organiseert de sterrenvereniging Astra Alteria de lezing ‘Ruimtevaart n Lees meer »
Slimme methode rioolsysteem Vorige week is in Otterlo -met een symbolische druk op de knop- een slimme methode voor het rioolsys Lees meer »
Mais oogst in beeld De mais ging weer van het land aan de Tienminutenweg (tussen Ederveen en Lunteren).   Volop Lees meer »
kunstenares Marlene Dumas Dinsdag 10 oktoberverzorgt kunsthistorica mevrouw drs. Muriël de Beer een lezing over het leven Lees meer »
Uitdaging voor kinderen in de speeltuin de Eekhoorn Er is momenteel een minder fraaie plek in deze wijk en dat betreft de speeltuin. Vorig jaar is door Lees meer »
Succes uit Lunteren bij Living Statues Living statues Ede was vrijdag 29 september een groot succes! Ondanks een paar fikse buien is het ev Lees meer »
s nachts sporten voor kinderen met een spierziekte Mijn naam is Angela van Roekel. Ik ben 32 jaar en woon in Lunteren. Als klein kind heb ik een hersen Lees meer »
Geslaagde actie voor een fleurig welkom in het Luntersche Buurtbosch Begin dit jaar hebben Fred en Miranda Takken in het kader van DEDORPENdoetACTIE het initiatief gelan Lees meer »
Verf&Wonen van den Brandhof geopend Vrijdag 29 september ging de woonwinkel Verf&Wonen van den Brandhof open voor haar klanten. Don Lees meer »
Beste inwoner van Lunteren, Denkt u erover om energie te besparen in uw woning? Uw energierekening wordt lager, u woont com Lees meer »
Winst D.E.S. 1 tegen DIOS Eibergen. Het eerste tiental heeft zich goed gerevancheerd voor het 10-10 gelijke dienst in de eerste ronde. Lees meer »
Kinderspaarweken bij de RegioBank De kinderspaarweken zijn er weer van 2 tot en met 31 oktober! Alle kinderen die bij de RegioBank (M Lees meer »
Laatste Buurtbusrit van Evert van t Foort Woensdagmiddag 27 september heeft Evert zijn laatste buurtbusrit gereden. In verband met het bereike Lees meer »
Sanne van de Brink wint fiets Een tijdje terug werd er een actie gehouden bij Wowiekids en Blink mode voor kids, dit in samenwerk Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 2 oktober in het dorpshuis De Zicht in Ederveen.   Bert Ho Lees meer »
Geslaagde eerste Tea Party in Museum Lunteren Afgelopen week organiseerde Museum Lunteren haar eerste Mad Hatter Tea Party. Dit in het kader van d Lees meer »
Krller-Mller Museum presenteert De mecenas en de ’verversbaas’. Vanaf 14 oktober presenteert het Kröller-Müller Museum De mecenas en de 'verversbaas'. Hel Lees meer »
Bewoners Domus+ Batelaar bakken cupcakes voor bewoners De Honskamp Woensdagmiddag 20 september vond er een ontmoeting plaats tussen bewoners van Domus+ Batelaar en bew Lees meer »
Burendag aan de Everlaan Zaterdag 23 september was de landelijke Burendag (vierde zaterdag september). Aan de Everlaan in Lu Lees meer »
Zorgboerderij Eck-stra: Ik leer leren training Zorgboerderij Eck-stra wordt er binnenkort door Eck-stra begeleiding weer een nieuwe ‘ik leer Lees meer »
Geslaagde open dag Bakkerij van Voorthuizen Zaterdag 16 september heeft Bakkerij van Voorthuizen een geslaagde open dag georganiseerd in onze ba Lees meer »
Juf Henriette (Triangel) getrouwd Juf Henriette Reemst trouwde, vrijdag 15 september, met haar David Kas en de dag startte op de Trian Lees meer »
Mountainbikers aan het werk in de tuin van beheerderswoning De Koepel Zaterdag 23 september staken diverse mountainbikers van Wielervereniging Tour de Force voor de tweed Lees meer »
Hulp aan kinderen uit Wit-Rusland Deze week zijn de Lunterse basisscholen (De Bron, De Triangel, De Wegwijzer en De Nederwoudse School Lees meer »
In Museum Lunteren: Reformatie op de Veluwe Het jaar 2017 is het herdenkingsjaar ‘500 jaar Reformatie’. Ook het Museum Lunteren heef Lees meer »
RVM Reclame viert eerste lustrum De tijd vliegt’, is een gevleugelde uitdrukking. Inderdaad, ‘Waar blijft de tijd’, Lees meer »
Sjoelen Ederveen De sjoeluitslagen van maandagavond 25 september in dorpshuis De Zicht in Ederveen.    Be Lees meer »
Slimme methode rioolsysteem Vorige week is in Otterlo -met een symbolische druk op de knop- een slimme methode voor het rioolsys Lees meer »
Welkoop wederom verkozen tot Beste Tuin- en Dierenspeciaalzaak van Nederland. Consument geeft hoge waardering voor de winkels en de kennis en klantvriendelijkheid van de medewerk Lees meer »
Gazenbeekavond in Zaal Floor Donderdagavond 7 oktober presenteert Natuurliefhebber en fotograaf Louis Fraanje presenteert zijn ni Lees meer »
Open dagen bij In Goede Aarde een succes De open dagen en open tuin bij dagactiviteitencentrum ‘In Goede Aarde’ trok velen naar h Lees meer »
Geslaagde najaarsmarkt Bethelkerk Een stralende dag maakte van de najaarsmarkt van de Bethelkerk, zaterdag 23 september, een meer dan Lees meer »
Makelaarsstafje voor Harry Stroomberg Vrijdagmiddag werd er een bijzonder feestje gevierd op het Nieuwe Erf in Lunteren. Met familie, vri Lees meer »
Open huis notariskantoor Donderdagmiddag 21 september kon men kennismaken met het nieuwe kantoor van ‘Van Putten Van Ap Lees meer »
Gelderland komt door fipronil getroffen pluimveehouders tegemoet. De provincie Gelderland komt in actie om getroffen pluimveehouders tegemoet te komen. Initiatieven v Lees meer »
Eieren van Statenleden naar Voedselbank Alle Statenleden vonden woensdag op hun tafel een doosje eieren. Op de agenda van de Statenvergaderi Lees meer »
Premire Julika Marijn Première Julika Marijn - Uit verdriet geboren 15 oktober in het Kröller-Müller Muse Lees meer »
Ondernemersvereniging Renswoude viert 50 jaar met jubileumweekend De Ondernemersvereniging Renswoude bestaat vijftig jaar en viert dat op 29 en 30 september groots me Lees meer »
Open dagen en open tuin bij In Goede Aarde Dagactiviteitencentrum In Goede Aarde houdt op zaterdag 23 en zondag 24 september weer haar opendag Lees meer »
Hertenbronst De zomer komt gaat langzaam over in de herfst. Dit gaat, zoals ieder jaar, gepaard met de paringstij Lees meer »
Beeldhouwen kan iedereen! In het atelier van beeldend kunstenaar Hester Glasbergen start een cursus beeldhouwen met het bewerk Lees meer »
Dammen D.E.C Dinsdagavond werd de onderlinge competitie bij damvereniging D.C.E. uit Ederveen voortgezet. De weds Lees meer »
Buurtcentrum De Nieuwe Schakel in de stijgers De Schakel is het buurtcentrum van SSCVL, de Stichting voor Sociaal en Cultureel Vormingswerk, aan d Lees meer »
Vergadering Dorpsraad Lunteren Maandag 25 september is de reguliere vergadering van Dorpsraad Lunteren. Geurt Boon (directievoorzit Lees meer »
AED’s op nieuwe locaties geplaatst EHBO Lunteren is van start gegaan met ‘Ede doet’, om bonnen in te zamelen voor twee AED& Lees meer »
Geboortehoek bij Suikertante In verwachting zijn, of geboortes, hoogtepunten die je wilt delen. Het zijn gelukkige en feestelijk Lees meer »
Geslaagd symposium in Pinetum Zaterdag 16 september vond het minicongres, Beheer van monumentale bomentuinen, plaats in het pinetu Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen bij sjoelvereniging Ederveen, maandagavond 18 september in dorpshuis de Zicht.   Lees meer »
Herfsttentoonstelling opent in Galerie Zuid Twee schilders en twee keramisten exposeren hun kunstwerken tot en met 28 oktober in de Harskamper e Lees meer »
Informatie-avond Homeopathie en zwangerschap Maandag 25 september geeft Monique du Pau, klassiek homeopaat, een informatieavond over homeopathie Lees meer »
Herontwikkeling locatie Bethelkerk Lunteren Woensdagavond 20 september werd er in de Bethelkerk te Lunteren een informatieavond gehouden. Deze g Lees meer »
Met korting inschrijven voor Rondje om De Koepel Het voorinschrijven voor Rondje om De Koepel is begonnen. Dit hardloopevenement zal op zaterdag 7 ok Lees meer »
Gaat u binnenkort uw woning verbouwen? Heeft u dan al eens gedacht aan een CAR-verzekering? CAR staat voor Construction All Risks. Er kan v Lees meer »
Stijlante Lunteren: De landelijke stijl in woonaccessoires Een winkel in woonaccessoires die uitnodigt om er eens binnen te lopen. Bij het betreden van de &lsq Lees meer »
Voor verf en Woning v.d. Brandhof Voor verf en Woning v.d. Brandhof’ gaat de nieuwe speciaalzaak in Lunteren heten. Vrijdagochte Lees meer »
Nieuwe winkel krijgt gezicht Aan de Dorpsstraat 123 komt de nieuwe winkel van ‘Voor Verf & Wonen Van den Brandhof&rsquo Lees meer »
Harm Hoeve bespeelt virtueel orgel van de toekomst Zaterdag 23 september speelt Harm Hoeve – bekend organist in de Nederlandse muziekwereld &ndas Lees meer »
De HOED als verrassende TOPPER Museum Lunteren’ opent op zaterdag 16 september a.s. zijn nieuwste expositie ‘De HOED al Lees meer »
Nieuw clubgebouw Lunterse Vogelvrienden De vogel vereniging is opgericht op 13 mei 1973 de vergaderingen werden op verschillende locaties ge Lees meer »
25-jarig Jubileum Stroomberg Makelaardij Zaterdag 16 september 2017 is het 25 jaar geleden dat Harry Stroomberg werd beëdigd tot makelaa Lees meer »
Tien jaar kapsalon De Hoofdzaak Aan het Nieuwe Erf in Lunteren viert kapsalon ‘De Hoofdzaak’ in de laatste week van sept Lees meer »
Tien jaar kapsalon De Hoofdzaak Aan het Nieuwe Erf in Lunteren viert kapsalon ‘De Hoofdzaak’ in de laatste week van sept Lees meer »
VPVA Notarissen verhuist naar Dorpsstraat 3 Op Dorpsstraat 3 ga ik mijn eigen draai geven aan de vestiging van Van Putten Van Apeldoorn notariss Lees meer »
Buurtschap De Fliert zet zich op de kaart Buurtschap ‘De Fliert’ heeft met het plaatsen van vijf mooie, authentieke, borden op de Lees meer »
Dammen DCE Dinsdagavond 12 september werden de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen bij damvereniging DCE Lees meer »
Jeugddammen in Ederveen Dammen is niet alleen een spelletje van vroeger. Dammen is een prachtige denksport! ‘Dam Combi Lees meer »
Mark Veldjesgraaf (Lunaruiters) tweede in klasse M SGW Zaterdag 9 september werden in Gorssel de ‘Gelderse Kampioenschappen’ SGW verreden. Mar Lees meer »
Galle Verweij Lunaruiters tweede op NK Met haar pony Tofee zette Gaëlle het afgelopen weekend een geweldige prestatie neer”, ver Lees meer »
Rondje om De Koepel vernieuwd De organisatie van hardloopevenement ‘Rondje om De Koepel’ is sinds vorig jaar in handen Lees meer »
Wie wil er toveren met de Tovertafel? Na de succesvolle acties rondom de tovertafel, zijn we toe aan de volgende stap!   Wij zijn o Lees meer »
Zuid Afrikaanse muziekavond in het Witte Kerkje Vier jaar geleden trad Jannie du Toit met zeer veel enthousiasme op in het ‘Witte Kerkje&rsquo Lees meer »
Advendo JO8-1 in het nieuw Goedvastgoed’ heeft bij Advendo de JO8-1 in een nieuw tenue gestoken. Namens Advendo, de spon Lees meer »
Burgemeester Ren Verhulst reikt gemeentelijke onderscheiding uit De heer L. Bloemert, heeft op zaterdag 9 september de Medaille van Verdienste van de gemeente Ede on Lees meer »
Nieuwe expositie Dorpshuis De Zicht De aquarellen van de in Renswoude wonende Marjan Jansen-van Meijeren zijn tot tot eind december te z Lees meer »
Senioren Brandweer Ederveen 6e plaats bij wedstrijden in Loosdrecht. Zaterdag 9 september vonden de jaarlijkse wedstrijden plaats voor 55+ brandweerlieden (de Senioren). Lees meer »
Winnaar Vakantiefoto 2017 C.B.S. Nederwoud Op de eerste schooldag bij C.B.S. Nederwoud is de prijswinnaar van de ‘Vakantiefoto-actie 2017 Lees meer »
Winnaar Vakantiefoto De Wegwijzer Tijdens de zomervakantie konden de leerlingen van ‘De Wegwijzer’ een foto maken van zich Lees meer »
Van Hardeveld Makelaardij & Assurantin 40 jaar een vertrouwd adres Zaterdag 2 september vierden ze een dubbel feest bij ‘Van Hardeveld Makelaardij & Assurant Lees meer »
Bewoners de Honskamp genieten in het Bosbad Woensdag 23 augustus zijn de bewoners van ‘de Honskamp’ een dagje uit geweest naar het & Lees meer »
Kleedjesmarkt met culinaire inbreng bij De Bron Dinsdag 5 september vond de eerste startactiviteit plaats bij ‘De Bron’. Op het schoolpl Lees meer »
Boeldag en veiling bij boederij De Nap Zaterdag 2 september was er boeldag en veiling bij de bekende boerderij ‘De Nap’ in het Lees meer »
Beste minse, We zin ok dit jaor meraokels tevreeje oover ’t verloope van de Oud Lunterse Dag. ’t Weer Lees meer »
Het Krller-Mller Museum presenteert ruim tweehonderd tekeningen van Pjotr Mller Het Kröller-Müller Museum presenteert ruim tweehonderd tekeningen van Pjotr Müller (1 Lees meer »
Menschen-Worte: Theatraal concert rond de gedichten van Hans Arp Menschen-Worte: Theatraal concert rond de gedichten van Hans Arp 100 jaar De Stijl: finissage weeken Lees meer »
Bestuurster belandt in bosschages aan de Klomperweg in Lunteren Op de Klomperweg in Lunteren is bij een eenzijdig ongeval donderdagavond een personenauto in de lang Lees meer »
Afscheid badmeester Dirk van der Starre Vrijdagmiddag 1 september sloot het ‘Bosbad Lunteren’ het zwemseizoen af. Het was ook de Lees meer »
Award voor Lunterse Boer Tijdens het drukbezochte ‘Preuvenement’ in Barneveld heeft de jury een award toegekend a Lees meer »
Isa Leroy (11 jaar Lunteren) skeelerde voor KIKA Afgelopen weekend heeft Isa Leroy uit Lunteren meegedaan aan de ‘24kika race’(in estafet Lees meer »
Zing mee met kinderkoor de Westhoffkids Vrijdag 1 september is kinderkoor de ‘Westhoffkids’ weer begonnen met zingen. Het koor i Lees meer »
Sjoelen Ederveen Het sjoelseizoen 2017-2018 is weer van start gegaan bij sjoelvereniging Ederveen. Mocht u/jij het le Lees meer »
Lunters Daagje Peerdsturen in en om Lunteren Zaterdag 9 september vindt het jaarlijks terugkerend ‘Lunters Daagje Peerdsturen’ voor d Lees meer »
Muziekvereniging Kunst Na Arbeid zoekt zangers en zangeressen Altijd al eens mee willen zingen met een orkest? De jubilerende muziekvereniging ‘Kunst Na Arb Lees meer »
Novisites wordt: Internetbureau gett Sinds vrijdag 1 september heeft ‘Internetbureau gett’ de plek van het vertrouwde ‘ Lees meer »
De Horizon begint weer! Het interkerkelijke kinder- en tienerkoor ‘de Horizon’ is na de zomerstop weer van start Lees meer »
Samengaan Drukkerij AMV met Drukkerij Bout en Drukkerij Frouws Een bundeling van krachten, om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij blijven dezelfde se Lees meer »
Een reanimatie- AED-cursus volgen bij EHBO Lunteren Door het volgen van een reanimatie- en AED-cursus, bent u voorbereid op iemand die een hartstilstand Lees meer »
HappyNurse Thuiszorg heeft een vaste plaats veroverd Sinds 1 november 2016 is ‘HappyNurse Thuiszorg’ met wijkteams in o.a. Lunteren en Ederve Lees meer »
BCL te gast bij Museum Lunteren Dinsdag 19 september vindt de volgende bijeenkomst van ‘Businessclub Lunteren’ (BCL) pla Lees meer »
Zing mee met kinderkoor de Westhoffkids Vrijdag 1 september start kinderkoor de ‘Westhoffkids’ weer met zingen. Het koor is in h Lees meer »
vv Advendo57 jubileert Voetbalvereniging Advendo’57 bestaat 70 jaar en dat wordt vrijdag 8 september groots gevierd. Lees meer »
Pleintjessport start in Ederveen De jeugd van 6 t/m 12 jaar kan vanaf dinsdag 5 september weer wekelijks meedoen aan pleintjessport v Lees meer »
Thema Open Monumentendag: Boeren, Burgers, Buitenlui Zaterdag 9 september is weer de jaarlijkse ‘Open Monumentendag’ met dit jaar als thema: Lees meer »
Onderweegs & De Groot wederom hoofdsponsor Rondje om De Koepel Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs’ is dit najaar voor de achtste keer hoofdsp Lees meer »
Nachtvlinders spotten en Avondopenstelling Vlindertuin De ‘Passiflorahoeve’ is maar vier maanden per jaar geopend. Slechts één ke Lees meer »
Locatietheater op Werk aan de Daatselaar Daar waar men danste’; is een voorstelling, met als uitgangspunt de grote massale ruimte van h Lees meer »
Bewoners van de Honskamp naar het Bosbad Woensdag 23 augustus zijn de bewoners van ‘de Honskamp’ een dagje uit geweest naar het & Lees meer »
Beste Muldersmeid & - knecht wedstrijd Het was weer één groot feest op de Molenpol tijdens de ‘Oud Lunterse Dag’ Lees meer »
Bakkerij van Voorthuizen nodigt u uit! Altijd al een kijkje willen nemen in een bakkerij? Zien hoe brood- en banketbakkers bezig zijn met h Lees meer »
Geniet mee van het Oogstfeest op de Doesburger Eng Het jaarlijkse oogstfeest op de Doesburger Eng in Ede vindt plaats op zaterdag 9 september en duurt Lees meer »
39e Oud Lunterse Dag: met en voor elkaar, voormekaar De Oud Lunterse Dag was weer als vanouds: schitterend weer, de bekendmaking van de Bovenste Beste Bu Lees meer »
Vos alarm: hek eendjesvijver wordt vernieuwd Het Luntersche Buurtbosch bruist van de activiteiten! En de Vrienden spelen daar een belangrijke rol Lees meer »
Sponsor een nieuw bankje in het Luntersche Buurtbosch! In alle seizoenen is een wandeling in het Luntersche Buurtbosch een uitstekende manier om van de nat Lees meer »
’Zo houd je het dorp netjes’ Kom we gaan aan de slag". Met deze woorden vertrokken de vrijwilligers van de zwerfafvalbrigade Lees meer »
Een reanimatie- AED-cursus volgen bij EHBO Lunteren Door het volgen van een reanimatie- en AED-cursus, bent u voorbereid op iemand die een hartstilstand Lees meer »
Geslaagde Extreme Cup op de Goudsberg Met verbeten gezichten, kramp in de benen en met de allergrootste krachtinspanningen werd op zaterda Lees meer »
Informatie senioren Ederveen - De Klomp De cursussen voor senioren in de Zicht zijn weer van start gegaan. Ook gaan de andere activiteiten w Lees meer »
Minisymposium beheer van (monumentale) bomenparken Hoe beheer je een (monumentaal) bomenpark met een collectie bomen, als je dat duurzaam in stand wil Lees meer »
OLD afterparty bij Hent uut t Zaand “Het is zo gegroeid”, geven ze bij ‘Hent uut ’t Zaand’ aan. “Wan Lees meer »
Sportief en gezellig VBW Beachvolleybal Ook de vijftiende editie van het beachvolleybaltoernooi van de ‘Vakantie Bijbel Week’ in Lees meer »
Een sportieve opening van het schooljaar op De Sprong Maandag 21 augustus werd op OBS ‘De Sprong’ het schooljaar sportief geopend. De kinderen Lees meer »
BRONSTTOCHTEN - Natuurcentrum Veluwe Edelherten zijn overwegend schuwe dieren die vooral rust en ruimte nodig hebben. Zij vinden die rust Lees meer »
Jannie v.d. Berg stopt met verkoop tabak “Het is mooi geweest. Het is genoeg geweest!” Jannie v.d. Berg vindt het welletjes. Nog Lees meer »
Fantastische uitvoering Zomer in Gelderland in Ederveen.     EDERVEEN - Door de bijdrage en samenwerking van de Ederveners werd de uitzending van Lees meer »
Excelsior Harskamp organiseert Marsconcert 2017 Vanwege het grote succes van voorgaande edities zal muziekvereniging Excelsior Harskamp ook dit jaar Lees meer »
Sportief en gezellig VBW Beachvolleybal Ook de vijftiende editie van het beachvolleybaltoernooi van de ‘Vakantie Bijbel Week’ in Lees meer »
Lunters Woordeboek: een succes Vanauit de speciale verkoopstand (zie foto) ging het grif van de hand. De voorinschrijving verliep Lees meer »
Bijzondere collectie jeugboeken Het winkelpand aan de Dorpsstraat 115 is ingericht met een bijzondere collectie jeugdboeken. Voor el Lees meer »
Programma 2017 - 2018 De lezingen worden gehouden in het “Witte Kerkje” aan de Dokter Kimmijserlaan 28, 6741 D Lees meer »
Openluchtexpositie Lunteren trekt bekijks Een niet alledaags tafereel is al enige tijd te zien langs de wegen in (en rondom) Lunteren. Vijftie Lees meer »
Open Nederlands Kampioenschap Natuurfotografie In Het Nationale Park De Hoge Veluwe vindt tussen 19 augustus en 3 september de tweede editie van he Lees meer »
Openbaar toilet in Lunteren? Niet al te veel in het zicht, want een verfraaiing van de omgeving is het niet bepaald. Vandaar dat Lees meer »
Lunters Vrouwtje door Ferry van Hoorn (De Goudsmederij) in zilver gegoten Ferry van Hoorn, van ‘De Goudsmederij’ in Lunteren is een edelsmid in hart en nieren. In Lees meer »
Weer veel belangstelling lezing Mulderschuur Dinsdagochtend 15 augustus was weer de laatste zomerlezingochtend in ‘de Mulderschuur’. Lees meer »
Zonnezuil boven Ginkelse Heide Maandagochtend 14 augustus begint de Ginkelse Heide mooi op kleur te komen. Een wandelaar met twee h Lees meer »
Als wijkagent ben ik echt in mijn element Regelmatig zien we ze aan het werk. In het nieuws of op straat. De hele wereld heeft een beeld bij h Lees meer »
Jubileum veelzijdig Abito Mode Speciale avonden voor groepen, een verstelservice en shoppen voor verenigingen waarbij 15 procent va Lees meer »
De keuze van de redactie De crisis in de pluimveesector treft ook vele tientallen gezinnen binnen het verspreidingsgebied va Lees meer »
Lunters Woordeboek maakt Lunterse taol zichtbaar Indien ze kans kregen het waar te maken, dan zou de ‘Lunterse Krant’ geheel in de Lunter Lees meer »
Jubileum tentweek Lunteren Waar blijft de tijd? Volgende week begint de traditionele tentweek in Lunteren. Alweer voor de veert Lees meer »
Laatste rit van Geert van Hoef Dinsdag 8 augustus reed vrijwilliger chauffeur Geert van Hoef (Lunteren), vanwege het bereiken van d Lees meer »
Moeflonexpeditie over het Wekeromse Zand De boswachter van ‘Geldersch Landschap en Kasteelen’ organiseert op woensdag 23 augustus Lees meer »
Travel Club App bij The Travel Club Lunteren Samantha Storteboom van reisbureau’The Travel Club’ breidt haar service fors uit met de Lees meer »
The Readshop introduceert: Ideen-bus voor klanten Luisteren naar je klanten en, indien mogelijk, inspelen op hun wensen. Bij ‘The Readshop&rsquo Lees meer »
VBW Ederveen Het is bijna zover…, van 14 t/m 17 augustus is er weer de VBW in Ederveen! Deze week staat in Lees meer »
Zonnebloemen kleuren Broeksteeg Op een grijze dag zorgen zonnebloemen voor kleur en fleur langs de Broeksteeg. Lees meer »
Lezing over Arps Wolkenherder in het Krller-Mller Arp: The Poetry of Forms is de eerste grote overzichtstentoonstelling van het oeuvre van Hans (Jean) Lees meer »
Fietsexcursie langs kunstwerken Grebbelinie Renswoude Op 13 en 20 augustus organiseert het kunstenaarscollectief ‘14Karaats’ een begeleide fie Lees meer »
Proefdraaien Om op de Oud Lunterse Dag alles soepeltjes te laten verlopen werden onlangs enkele oude werktuigen Lees meer »
Toneelgroep OLD volop aan het repeteren De ´Oud Lunterse Dag´ nadert met rasse schreden. Over drie weken is het zover, vrijdag 2 Lees meer »
Karin Donkelaar 25 jaar in dienst bij Verzekeringsadviesbureau van Egdom Dinsdag 1 augustus was het precies 25 jaar geleden dat Karin Donkelaar bij Ron van Egdom in dienst k Lees meer »
Etsdemonstraties Guus Kuit in Galerie Zuid Altijd al eens mee wil kijken over de schouder van een beeldend kunstenaar? Op vier woensdagmiddagen Lees meer »
Negen pluimveebedrijven getroffen door fipronil Van de ruim 130 pluimveebedrijven in de gemeente Ede zijn acht bedrijven in Lunteren en é&eac Lees meer »
Geluidsboog bij de Honskamp Sinds enige tijd siert een fraaie boog de tuin van ‘de Honskamp’ in Lunteren. Hoewel de Lees meer »
Instrumentaal zomerconcert en presentatie nieuwe CD Op zaterdag 12 augustus 2017 is er een instrumentaal zomerconcert in de Oude Kerk (Dorpsstraat 34) t Lees meer »
Jannemarie Juffer neemt Lunterse Winkel over Het is een heel leuk concept!, aldus Jannemarie Juffer over haar ‘Luntersche Winkel’. &l Lees meer »
Feest!: thema tent-evangelisatieweek Traditioneel wordt de laatste week van de schoolvakantie afgesloten met een tent-evangelisatieweek. Lees meer »
Wekerom n Wicherumloo zijn een traditie rijker: de Heidedag! Na het succes van vorig jaar kon het niet uitblijven, de Heidedag van ‘Wicherumloo’/Weke Lees meer »
Zwerfafvalbrigade officieel van start in Wekerom! Vrijdag 25 augustus is de officiële start van de zwerfafvalbrigade van Wekerom. Eerder deze zo Lees meer »
Zomer in Ederveen op vrijdag 18 augustus Vrijdag 18 augustus maakt ‘TV Gelderland’ een opname van het programma ‘Zomer in G Lees meer »
Avond Fiets Puzzeltocht Otterlo Vrijdag 4 augustus wordt er vanuit ‘De Waldhoorn’ in Otterlo een ‘Avond Puzzel Fie Lees meer »
NJO Muziekzomer komt naar het Krller-Mller Museum Op 10 en 17 augustus zijn er in het Rietveldpaviljoen in de beeldentuin van het Kröller-Mü Lees meer »
Een wandeling door de tijd in de Grotestraat Is het centrum van Ede wel het centrum? Hoe was het ooit? Benieuwd wat er allemaal te horen en zien Lees meer »
Honing raden op Valkse Dag Gedurende de ‘Valkse Dag’ presenteerde de ‘Afdeling Ederveen’ van de ‘ Lees meer »
Hoogste punt Zandscheer Lunteren Bij de bouw van ‘Zandscheer’ (27 appartementen) in Lunteren is het hoogste punt bereikt Lees meer »
Beste daarpsgenoote, Zoas jullie wel gemaarkt zulle hen is de Julianastraot vanaf de Postweg nie meer om in te rieje, zog Lees meer »
Wandelen over het landgoed Kernhem Genieten van het landgoed in zomerse pracht en tegelijkertijd heerlijk uitwaaien? Dat kan! Ga mee me Lees meer »
Roofvogelshow bij Mulderschuur Het prachtige weer op dinsdag 18 juli en de roofvogelshow trok vele senioren naar de ‘Mulderss Lees meer »
Bosbad Lunteren in trek met het zomerse weer De eerste helft van het zwemseizoen bij het ‘Bosbad Lunteren’ kende een positief verloop Lees meer »
De veelzijdigheid bij Carrosseriewerk Van de Weijer Het bedrijventerrein ‘De Stroet’ telt tietallen ondernemingen. Eén ervan is &lsqu Lees meer »
Glasvezel voor buitengebied Gelderse Vallei Midden  Het buitengebied van ‘Gelderse Vallei Midden’ krijgt glasvezel! En dat was reden v Lees meer »
Verloting BMX fiets en schommelbank Tijdens de ’t Eereveensedag heeft de werkgroep BMX/skatebaan een bmx fiets verloot. Deze krege Lees meer »
Bosbad Lunteren in trek met het zomerse weer De eerste helft van het zwemseizoen bij het ‘Bosbad Lunteren’ kende een positief verloop Lees meer »
Vloerplaat nieuwbouwproject Drikjeserf Wekerom Donderdag 13 juni is er op het nieuwbouwproject ‘Dirkjeserf’ in Wekerom officieel een vl Lees meer »
Henk van Beek Lid in de Orde van Oranje-Nassau Henk van Beek (80 jaar) uit Ederveen, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Locoburgemee Lees meer »
Van de wijkagenten van het buitengebied: met dit berichtje wil ik jullie een kleine update geven over incidenten die de afgelopen periode in Lees meer »
Verf- en Behangspeciaalzaak Blankenspoor wordt Voor Verf & Wonen Van den Brandhof. Eigenaar Wim Blankenspoor is het gelukt om een overnamekandidaat te vinden voor zijn verf- en behang Lees meer »
Zorgvilla Nieuw Boschoord opent haar deuren voor ouders met peuters Elke donderdagochtend van 10-11 staat er koffie met lekkers klaar voor de kleintjes en hun ouders. D Lees meer »
Truck kantelt en verliest duizenden liters melk Een gekantelde vrachtwagen heeft woensdagavond duizenden liters melk verloren op de Lage Veldweg in Lees meer »
Lunterse Melanie Voskuil Nederlands kampioene dammen Junioren  De 17-jarige Melanie Voskuil (DES Lunteren) heeft afgelopen week in Heerde bij het NK dammen d Lees meer »
Chalet gedumpt in Lunteren  In een buitengebied in Lunteren is een chalet gevonden. De chalet die is achtergelaten werd op Lees meer »
Negenmaal rond de aarde in een Peugeot 307 Dat ‘Mobiliteitscentrum van der Werf’ aan de Postweg in Lunteren een servicepunt heeft i Lees meer »
Hout Event in Het Nationale Park De Hoge Veluwe Ruim de helft van ‘Het Nationale Park De Hoge Veluwe’ is begroeid met bos. Een materiaal Lees meer »
Rondleiding langs de beelden in het centrum van Ede Maak van vakantiedag een echt uitje en ga mee met de gidsen van Recreatie Veluwe-Vallei en kijk daar Lees meer »
Vakantiegast ontmoet Indi-dienstmaat in Lunteren Tijdens zijn vakantie in Lunteren ontmoette de heer Nijman (91) uit Amsterdam zijn dienstmaat dhr. E Lees meer »
Zomeractiviteiten in Bieb Lunteren In de zomervakantie organiseert de ‘Bibliotheek Cultura Lunteren’ verschillende leuke ac Lees meer »
Ren Verhulst: ’Ik sta voor openheid’ Burgemeester René Verhulst staat voor openheid. „Ik heb een kwestie het liefst meteen o Lees meer »
VBW Ederveen Het is bijna zover…, van 14 t/m 17 augustus is er weer de VBW in Ederveen! Deze week staat in Lees meer »
Basisscholen in het buitengebied gaan samen voor glasvezel De directeuren van twee van de drie basisscholen in het buitengebied van de Gelderse Valei Midden, h Lees meer »
Cheque Rabobank voor C.B.S. Nederwoud Dinsdag 27 juni kwam een afvaardiging van de ‘Rabobank Gelderse Vallei’ leerlingen en pe Lees meer »
Volop gezelligheid op de Valkse Dag op 22 juli Het is bijna zover. Op zaterdag 22 juli is er weer een Valkse Dag. En het wordt een gezellige dag me Lees meer »
DIO Soap & Spices in de aanval met vitamine B1 Het heeft het landelijke nieuws al gehaald, er zijn momenteel al uitzonderlijk veel muggen. De eerst Lees meer »
Opgeven voor VBW Beachvolleybal Ook dit jaar weer gaat Ederveen de zomervakantie op een sportieve manier afsluiten. De vijftiende ed Lees meer »
Mountainbikers aan het werk in Lunterse bos Zaterdag 1 juli organiseerde ‘Wielervereniging Tour de Force’, in overleg met grondeigen Lees meer »
Hoor de nachtzwaluwen snorren bij het Wekeromse Zand De boswachter van ‘Geldersch landschap en Kasteelen’ organiseert op vrijdag 21 juli een Lees meer »
Muziekvereniging KNA bestaat 110 jaar Muziekvereniging Kunst Na Arbeid viert dit jaar haar 110 jarig bestaan. KNA wil dit jubileum, net al Lees meer »
Mulderschuur: zomerkoffie inloopochtenden Het hele jaar door kunnen Lunterse senioren op dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur terecht in de & Lees meer »
Restaurant Lara geopend in Lunteren Aan het Nieuwe Erf 5 heeft ‘Restaurant Lara’ haar deuren geopend. Sinds maandag 26 juni Lees meer »
Zomertour in de buitendorpen In de eerste week van de zomervakantie wil Sportservice Ede graag iedereen in de buitendorpen een va Lees meer »
Wandelen over het landgoed Kernhem Genieten van het landgoed in zomerse pracht en tegelijkertijd heerlijk uitwaaien? Dat kan! Ga mee me Lees meer »
informatie-avond over homeopathie tijdens en na de zwangerschap Op woensdag 20 september geeft Monique du Pau, klassiek homeopaat, een informatie-avond over homeopa Lees meer »
Damsimultaan op t Eereveensedag Traditiegetrouw is op de ‘t Ederveensedag damvereniging DCE aanwezig op het marktplein met van Lees meer »
Balletvoorstelling met koningin in het Westhoffhuis Zaterdagochtend 24 juni was het, na maanden van voorbereidingen, dan eindelijk zo ver. De leerlingen Lees meer »
Bijzonder in de regio: Blank kalfsvlees in Lunteren Halverwege Ede, aan de Lunterseweg 57, kan men terecht voor een delicatesse onder het vlees: Blank K Lees meer »
Unieke kans: Fietstesten op de Goudsberg Het gebruik van een elektrische fiets kan het beste worden ervaren in situaties waar het parcours ni Lees meer »
Grillmasters komen naar Lunteren Arnoud en Eunice van Gent uit Barneveld houden samen met Team Joshua op zaterdag 8 juli a.s. een bar Lees meer »
Jongeren buitengebied snakken naar sneller internet Duizenden jongeren in het buitengebied rond Ede kijken met spanning uit naar 10 juli. Dan blijkt of Lees meer »
Geslaagde office warming reclamebureau Novente Reclamebureau ‘Novente concept en creatie’, o.a. gevestigd op bedrijventerrein ‘De Lees meer »
Woensdag 5 juli: t Eereveensedag Traditiegetrouw wordt er op de eerste woensdag in juli, dit jaar 5 juli, ’t Eereveensedag geho Lees meer »
TV Gelderland in Ederveen met Zomer in Gelderland Omroep Gelderland’ zet deze zomer weer 15 Gelderse plaatsen op z’n kop en vrijdag 18 aug Lees meer »
Weekend van het Paard in NP De Hoge Veluwe Op 1 en 2 juli is Het Nationale Park De Hoge Veluwe het decor van het Weekend van het Paard. Een eve Lees meer »
24e Duizend Dollar DubbelToernooi. Onder tropische omstandigheden Vorige week is onder tropische omstandigheden getennist in Ederveen tijdens het 24e ‘Duizend D Lees meer »
Museum Lunteren houdt eerste openluchtexpositie Soms ontstaan ideeën naar aanleiding van een gerealiseerd project. Dat is ook in Lunteren het g Lees meer »
Studenten brengen Lunteren in kaart Een aantal studenten van de Christelijke Hogeschool Ede heeft hun eigen kaart van Lunteren samengest Lees meer »
Afsluitende fietsmiddag van Chr. Vrouwenbond de Schakel van Harskamp, Otterlo en Wekerom Zoals elk jaar sloten de leden van Chr. Vrouwenbond ‘de Schakel’ het seizoen af met een Lees meer »
Buitenspeeldag Vaarkamperhof. Woensdag 14 juni stond in het teken van de Nationale buitenspeeldag. Op deze dag worden er overal in Lees meer »
Cheque uit Ederveen voor KWF Donderdagavond 15 juni is er in ‘Café Marktzicht’ te Ederveen een cheque van &eur Lees meer »
Hoog van de toren in dependance Museum Lunteren De Koepel’ is sinds 17 juni officieel een dependance van ‘Museum Lunteren’. De per Lees meer »
D.E.S- damjeugd in de prijzen op N.K. teams. In Utrecht werd zaterdag 17 juni het sneldamkampioenschap voor teams van Nederland gehouden. Damclub Lees meer »
Diplomas bij EHBO Otterlo Bij EHBO vereniging Otterlo, Harskamp en Wekerom zijn vijf diploma`s uitgereikt. De geslaagde cursi Lees meer »
Evaluatie verkeersproef Lunteren De proefperiode verkeerscirculatie Lunteren loopt op z’n einde. De situatie wordt geëvalu Lees meer »
Fietsdag Harskamp groot succes Zaterdag 17 juni was er, voor de tweede keer, een fietsdag voor Piet en Marijke Muilwijk die werkzaa Lees meer »
Fotografie expositie: ’mijn dorp en ik’ Leerlingen van groep 8 van de ‘School met de Bijbel’ hebben o.l.v. reisfotograaf Maarten Lees meer »
Internationaal kampioenschap Dutch Oven Cook-off Zaterdag 24 juni vindt vanaf 08.00 uur het tweede ‘Dutch Oven Cook-off’ kampioenschap pl Lees meer »
KNA Jeugdochtend geslaagd dank zijn DEDORPENdoet-cheques Zaterdag 10 juni organiseerde de jubilerende muziekvereniging ‘Kunst na Arbeid’(KNA) een Lees meer »
Lancering Lunteren APP per 1 juli De Lunteren App - communicatiemiddel voor bedrijven, winkels, inwoners van Lunteren en voor de toeri Lees meer »
Bewoners De Honskamp verrassen pianoleerlingen Woensdagavond 21 juni trad een heel aantal pianoleerlingen van Geertje Timmers op voor de bewoners v Lees meer »
Geslaagde Atelierroute 2017 Interessante en gezellige exposities, prachtig weer en enthousiaste kunstenaars kenmerkten de &lsquo Lees meer »
Gospelkoor Ha Kol Tsa Ier en LEV Ha Kol Tsa Ier bestaat 15 jaar en dat willen we vieren met een concert op  D.V. zaterdag 24 jun Lees meer »
Janny van Beek koersbalkampioen Ederveen Bij de Ederveense koersbalvereniging is Janny van Beek er opnieuw in geslaagd het kampioenschap binn Lees meer »
Fantastische medaille successen Exalto Sport Tijdens de bondskampioenschappen in Waalwijk op 10 en 11 juni hebben de heren turners van ‘Exa Lees meer »
Lunteren eerst zijn kunstenaars van weleer Museum Lunteren zet met ‘oer’-Lunteraan Gert van Koesveld als aanjager het dorp Lunteren Lees meer »
Stal Veldhoeve viert tweede lustrum met open dag Door Henk de Rooy   Tien jaar geleden zijn Hennie en Corné begonnen met ‘Stal Ve Lees meer »
Boommarters gespot in holle oude beuk De moeder werpt haar jongen vaak in een holte van een Zwarte specht. De jongen worden blind geboren, Lees meer »
Kinderen van CNS de Triangel maken eigen tijdcapsule Maandag 12 juni was het zover; de presentatie van de tijdcapsules en het begraven hiervan op een geh Lees meer »
Geheime gelovigen U kent de verhalen misschien wel: Noord Koreanen die hun bijbel elke avond verbergen voor hun kinder Lees meer »
Jeugdkampioenen bij Advendo57 Dit voorjaar zijn alle O11 teams bij Advendo'57 kampioen geworden. Voor de O11-1 was het al snel dui Lees meer »
Hulpreis naar Servi Inmiddels is het alweer 3 weken geleden dat we de hulpreis naar Servië hebben gemaakt. Een bijz Lees meer »
Nationale Park De Hoge Veluwe in teken van de vogels Het vogelleven in het park is bijzonder rijk. Daarom staat ‘Het Nationale Park De Hoge Veluwe& Lees meer »
Nieuwe commissie t Eeereveensedag Nieuwe commissie ’t Eeereveensedag   De ‘t Eereveensedag wordt dit jaar door een Lees meer »
Open zomeravond Zorgboerderij Eck-stra en Eck-stra begeleiding Op vrijdag 16 juni is de jaarlijkse open dag van Zorgboerderij Eck-stra en Eck-stra begeleiding, een Lees meer »
Eco Fields lanceert, i.s.m. De Veluwse Schavuyt, de Bierbitterbal! Maandag 12 juni, om 13.30 uur, zal bij ‘Eco Fields BV’ aan de Matendijk 1 te Wekerom, de Lees meer »
Goudsbergdag In 2012 zijn gemeente Ede, stichting het Luntersche Buurtbosch en Geldersch Landschap & Kasteele Lees meer »
Moeder en kalf betrapt Onlangs betrapte natuurliefhebber- en fotograaf Louis Fraanje deze reegeit die haar kalf aan het zog Lees meer »
Ren Verhulst nieuwe burgemeester Ede Mr. L.J. (René) Verhulst wordt de nieuwe burgemeester van Ede. Dit heeft de Edese gemeenteraa Lees meer »
Tankwagenchauffeur Marco Brunekreeft scoort erg goed Het brandstofverbruik van de nieuwe Volvo tankwagen van HAVÉ Brandstoffen wordt tegenwoordig Lees meer »
Vernieuwd Felecepeepad! Met ingang van dinsdag 6 juni zijn de de fietstochten in en rond Lunteren weer van start gegaan. &n Lees meer »
Arjan Lagerweij (D.E.S.) vijfde op NK Welpen In Hoogeveen werd zaterdag 27 mei het ‘NK Welpen Damtoernooi’ gehouden. Namens ‘D. Lees meer »
Atelierroute Lunteren mag weer gezien worden In het tweede weekend van juni, op zaterdag 10 en zondag 11 juni, hebben de kunstenaars van ‘K Lees meer »
Rabobank Clubkas Campagne bij IKK De Regenboog Jaarlijks stelt de Rabobank via de ‘Rabobank Clubkas Campagne’ een deel van de winst bes Lees meer »
Boottocht Wooncentrum de Bongerd Dinsdag 23 mei hebben cliënten en medewerkers van wooncentrum ‘de Bongerd’ genoten Lees meer »
De Tovertafel is er!! Dankzij de Rotary Kernheim en vele sponsors hebben we de tovertafel binnen. Super dat het gelukt i Lees meer »
Feest van de Geest Ds. W.J.W. Scheltens   We naderen het Pinksterfeest. In de bijbel lezen we, dat de God van I Lees meer »
Glasvezel voor het buitengebied Door de toenemende vraag naar online diensten is een snelle en betrouwbare internetverbinding van gr Lees meer »
Hardlopen voor iedereen in Ederveen Zaterdag 10 juni wordt voor de negende keer het ‘Atrium rondje om Ederveen’ gehouden. De Lees meer »
Heren 2 TCL in een nieuw jasje Het heren 2 team van ‘Tennis Club Lunteren’ is door haar sponsors in een geheel nieuwe o Lees meer »
HELPT U MEE VOOR ROEMENI? Op zaterdag 10 juni organiseren wij een activiteiten dag om geld op te halen voor ons project in Roe Lees meer »
Kampioenen bij TC Lunteren Afgelopen competitie zijn diverse teams kampioen geworden bij ‘TC Lunteren’. Het gaat om Lees meer »
Hulpreis naar Servi Inmiddels is het alweer 3 weken geleden dat we de hulpreis naar Servië hebben gemaakt. Een bijz Lees meer »
In samenwerking met Jac. Gazenbeekstichting Expositie rond Jac. Gazenbeek in Museum Lunteren Na enkele uitstapjes buiten de eigen regio blijft ‘Museum Lunteren’ deze zomer weer wat Lees meer »
Nederwoud 7e op NK Schooldammen Zaterdag 20 mei reisde (in de bus van familie De Koning) het schooldamteam van ‘CBS Nederwoud& Lees meer »
Restaurant t Nieuwe Erf start met Pizza Lunteren Sinds woensdag 31 mei heeft ‘Restaurant ’t Nieuwe Erf’ haar menukaart uitgebreid m Lees meer »
Gemengd dubbel 17+ Team TVE kampioen Het was afgelopen vrijdag erop of eronder voor het ‘Gemengd dubbel 17+ Team’ uit Edervee Lees meer »
EMTE Van Rinsum Ederveen wordt Plus Van Rinsum Door Henk de Rooy   EDERVEEN – Al enkele weken wordt er hard gewerkt aan de voorgevel v Lees meer »
Genieten van natuur bij Rondje om Ederveen Iedereen die wel eens aan een hardloopevenement heeft meegedaan, kan het beamen. De losse informele Lees meer »
FC Utrecht wint Rabobank Tournament U13 Zaterdag 20 mei is FC Utrecht de winnaar geworden van het 23e Rabobank Tournament U13 op sportpark D Lees meer »
Poelier Hans Bettink winnaar Wicherumloo Beachvolleybal Vrijdag 12 mei organiseerden ‘Vrienden van Wicherumloo’ voor de derde keer het ‘Wi Lees meer »
Gerald Troost en Gospelkoor Candela geven groot zomeravond concert  Vrijdag16 en zaterdag 17 juni geven de zanger Gerald Troost en ‘Gospelkoor Candela&rsquo Lees meer »
Sebastiaan Hooijer start tekstbureau De LetterKubist Sinds een paar weken is Lunteren een tekstbureau rijker. Sebastiaan Hooijer heeft in maart vna dit j Lees meer »
Komisch duo oog in oog Dagenlang hebben de natuurliefhebbers Fransien en Louis Fraanje bij een nest met zwarte spechten gez Lees meer »
Echtpaar Engelen - Hendriksen 65 jaar getrouwd Wouter Engelen en Janna Hendriksen waren op 21 mei 65 jaar getrouwd. Maandag 22 mei ging burgemeeste Lees meer »
Geslaagde Moederdagactie bij De Goudsmederij In aanloop naar ‘Moederdag’ was er bij ‘De Goudsmederij’ wederom een ‘ Lees meer »
Inschrijven voor Duizend Dollar Dubbel Toernooi Voor de 24e keer wordt dit jaar het ‘Duizend Dollar Dubbel Toernooi’ georganiseerd door Lees meer »
Lente(rommel)markt en Veluwse Lentetocht trekt honderden bezoekers Zaterdag 20 mei vond de jaarlijkse ‘Lentefair’ plaats bij de Petrakerk aan de Luntersewe Lees meer »
RegioBank de meest klantgerichte en klantvriendelijkste bank van Nederland Dubbel feest, want ‘RegioBank’ heeft maar liefst twee fantastische prijzen gewonnen! Op Lees meer »
Tegeltableau op uitzichttoren de Koepel voor W.O.J. Nieuwenkamp (1874-1950) Opnieuw is er een tegel onthuld, die een stukje van de geschiedenis van Lunteren zichtbaar maakt. Ku Lees meer »
Woonzorgcentrum Huize Eben-Hazer geopend Zaterdagmiddag 20 Mei is in De Valk het nieuwe woonzorgcentrum Huize Eben-Haëzer officieel geop Lees meer »
DOS Jongens A wederom kampioen Het team van DOS jongens A is ook in de tweede helft van de NeVoBo competitie kampioen geworden. De Lees meer »
Medailles voor Exalto Sport turners en turnster Exalto Sport turnster Ilse van Haveren heeft zaterdag 20 mei bij de districtsfinale 4e divisie in Do Lees meer »
Heren 2 TCL in een nieuw jasje Het heren 2 team van ‘Tennis Club Lunteren’ is door haar sponsors in een geheel nieuwe o Lees meer »
Heuseveldt van Turnclub P.i.T Nederlands Kampioen Afgelopen weekend turnden vier turnsters van Turnclub P.i.T hun Nederlands Kampioenschap en toestelf Lees meer »
Sjoelclub De Schakelschuivers Ter afsluiting van het seizoen 2016/2017bij ‘Sjoelclub De Schakelschuivers’ werd op 17 m Lees meer »
Schoolvoetbal kampioenen Vorige week vonden op de velden van het sportpark De Wormshoef het jaarlijkse schoolvoetbal-toernooi Lees meer »
Klein nieuws in het Meulunterse In een weiland in Meulunteren werd op bevrijdingsdag een Shetlander veulen geboren. Geen wereldnieuw Lees meer »
Leerlingen Groenhorst Barneveld starten minionderneming Acht leerlingen van het ‘Groenhorst Barneveld’, waaronder Arinda van Dijk (Ederveen) zi Lees meer »
Bewoners postweg zijn het zat De pan waarin het al jaren borrelde en giste, kookte maandagavond 15 mei over. De deksel ging eraf e Lees meer »
Hulpreis naar Servi Inmiddels is het alweer 3 weken geleden dat we de hulpreis naar Servië hebben gemaakt. Een bijz Lees meer »
Nieuwste generatie gehoortoestellen bij Kaasschieter Lunteren Heeft u de open dag (vrijdag 19 mei) bij Kaasschieter Brillen Hoortoestellen gemist Geen nood, eigen Lees meer »
Intiem koffieconcert Rose-le in de Koepel Zondagmiddag 21 mei, om 12.30 uur, kunt u in ‘De Koepel’ komen genieten van muziek met e Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van de laatste sjoelavond van het seizoen, maandag 15 mei, (het nieuwe seizoen start we Lees meer »
Topvoetbal tijdens 23e Rabobank Tournament U13 Aanstaande zaterdag 20 mei wordt voor de 23e keer het Rabobank Tournament U13 georganiseerd op sport Lees meer »
Zorgen over de bij op jaarvergadering Vereniging ’Oud Lunteren’ Leden alsook niet-leden zijn van harte welkom op de jaarlijkse ledenvergadering van de ‘Vereni Lees meer »
Evoba Meisjes C en Niveau 6 kampioen! Zaterdag 8 april was een spannende dag voor ‘Evoba Meisjes C’. In de een na laatste weds Lees meer »
Ederveense Oldtimerdag weer groot succes Voor deze vierde Ederveense oldtimer dag kwamen weer de oude klassiekers uit hun stalling. Bij een Lees meer »
Concert Remco Hakkerts band Spring met Lunterse kinder- en tienerkoor De Horizon Het Voorthuizense ‘Gospelkoor Spring’ onder leiding van Remco Hakkert heeft de ‘Ye Lees meer »
Echtpaar Hardeman-Hardeman is 65 jaar getrouwd Marinus Hardeman en Roelovina Hardeman zijn op 16 mei aanstaande 65 jaar getrouwd. Op woensdag 17 m Lees meer »
De toren krijgt een dak Zatedagochtend 13 mei werd de torenspits met klok op de toren van het nieuwekerkgebouw van de Herste Lees meer »
De Christenvouw 60 jaar De Christenvrouw Lunteren vierde dinsdagmiddag haar 60 jarige jubileum. Dit vond plaats De Ess in Ko Lees meer »
Moederdagactie 13 mei in Lunteren Zaterdag 13 mei was het gezellig druk in Lunteren. Veel kids met of zonder vader waren aan het shopp Lees meer »
Op bezoek bij Topslagerij Ab Van Leeuwen Vrijdagochtend was het een best wel spannende ochtend voor groep 4 van de ‘Ruitenbeekschool&rs Lees meer »
Geslaagde Molenmarkt Tijdens de ‘Nationale Molen-dag’, zaterdag 13 mei, was er de traditionele ‘Molenma Lees meer »
Start proef aanpassingen verkeersitautie in Lunteren Vanaf maandag-ochtend 29 mei gaat de verkeerssituatie in een deel van Lunteren voor een proef verand Lees meer »
KNA Lunteren wederom Nederlands kampioen  Zaterdagavond 13 mei heeft het fanfare-orkest van de Lunterse muziekvereniging ‘Kunst na Lees meer »
Verkeersproef Lunteren centrum Het eenrichtingsverkeer is bij een aantal mensen een doorn in het oog. Daarom is er besloten om ee Lees meer »
Fantastisch resultaat basisschool de Bron Op basisschool De Bron is er een actie gehouden rondom de “wc-week van Compassion”. De Lees meer »
Gospelworkshop ’Black Gospel Zingen’ in Maranathakerk Passie, ritme, soul, zingen en swingen is een treffende omschrijving voor de ‘Gospelworkshop&r Lees meer »
IVN natuurexpositie De natuur fotowerkgroep van ‘IVN Barneveld’ exposeert voor de eerste maal gedurende de Lees meer »
Gewijzigde openstelling van de Koepel: bemensing gezocht! Met ingang van deze week is uitkijktoren ‘De Koepel’ weer open voor bezichtiging van de Lees meer »
Museum Lunteren: laatst week Expositie toverlantaarns Liefhebbers van de toverlantaarn moeten zich haasten. De expositie in Museum Lunteren gaat zijn laat Lees meer »
Nieuwe slagerswinkel Wout van de Veen Het was de afgelopen weken even behelpen, maar sinds donderdag 11 mei is dit verleden tijd. Deze dag Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van het variatiesjoelen (allerlei varianten op de normale sjoelbak, met soms ook andere Lees meer »
Exalto Sport naar Bondskampioenschap Zaterdag 6 mei kwam de turnster Annelies van Dijk in actie tijdens de halve finale ‘Turnen Dam Lees meer »
Klein nieuws in het Lunterse In een weiland in Meulunteren werd op bevrijdingsdag een Shetlander veulen geboren. Geen wereldnieuw Lees meer »
Replica Red Bull13 van Max Verstappen komt uit Ederveen In Ederveen is wederom een waar Huzarenstuk verricht door Anneke van Brummelen met de bouw van de re Lees meer »
Senioren damesvoetbalteam in Lunteren is een feit Voetbalvereniging Lunteren heeft sinds een paar maanden een Senioren damesvoetbalteam binnen haar ge Lees meer »
Duofiets voor Hermelijnlaan De bewoners van de Hermelijnlaan (‘s Heerenloo) hebben in samenwerking met stichting ‘Vr Lees meer »
Actiedag carwash voor de Big Challenge bij Esso de Stroet Bulkwagenchauffeur Wim van Ginkel van ‘P. Bos veevoeders’ gaat op 1 juni de Alpe d&rsquo Lees meer »
De doden WOII herdacht in Lunteren Donderdagavond 4 mei werden ook in Lunteren stil gestaan bij tijdens Dodenherdenking om 20.00 uur. Lees meer »
Nieuw in Lunteren: Acacia Uitvaartzorg Lunteren is een nieuwe uitvaartonderneming rijker. Eind 2016 is Aaltje Blokland haar eigen bedrijf g Lees meer »
CH Lunteren bij Nieuwe Heuvel Zaterdag 6 mei  wordt, voor de 9e maal, het concours voor ‘Tuigpaarden Fries Ras’ b Lees meer »
BCL te gast bij Free Voice Antwoordservice Dinsdag 16 mei organiseert ‘Businessclub Lunteren’ (BCL) een themabijeenkomst bij &lsquo Lees meer »
De zomer door buiten sporten! Heerlijke wandelingen, hardlooptrainingen of uitdagende bootcamps waar iedereen aan kan deelnemen. D Lees meer »
Een goednieuws brief over ons succesvolle natuurproduct Seepje. Weet u nog dat wij vorig jaar “ Seepje het natuurlijke wasmiddel” bij u introduceerde? Lees meer »
Zelfstandig blijven, ook bij het ouder worden “Mijn vrouw en ik wonen met veel genoegen in het centrum van Lunteren,” vertelt Joop Mor Lees meer »
Geslaagde lustrum rommelmarkt in Wekerom. Het was koud, maar dat deed geen afbreuk aan de gezelligheid en de sfeer op deze jaarlijkse rommelma Lees meer »
Icare Ledenvereniging start tabletcursus in Lunteren Wie hulp nodig heeft bij het gebruik van een tablet kan meedoen aan de tabletcursus van ‘Icare Lees meer »
Kampioenen single Tennis Club Lunteren Onlangs zijn bij TCL de clubkampioenschappen single gehouden. In acht onderdelen is er een hele week Lees meer »
Kavegas Schoolvoetbaltoernooi Lunteren Maandag 8 mei gaat het derde ‘Kavegas Schoolvoetbaltoernooi Lunteren’ weer van start. & Lees meer »
Kerkpleinmarkt bij Oude Kerk Lunteren Zaterdag 13 mei organiseert de activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Lunteren weer haar ja Lees meer »
Lachgas wordt ook in buitengebied gebruikt In de afgelopen jaren gebruiken Nederlandse jongeren van 14 en 15 jaar steeds vaker lachgas. Ook in Lees meer »
Lunterse Boer trakteert 10 jarig Rotonde Huis Woensdag 19 april konden de vrijwilligers en bewoners van het ‘Rotonde Huis’ in Lunteren Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen bij sjoelvereniging Ederveen, maandagavond 1 mei in dorpshuis ‘De Zicht’. Lees meer »
Wicherumloo Kampioenschap Beachvolleybal voor bedrijven Vrijdagavond 12 mei organiserert commissie ‘Vrienden van Wicherumloo, voor de derde keer het Lees meer »
Jaarlijkse herdenking bevrijding Lunteren door de schooljeugd De jaarlijkse herdenking van de bevrijding van Lunteren op 16 april 1945, werd dit jaar op 20 april Lees meer »
Koningsdag 2017 in het Nederwoud Er was weer veel saamhorigheid, gezelligheid en plezier bij het Oranjefeest in het Nederwoud. Tradi Lees meer »
Renswouw Jongens B1 haalt titel binnen Voorafgaand aan de wedstrijd was de missie duidelijk voor de ‘Renswouw Jongens B1’. Tege Lees meer »
Betine Steenbeek en Freerk Scheltens kampioen bij Tennisclub Lunteren Onlangs zijn bij TCL de clubkampioenschappen single gehouden. In acht onderdelen is er een hele week Lees meer »
de Kemissie Oud-Lunterse Dag zich weer veur  Zoo as alle jaor stelt de Kemissie Oud-Lunterse Dag zich weer veur Van linkveur rond naor r Lees meer »
Wekerom aan de slag met zwerfafval Onlangs vond in het Kulturhus in Wekerom de informatieavond plaats over het nieuwe project van &lsqu Lees meer »
EHBO-diploma voor groep 8 Julianaschool Op de Julianaschool in Ederveen heeft groep 8 examen gedaan voor het behalen van het EHBO-diploma. Lees meer »
In memoriam: Arie Jan Willem Adje van Voorthuizen Vorige week is door een noodlottig ongeval Adje van Voorthuizen op 78-jarige leeftijd overleden. Van Lees meer »
Spreekuur Dorpsraad Lunteren Maandag 24 april is er, in plaats van de reguliere Dorpsraadvergadering, - een spreekuur. Deze wordt Lees meer »
Vereniging Vrienden voor morele en financile steun  De vereniging ‘Vrienden van het Bosbad’ heeft twee belangrijke doelen: het financi Lees meer »
Werkatelier GoedGemutst aan de wandel In het paasweekend hebben de spelers, van werkatelier ‘GoedGemutst uit Lunteren, een geweldig Lees meer »
Kinderclub De Parel op bezoek bij de geiten Ter afsluiting van het clubseizoen gingen de 32 kinderen van kinderclub ‘De Parel’ opbez Lees meer »
Reumafonds haalt 2160 euro op in Ederveen Het Reumafonds bedankt alle collectanten, comitéleden en bewoners in Ederveen voor hun grote Lees meer »
Bevrijdingsconcert in Petrakerk  Ook dit jaar kunt u weer genieten van een bevrijdingsconcert op vrijdag 28 april in de Petrake Lees meer »
Dat eitje is voor mij Rondom de ‘Paaskolk’ in Lunteren was het zaterdagochtend een drukte van belang met allem Lees meer »
The Poetry of Forms in het Krller-Mller Museum Arp: The Poetry of Forms is de eerste grote overzichtstentoonstelling van het oeuvre van Hans (Jean) Lees meer »
Geslaagde bazaar Maranathakerk Zaterdag 8 april hield de Maranathakerk haar jaarlijkse bazaar. In en rondom het kerkgebouw aan de H Lees meer »
Bijenvereniging De Bakermat huldigt jubilarissen Tijdens de jaarvergadering van bijenvereniging ‘De Bakermat’, woensdag 5 april, zijn dri Lees meer »
Voorjaarsmarkt De Hooge Valk In en rondom het kultuurhus ‘De Hooge Valk’ was er zaterdag 8 april volop bedrijvigheid Lees meer »
Geslaagd tweede lustrum TBE Technisch Bouwcentrum Ederveen’ (TBE) bestaat 10 jaar. Dit jubileum werd zaterdag 8 april gevi Lees meer »
Geslaagde Lentepleinmarkt Het Lenteplein was weer geslaagd. De jongeren (uitwisseling Roemenië/Hongarije) hadden heerlijk Lees meer »
Juda Ensemble zoekt mannenstemmen Het ‘Juda Ensemble’ bestaat uit acht enthousiaste mannen die graag zingen, maar dat wel Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitsalgen bij sjoelvereniging Ederveen, maandagavond 10 maart in ‘De Zicht’.   Lees meer »
Kapsalon/schoonheidssalon 'Gewoon Mooi' was bekend aan de Hulweg in Lunteren. In de loop van 2016 verhuisde Helma met haar sal Lees meer »
Cholesterolmeting bij DIO Zaterdag 22 april is het weer mogelijk om cholesterol te laten prikken bij DIO drogisterij Soap & Lees meer »
Flats aan de rand van de Doesburger Eng. De Doesburger Eng is een beschermd cultuurhistorisch en landschappelijk waardevol gebied aan de rand Lees meer »
Gratis subsidiescan bij ODG Accountants en Adviseurs Veel MKB-ondernemers lopen subsidies mis. Dat komt doordat een uitgebreid onderzoek naar subsidiekan Lees meer »
Bestuurder, stel uw privvermogen veilig! Bestuursfuncties van verenigingen en stichtingen worden veelal ingevuld door vrijwilligers. Nobele t Lees meer »
Woonstede bouwt 17 betaalbare huurwoningen aan de Stakenberg Woonstede’ gaat 17 huurwoningen bouwen aan de Stakenberg vlakbij winkelcentrum ‘Parkweid Lees meer »
Nieuw concept bij Eigenstijl Wonen Donderdagavond 6 april vond de feestelijke opening plaats van ‘Eigenstijl Wonen’. Vrijda Lees meer »
cursus Tai Chi Tao In mei start er in Lunteren een cursus Tai Chi Tao, waarbij iedereen welkom is die op zoek is naar o Lees meer »
Verbouwing kwekerij Pieter van Manen Vorig jaar startte Lunteraan Pieter van Manen op zijn kwekerij in Ederveen met de verkoop van de &ls Lees meer »
Voice Kid Sammie repeteert met De Westhoffkids Vrijdag 7 maart kwam Sammie van ‘The Voice Kids’ naar Lunteren toe om te repeteren voor Lees meer »
Haantje Pik optocht een zonnig succes Kinderen, ouders of begeleiders druppelden zaterrdag 8 april aan het begin van de middag binnen bij Lees meer »
Topslager Arie van Leeuwen Nederlands kampioen! Op de VAS-beurs (Verenigde Amsterdamse Slagersorganisatie) in Amsterdam is Topslager Arie van Leeuwe Lees meer »
Bijzondere Palmpasendienst in Maranathakerk Vorig jaar werd voor de eerste keer een bijzondere luister- en zangdienst in de Maranathakerk in Lun Lees meer »
Succesweekend voor Exalto Sport-acrobatiek Afgelopen weekend heeft Exalto Sport goede resultaten geboekt bij de sportacrobatiek. Het trio van E Lees meer »
Medailles voor Exalto Sport turners en turnsters De Exalto Sport turnsters uit de 6e divisie wisten in het weekend van 1 april beslag te leggen op &e Lees meer »
Arjan Lagerweij naar het NK dammen De jonge dammer Arjan Lagerweij heeft opnieuw een knappe prestatie geleverd bij de halve finale weds Lees meer »
Bedankt namens het hulpreisteam, Mirjam Dijs Op deze manier willen wij alvast iedereen bedanken, die mee gedaan heeft aan de schoenendoosactie vo Lees meer »
Bevreidingsfeest 2017 We vieren ook dit jaar weer de bevrijding van Lunteren en omstreken op 16 april 1945! Beleef Luntere Lees meer »
Dammen DCE Tijdens de wekelijkse clubavonden van damvereniging D.C.E., in ‘De Zicht’, werden dinsd Lees meer »
D.E.S. damteams winnen sneldamkampioenschap Vrijdagavond 31 maart werd in Bennekom het sneldamkampioenschap van Gelderland voor teams gehouden. Lees meer »
DIO zoekt weer hooikoorts patinten. DIO soap & spices zoekt net als vorig jaar weer mensen die last hebben van hooikoorts. Het lijkt Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van de clubavond, maandag 3 april, in de ‘Zicht’ in Ederveen.   Bert Lees meer »
Turnclub P.i.T behaalt landelijk eremetaal Afgelopen weekend stonden acht turnsters van turnclub P.i.T op de halve finale NK divisie 2 en 3. Ma Lees meer »
Van Camp Fashion heet u welkom Sinds enkele weken is Lunteren een modewinkel rijker. Onlangs opende ‘Van Camp Fashion’ Lees meer »
Appartementen Landgoed Van Schothorst in goede harmonie hersteld Het zal veel Lunteranen niet zijn ontgaan; de afgelopen maanden was Landgoed Van Schothorst opnieuw Lees meer »
Eerste oranje kliko geleegd in Lunteren Dinsdagochtend 4 april is de eerste kliko voor Plastic, Metaal en Drankverpakkingen geleegd. Wethoud Lees meer »
Jubilarissen bij EHBO Otterlo Tijdens de ledenvergadering van de EHBO- vereniging Otterlo (Wekerom en Harskamp) zijn drie jubilari Lees meer »
Zwarte specht maakt kraamkamer gereed In de maanden maart/april hakt deze 'headbanger' (zwarte specht) zijn holte uit in een boom, waarna Lees meer »
De mysterieuze Etrusken Dinsdag 11 april 2017 zal mevrouw Diana de Wild een lezing verzorgen over de mysterieuze Etrusken. Lees meer »
Dammen DCE De uitslagen bij damvereniging D.C.E. in ‘DE Zicht’ te Ederveen. Dinsdagavond werden de Lees meer »
De Bron zet zich in voor kinderen in armoede Leerlingen van ‘De Bron’ in Lunteren zetten zich in voor kinderen in extreme armoede.Ti Lees meer »
De Sprong wandelt voor water Vrijdag 24 maart hebben de leerlingen van groep 7-8 van ‘OBS De Sprong’ gewandeld voor w Lees meer »
Autobedrijf Roseboom in Andere handen In 1989 startte Gerard Roseboom zijn gelijknamige autobedrijf en vrijdag 7 april 2017 neemt hij er a Lees meer »
Inrichting Fort aan de Buursteeg vordert gestaag Het gebied in en om ‘Fort aan de Buursteeg’ in Renswoude wordt opnieuw ingericht. De bou Lees meer »
Ab Welgraven benoemd tot erelid van Vereniging Vrienden van het Luntersche Buurtbosch Op 22 maart vond in Lunteren de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats van de Vereniging Vriend Lees meer »
Een fleurig welkom in het Luntersche Buurtbosch Wanneer de winter achter de rug is en het zonnetje lokt om naar buiten te gaan wat zou het dan leuk Lees meer »
Beginnerscursus hardlopen en looptrainingen Woensdag 5 april begint bij ‘Club Physique’ de opstartcursus hardlopen. Deze beginnnersc Lees meer »
Ilse Heuseveldt van Turnclub P.i.T districtskampioen Zaterdag 25 maart vond het districtskampioenschap 2e divisie turnen plaats in Amsterdam. Turnclub P. Lees meer »
Volleyballen op Koningsdag Volleybalvereniging ‘DOS Lunteren’ organiseert op Koningsdag, 27 april, het jaarlijkse & Lees meer »
Zwerfafvalbrigade: nieuwe aanpak van zwerfafval in Wekerom  Geniet u ook van een mooi landschap? Zonder zwerfafval is het landschap nog veel mooier en kun Lees meer »
Tweede prijs Mark van Veldhuizen met Wildlife De Lunterse fotograaf Mark van Veldhuizen heeft onlangs meegedaan in de competitie om de ‘Groe Lees meer »
Tweede editie Wegwies gepresenteerd Maandagmiddag werd bij visspecialist ‘De Lunterse Beek’ de tweede editie van ‘Wegw Lees meer »
Week van de Hoop afgesloten op De Triangel Wij leven in een tijd van polarisatie, angst, terrorisme en algehele verharding van de maatschappij. Lees meer »
Voorjaarsconcert Irene Ederveen Zaterdag 8 april houdt muziekvereniging ‘Irene Ederveen’ haar jaarlijkse voorjaarsconcer Lees meer »
GINAF Rally Power stopt ermee GINAF Rally Power heeft besloten om al haar sportieve activiteiten te beëindigen. Volgens Wuf e Lees meer »
Actiedag bij Jowis Zolder voor Stichting Denbi ‘Stichting Denb’ is opgezet door een groep Nederlandse ondernemers die invulling willen Lees meer »
Totale onkruidbestrijding bij Jur Soetendaal V.O.F Bij ‘Jur Soetendaal’ behoort het innoveren tot de bedrijfscultuur. Steeds is men er op z Lees meer »
Bewoners welkom op ideenavond Levend Landschap Lunteren Meer bloemrijke bermen, terugbrengen van houtsingels, verbeteren van leefgebied voor bijen en vogels Lees meer »
Een huis kopen: daar komt meer bij kijken “Notaris, ik heb een huis gekocht, kunt u dat even op mijn naam zetten? “ Tuurlijk kan d Lees meer »
Dammen DCE In de onderlinge competitie bij damvereniging D.C.E. werden dinsdagavond zes wedstrijden gespeeld. Lees meer »
De Koepel: Hartstochtelijk theaterconcert over verwondering Zondag 9 april is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in uitkijktoren ‘De Koepel’ in Lees meer »
Decohome Blankenspoor voor unieke kwaliteit en unieke kleuren. Bij binnenkomst in de winkel, aan de Dorpsstraat 68-70 in Lunteren, straalt een warme en rustige sfe Lees meer »
Eerste prijs voor rietdekkers bedrijf De Rietdekker In de verkiezing ‘Rieten pand van het jaar 2016’ heeft rietdekkers bedrijf ‘De Ri Lees meer »
Exalto Sport acrobatiek teams naar ONK Het sportacrobatiek trio bij ‘Exalto Sport’, Debbie Leeftink, Else van der Hee en Kim va Lees meer »
Mooie start van turnseizoen voor Exalto Sport turners De Exalto Sport turners zijn dit seizoen voor het eerst in actie gekomen bij een landelijke kwalific Lees meer »
Nieuwe expositie in De Koepel In uitkijktoren ‘De Koepel’ start een nieuwe foto-expositie. Mensen en hun emoties staa Lees meer »
Ode aan de kippeveer, Vanitas Vanitatum et omnia Vanitas” dat is wat mijn ouwe Latijn-leraar vroeger zei, en nu snap Lees meer »
Lunterse doet mee aan Postcode Loterij Miljoenenjacht Dagen later is ze er nog vol van en doet ze haar verhaal nog met het enthousiasme van de eerste keer Lees meer »
Nieuwe Ofyr barbecue bij Slagerij Wout van de Veen Het barbecueseizoen is weer begonnen bij ‘Slagerij Wout van de Veen’ in Ederveen! Onlang Lees meer »
Oldtimer dag Ederveen Voor de vierde keer wordt dit jaar op 6 mei de ‘Oldtimer dag’ in Ederveen gehouden. Er z Lees meer »
Ruitenbeekschool scheidt afval School met de Bijbel 'Ruitenbeek' in het Overwoud is een pilotschool van de gemeente Ede voor het ge Lees meer »
Kom 1 april langs voor een gratis hypotheek berekening Op zaterdag 1 april is het zover, de NVM organiseert dan weer de Nationale Open Huizen Dag! Patrick Lees meer »
Terugblik op een geslaagd keramiekweekend Ondanks het tegenvallende weer was er veel belangstelling voor de ‘Open Atelierdagen’ va Lees meer »
Start verkoop Haverkamp 2e fase De nieuwe wijk in wording ‘Haverkamp’ begint vorm te krijgen. Langs de Klomperweg is de Lees meer »
Ervaringsdag: Wat kinderen ons spiegelen Kinderen, tieners en ook jongeren kunnen met hun gedrag, houding, klachten, ziektes en ontwikkeling Lees meer »
Zwerfafvalbrigade: een nieuwe aanpak van zwerfafval in Otterlo Geniet u ook van een mooi landschap? Zonder zwerfafval is het landschap nog veel mooier om er allema Lees meer »
Hart voor de klant, al 10 jaar! Technisch Bouwcentrum Ederveen, kortweg TBE, bestaat dit voorjaar precies 10 jaar. In al die jaren l Lees meer »
Ruud (57) uit Lunteren wint gloednieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht Ruud (57) uit Lunteren is de gelukkige winnaar van een gloednieuwe BMW in het tv-programma Postcode Lees meer »
Restaurant Het Uilenbos is weer open Toen wij deze kans kregen, hebben wij die gelijk met beide handen aangegrepen. Het Uilenbos is een p Lees meer »
Hersteld Hervormde Gemeente Lunteren bouwt flink verder De bouw van de nieuwe kerk van de Hersteld Hervormde Gemeente in Lunteren vordert in rap tempo. Inmi Lees meer »
Agrarische reis naar Roemeni, gaat u mee? Twee jaar geleden is er op uitnodiging van agrariërs uit Lunteren en omgeving een groep Roemeen Lees meer »
Bosbad Lunteren in voorbereiding op het nieuwe seizoen De voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen zijn bij het ‘Bosbad Lunteren’ alweer in Lees meer »
Damclub D.E.S. wint jubileum editie Hent Uut Zaand damtoernooi Aan de jubileum editie van het ‘Hent Uut Zaand’ damtoernooi deden 54 dammers mee. Er wer Lees meer »
Dammen D.C.E. Tijdens de wekelijkse clubavond van damvereniging D.C.E. zijn er dinsdagavond zes wedstrijden gespee Lees meer »
Sjoelen Ederveen De uitslagen van de sjoelavond, maandag 13 maart in ‘De Zicht’ te Ederveen.   Ber Lees meer »
De Pluim voor Charlotte en Floris Bouma Voor de activiteiten van Charlotte en Floris Bouma rondom de filmmiddag in het ‘Westhoffhuis&r Lees meer »
Doneer uw dedorpendoet-cheque van 7,50 aan het Bosbad ! Alle inwoners van Lunteren en omstreken hebben of krijgen per post een cheque van 7,50 EURO, die ze Lees meer »
Exalto Sport acrobatiek teams naar ONK Het sportacrobatiek trio bij ‘Exalto Sport’, Debbie Leeftink, Else van der Hee en Kim va Lees meer »
Mooie start van turnseizoen voor Exalto Sport turners De Exalto Sport turners zijn dit seizoen voor het eerst in actie gekomen bij een landelijke kwalific Lees meer »
Heropening vernieuwd Meulunterenpad Vrijdag 10 maart vond de heropening plaats van het Meulunterenpad. Het Meuleunterenpad is een rondwa Lees meer »
Informatie en advies mogelijkheid voor burgers van het buitengebied. De sociaal werkers van Malkander houden in diverse dorpshuizen spreekuur voor de burgers van het bui Lees meer »
Voetvallei Na de storm van effe geleje docht ik noe kan ik er weer op uut. Mit een mooie lucht en al een klein Lees meer »
Keramisten te gast in de Ateliergalerie op de Reigerlaan Zaterdag18 en zondag 19 maart zet kunstenaar Johan Timmers zijn atelierdeur open voor het publiek. D Lees meer »
KNA gaat ook inititiatieven aanmelden voor DEDORPENdoet Deze week heeft, als het goed is, ieder huishouden in Lunteren een brief van de DEDORPENdoet met waa Lees meer »
10 jaar praktijk Tijd voor Verloskunde Tijd voor Verloskunde’, de praktijk voor verloskunde in Lunteren bestaat 10 jaar! Marieke Drie Lees meer »
Modeshows Kidsevent Shoe & More en Blink mode voor Kids  Vrijdag 10 en zaterdag 11 maart was het Kids Event bij Shoe & More en Blink, mode voor kid Lees meer »
Jubilarissen KNA gehuldigd Maandagavond 13 maart werden, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van muziekvereniging Kunst na A Lees meer »
Alg. ledenvergadering Vrienden Luntersche Buurtbosch  De vereniging ‘Vrienden van het Luntersche Buurtbosch’ houdt op woensdag 22 maart Lees meer »
Dirk en Marie Burgers 60 jaar getrouwd Dinsdag 14 maart waren Dirk en Marie Burgers 60 jaar getrouwd. het bruidspaar trad op 14 maart 1957 Lees meer »
Lange rij stemmers in het Westhoffhuis Woensdag 15 maart waren er de verkiezingen voor de ‘Tweede Kamer’. Ook in het ‘Wes Lees meer »
Inwoners Lunteren op jacht naar miljoenen Vijftig Lunteranen uit postcodegebied 6741 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv- Lees meer »
ACV nu ook bereikbaar via WhatsApp ACV’ is voortaan ook bereikbaar via de gratis berichtendienst ‘WhatsApp’. Via het Lees meer »
Bosbad Lunteren in voorbereiding op het nieuwe seizoen De voorbereidingen voor het nieuwe zwemseizoen zijn bij het ‘Bosbad Lunteren’ alweer in Lees meer »
Dammen DCE Op de wekelijkse clubavond van damvereniging D.C.E. werden dinsdag 7 maart zes wedstrijden in de ond Lees meer »
Actie Ederveen Doet voor BMX/skeeler/skate baan Woensdag 15 maart krijgen 30.000 inwoners van Ede een waardecheque van € 7,50 in hun brievenbus Lees meer »
U bent gewaarschuwd!  Enkele weken geleden werd er bij ons aan de deur gebeld, mijn vrouw deed open. Aan de deur st Lees meer »
Goede start wedstrijdseizoen twirlsters LuMa Stars Zaterdag 4 maart was voor de twirlsters van ‘LuMa Stars’ uit Lunteren de eerste wedstrij Lees meer »
Voetvallei Na de storm van effe geleje docht ik noe kan ik er weer op uut. Mit een mooie lucht en al een klein Lees meer »
Lunteraan lijstduwer SGP De in Lunteren wonende Mark Brouwer is de nummer 30 op de SGP kandidatenlijst voor de Tweede Kamer v Lees meer »
Lunterse Dweil en Shantydag 2017 Dit jaar zal de, in de weide omgeving bekende, ‘Dweil en Shantydag’ (‘Blaozen en B Lees meer »
Sjoelen Ederveen Arie Marcus 1944 pt., Janny v.d. Bospoort 1823 pt., Gerrie Groters 1810 pt., Gerard v.d. Bospoort 17 Lees meer »
STICHTING ROEMENIE HOOP en GELUK STOPT PER 30 APRIL 2017 MET INNEMEN VAN KLEDING EN SCHOENEN. Het bestuur van de stichting heeft besloten om deze goederen niet meer in te nemen omdat er in onze Lees meer »
Concert COV Sursum Corda in de Oude Kerk Ede Bij klassieke muziek denken veel mensen aan Bach, Beethoven en Mozart: geniale componisten en musici Lees meer »
Van de wijkagenten van het buitengebied: Met dit berichtje wil ik jullie een kleine update geven over incidenten die de afgelopen periode in Lees meer »
Vrouwenochtend in Lunteren Er is zoveel gebeurt in mijn leven. Zoveel dat ik mee draag aan verdriet, pijn en andere ballast. Ho Lees meer »
Zo kan het dus ook! De bereikbaarheid van het Westhoffhuis in Lunteren leverde voor visueel gehandicapten problemen op. Lees meer »
Jubilarissen op jaarvergadering HZL Op de jaarvergadering van het Hervormd zangkoor (HZL) van 13 februari werden een aantal personen geh Lees meer »
Inloopspreekuur wethouder Leon Meijer Inwoners van Lunteren die vragen, tips of klachten hebben over de openbare ruimte kunnen deze binnen Lees meer »
Johnny de paardenman is 50 jaar! Bij ‘De Elsenhoek’ aan de Molenweg werd een van de bewoners in het zonnetje gezet. Onlan Lees meer »
Uitnodiging Levend Landschap Lunteren Dorpsraad Lunteren nodigt alle inwoners uit om met elkaar ideeën te bedenken en uit te voeren Lees meer »
Sjoelen Ederveen Dirk van Dijk 1844 pt., Janny v.d. Bospoort 1779 pt., Gerrie Groters 1757 pt., Wil Mulder 1751 pt., Lees meer »
Wereldgebedsdag 2017 Op de eerste vrijdag in maart gaat het gebed de wereld rond. Elk jaar opnieuw en alle mensen die mee Lees meer »
Wie herinnert zich de Canadese soldaat John Duncan Campbell? Wie in Lunteren heeft herinneringen aan soldaat John Duncan Campbell? Kort na het einde van de Tweed Lees meer »
’t Kindererfje viert feest Inmiddels is het '’t Kindererfje’ in Wekerom een bekend begrip. Vijf jaar al lang staan Lees meer »
Benieuwd hoe de toverlantaarn werkt? In Museum Lunteren is medio februari een expositie over toverlantaarns geopend door Johan Weijland, Lees meer »
Inwoners gem. Ede krijgen een waardecheque van Ede Doet Op 15 maart krijgen 30.000 inwoners van Ede een waardecheque van € 7,50 in hun brievenbus van E Lees meer »
Een bijzondere combinatie bij Broodje De Stroet Het is niet overdreven te beweren dat bij ‘Broodje De Stroet’ de lekkerste koffie wordt Lees meer »
Dammen D.C.E. De uitslagen van de clubavond bij damvereniging D.C.E., dinsdagavond 28 februari.   Onderling Lees meer »
Zus en broer Willemsen in Cafetaria De Vijf Naast ‘De Peperbus’ zijn Lisanne Willemsen en haar broer Niels cafetaria ‘De Vijf& Lees meer »
Dit jaar rekent het Pinetum ook op u bij NL doet! Het ‘Pinetum de Dennenhorst’ aan de Boslaan trekt jaarlijks vele bezoekers vanuit het ge Lees meer »
Donkersteeg Tweewielers drie jaar in Ederveen Door Henk de Rooy   “Enorm veel positieve reacties”, geeft Leen Donkersteeg als a Lees meer »
Geslaagd winterconcert in de Oude Kerk De ‘Yesss-koren’ uit Barneveld en Lunteren en het interkerkelijk mannenkoor ‘Euter Lees meer »
Open Huis voor Isral in Harskamp Donderdag 9 maart is er weer ‘Open Huis voor Israël’. Men is welkom van 10.00 &nda Lees meer »
Het Groot Lunters Alcohol- en Drugsspel Zaterdag 25 maart is er een grote spelavond voor jongeren in het Westhoffhuis.Thema van het spel is: Lees meer »
Lunteren speelt zich met Wegwies opnieuw in de kijker Drie weken voor Pasen, eind maart dus, komt de tweede editie van ‘Wegwies in Lunteren’ u Lees meer »
Muizen en beren op bezoek bij de brandweer Nog voor de start van de voorjaarsvakantie brachten de groepen 1 (muizen- en berengroep) van De Bron Lees meer »
SIEPLO Mengdoseerbak nu ook geschikt voor gras snijden, mengen en voeren SIEPLO’ (Bedrijventerrein De Stroet), fabrikant van innovatieve voersystemen, is voortdurend o Lees meer »
EXPOSITIE SCHILDERIJEN DS. MALIPAARD GODS LIEFDE LATEN ZIEN In evangeliegemeente ‘de Schuilplaats’ te Ede hangen zevenentwintig schilderijen van ds. Lees meer »
Scholingsaanbod Malkander voorjaar 2017 Malkander biedt dit voorjaar weer een scholingsaanbod voor vrijwilligers aan.Een leerzaam, gevarieer Lees meer »
Leden gehuldigd bij De christenvrouwen uit De Valk De traditionele jaarvergadering begon met een al evenheerlijke als traditionele stamppotten-buffet, Lees meer »
Medailles voor G.V. GANOTEON Zaterdag 18 februari was het weer zover voor niet minder dan tien turnsters van ‘G.V. GANOTEON Lees meer »
De Kastanjehof 1 wint Open Koersbalkampioenschap Ede Dinsdag 28 februari vond in sporthal ’Ut Sporthuus’ in Lunteren het (Open Koersbalkampio Lees meer »
Interkerkelijk koor Immanul viert haar tien jarig jubileum Het tweede lustrum van het ‘Interkerkelijk koor Immanuël’ uit Harskamp wordt zaterd Lees meer »
Jubilaris gehuldigd bij De Lofstem\ Woensdag 22 februari hield Chr.Gem.Zangvereniging ‘de Lofstem’ haar jaarlijkse ledenverg Lees meer »
Masale belangstelling roofvogeldemonstratie  Afgelopen weekeinde was er bijna geen doorkomen aan op het terrein van ‘Het Uilenbos&rsq Lees meer »
Moderne architectuur in Rotterdam Dinsdag 14 maart 2017 zal mevrouw Suzanne Roelofs een lezing verzorgen over de moderne architectuur Lees meer »
Glasvezel rondom Lunteren stap dichterbij Dat laten stichting Lunteren.net en CIF Communication Infrastructure weten in een persbericht. Inwon Lees meer »
Damteam CBS Nederwoud derde van Gelderland Zaterdag 18 februari werd in Huissen gedamd voor het Gelders Kampioens Schooldammen. Hieraan deden 1 Lees meer »
CDA beloont vrijwilligers Voor het vierde jaar op rij deelde het CDA in de gemeente Ede valentijnstaarten uit aan vrijwilliger Lees meer »
DBA advies | Regiobank zet de bloemetjes buiten  Woensdag 1 maart is het alweer een jaar geleden dat ‘DBA advies | RegioBank’ zich Lees meer »
Jubilarissen gehuldigd bij Christenvrouw Lunteren Tijdens de jaarvergadering van ‘Christenvrouw Lunteren’ werden een aantal leden gehuldig Lees meer »
Jubileum Kinderkoor Immanuel Vijf jaar lang zingen in een koor, dat is een hele prestatie hoor! Zingen vinden ze alle negen erg Lees meer »
Op boezoek bij Inspecteur Mast  Wat is hij? Is hij een kluns? Genie? Of een chaoot? Nee, misschien een vliegtuig? Of toch een Lees meer »
Peuterspeelzaal Benjamin zet weer nieuwe stappen Al jaren staat de samenwerking tussen peuterspeelzaal ‘Benjamin’ en basisscholen ‘ Lees meer »
Waar blijft de tijd We hebben allemaal wel het gevoel dat de tijd voorbij vliegt. ‘Is het alweer zo laat?’- Lees meer »
Cheque Lunteren in Kerstsfeer voor De Tovertafel Lunteren in Kerstsfeer’ heeft ook kunnen bijdragen aan de tovertafel van ‘de Honskamp&rs Lees meer »
Aangifte inkomstenbelasting: nuttige tips op een rij De tijd voor de aangifte inkomstenbelasting breekt weer aan. In deze column een aantal onderwerpen w Lees meer »
Dammen D.C.E. De damuitslagen bij D.C.E., dinsdagavond 14 februari, in het dorpshuis ‘De Zicht’ in Ede Lees meer »
D.E.S. 2 Lunteren kampioen 2e klasse Het tweede viertal van damclub ‘D.E.S.’ is ongeslagen kampioen geworden in de 2e klasse Lees meer »
Ederveens bedrijf wint prestigieuze prijs Het bedrijf ‘Worm&Co’ uit Ederveen heeft donderdag 9 februari de prestigieuze prijs Lees meer »
Ard Jan van Manen start poetsbedrijfje Vele autorijders zijn zuinig op hun bezit. Mooi en glimmend is wat ze graag zien. Hiervoor kan men v Lees meer »
Broodje De Stroet bij Esso De Stroet Sinds deze week heeft ‘Esso De Stroet’ haar assortiment uitgebreid met een speciale boor Lees meer »
Zus en broer Willemsen in Cafetaria De Vijf Naast ‘De Peperbus’ zijn Lisanne Willemsen en haar broer Niels cafetaria ‘De Vijf& Lees meer »
Turnster Exalto Sport naar halve finale Voor de turnsters van de 1e selectie van Exalto Sport was het een belangrijk wedstrijdweekend. Laris Lees meer »
Informatieavonden over een dorpsplatform Wilt u een eigen bewonersplatform in uw dorp? Waar u informatie kunt halen en geven, help en aanbod Lees meer »
Lezing over dementie in Ana Upu Donderdag 23 februari, van 19.30 - 21.00 uur, organiseert stichting ‘Ana Upu’ een lezing Lees meer »
Winterse taferelen tijdens mountainbikewedstrijd Zaterdag 11 februari was het glibberen en glijden voor 232 mountainbikers in het welbekende ‘Z Lees meer »
Informatieve ochtend over: Gezonde hart en bloedvaten Op je Gezondheid’ organiseert een ochtend over het hart en de bloedvaten. Welke aandoeningen z Lees meer »
Thema avond BVN Ede/Wageningen Woensdag 22 februari organiseert de afdeling Ede/Wageningen van de Borstkankervereniging Nederland Lees meer »
Van Holland Kantoor is d totaalleverancier voor bedrijven Bedrijven uit Lunteren en omgeving hoeven voor kantoorartikelen niet ver te zoeken. ‘Van Holl Lees meer »
Cursus Bewust Beter Bewegen in Het Westhoffhuis Heeft u ook steeds lichamelijke klachten of ongemakken bij het bewegen? Heeft u al therapie gehad ma Lees meer »
Cheque Rabobank voor De Triangel Basisschool ‘de Triangel’ heeft een cheque van ruim 3.200 euro ontvangen van de Rabobank Lees meer »
Automobilist botst tegen boom in Lunteren Op de Meulunterseweg in Lunteren is donderdagavond de bestuurder van een personenauto gewond geraakt Lees meer »
Winter in Lunteren Zondagochtend bij het opentrekken van de gordijnen verraste een wit landschap menigeen. Daarvoor wa Lees meer »
Veilige oversteek Medisch Centrum Lunteren  Bezoekers die met de fiets of lopend naar het Medisch Centrum in Lunteren komen, kunnen nog in Lees meer »
Harskampse zondagsschool bestaat 50 jaar  Zondagsschool ’t Mosterdzaadje uit Harskamp hoopt zondag 19 februari 2017 50 jaar te bes Lees meer »
Lezing zondag 26 februari a.s. Het ’Onze Vader’ nader bezien door Michiel Rietveld ‘Voor veel mensen is het ‘Onze Vader ’ een steunende, troostende, soms inspirerend Lees meer »
Auto tegen boom op Lunterseweg Op de Lunterseweg tussen Lunteren en Ede is zaterdagmorgen een personenauto tegen een boom gebotst. Lees meer »
Turnclub P.i.T gooit hoge ogen in Amsterdam Afgelopen zaterdag was het de beurt aan maarliefst 10 eerste divisie en 3 derde divisie turnsters v Lees meer »
Themabijeenkomst BCL over de realisatie van bouwplannen Dinsdag 21 februari verzorgt ‘Architectenbureau DBL’ een bijeenkomst voor’ Busines Lees meer »
Dammen DCE Bij damclub ‘DCE’ werden dinsdagavond 7 februari zeven partijen gespeeld. De Ederveense Lees meer »
Ode aan de wijkagent Een hoop geschreeuw, piepende remmen en dan de verwachte klap.. Gelukkig blijft die verwachte klap Lees meer »
Succesvolle 4e divisie wedstrijd Exalto Sport Afgelopen weekend werd in Beekbergen de tweede plaatsingswedstrijd 4e divisie turnen dames georganis Lees meer »
Sportacrobatiek succes Exalto Sport Zaterdag 4 februari werden in Wapenveld de 2e plaatsingswedstrijden voor de D en de C lijn Acrobatis Lees meer »
P.i.T zet eerste stappen richting NK eerste divisie Afgelopen zaterdag vond de eerste kwalificatie van de eerste divisie turnen plaats. Met tweemaal ere Lees meer »
Roze podium voor Turnclub P.i.T in Culemborg Ook in Culemborg hebben negen meiden van P.i.T goed gepresteerd afgelopen weekend. Maar liefst zes Lees meer »
Sjoelen Ederveen Marrie Mulder 1843 pt., Janny v.d. Bospoort 1801 pt., Nel Groeneveld 1778 pt., Wil Mulder 1765 pt., Lees meer »
Uitzending Piet & Marijke Muilwijk Onze Lunteranen Piet & Marijke Muilwijk met hun 2 kinderen Michael en Samuel zijn uitgezonden vo Lees meer »
Expositie toverlantaarns  Museum Lunteren maakt zich op voor een nieuwe, bijzondere expositie. Van 18 februari tot en m Lees meer »
Winterconcert kinder- en tienerkoor YESSS en Mannenkoor Euterpe  Buiten is het koud, de vuurkorf knappert en wie weet dwarrelen er wel wat sneeuwvlokjes naar b Lees meer »
Prijswinnaars balonnenwedstrijd gehuldigd Woensdagmiddag 8 februari heeft de prijsuitreiking plaats gevonden van de ballonnenwedstrijd die geh Lees meer »
Harde klap bij aanrijding tussen auto en fiets in Lunteren  Het moet een harde klap zijn geweest toen een jongeman op een fiets donderdagavond even na 18. Lees meer »
Bedrijfsschieten 2017 bij Tyr Lunteren Vanaf vrijdag 3 maart gaat bij schietvereniging ‘Tyr’ in Lunteren de jaarlijkse bedrijve Lees meer »
De Knipperij geopend Kapsalon ‘De Knipperij’ heeft een nieuw pand betrokken aan de Wilbrinkstraat 2-9A in Lun Lees meer »
De aan de wijkagent Een hoop geschreeuw, piepende remmen en dan de verwachte klap.. Gelukkig blijft die verwachte klap Lees meer »
Feestelijk leerlingenconcert Vrijdagavond 27 januari was er in de Gereformeerde Kerk een voorspeelavond met leerlingen van orgel Lees meer »
Geslaagde open avond kinderkoor Immanul Kinderkoor ‘Immanuël’ kijkt terug op een geslaagde open avond. Deze vond plaats op Lees meer »
Natuurexpositie IVN Barneveld De fotowerkgroep van natuurvereniging IVN Barneveld is weer uitgenodigd gedurende de maanden januari Lees meer »
Judo-les in Lunteren In de gymzaal aan de Kerkhoflaan in Lunteren worden door ‘Sportschool Venendaal’ judo-l Lees meer »
Sjoelen Ederveen Marrie Mulder 1953 pt., Arie Marcus 1857 pt., Janny v.d. Bospoort 1815 pt., Gerrie Groters 1802 pt., Lees meer »
Nieuwe startcursus bij LVE in Ederveen Het is een drukte van belang bij LVE. Deze Ederveense loopvereniging telt op dit moment 125 leden en Lees meer »
Zaterdag 11 februari mountainbike wedstrijd zandgat Lunteren! Zaterdag 11 februari organiseert de MTB afdeling van ‘Wielervereniging Tour de Force Barnevel Lees meer »
Bewoners de Valk onderhouden openbare ruimte zelf Met de handtekeningen van wethouder Leon Meijer en het bestuur van de ‘Valkse Groencoöper Lees meer »
Succesvol weekend Exalto Sport De turnsters, die uitkomen in de 3e divisie Turnen Dames, turnde afgelopen weekend hun 3e plaatsings Lees meer »
Het was feest op de Reigerlaan Het was gezellig druk tijdens de opening van de weekendexpositie van cursisten in de ateliergalerie Lees meer »
Inschrijving Projectkoor Laetare staat open Geïnteresseerde zangers uit de regio kunnen zich online aanmelden voor het nieuwe project Bachc Lees meer »
Het Krller-Mller Museum presenteert Ger van Elk Pionier van de conceptuele kunst Van 18 februari tot en met 9 juli toont het museum werken van Ger van Elk (1941-2014).Van Elk wordt Lees meer »
Jezus en de vijfde evangelist Dinsdag 14 februari 2017 zal de heer Fik Meijer, emeritus hoogleraar Oude Geschiedenis aan de Univer Lees meer »
Samen werken aan fraai buitengebied Woont u in het buitengebied? En wilt u uw omgeving op een natuurlijke manier aankleden met bomen en Lees meer »
Dammen D.C.E. De dammers van DCE 1 speelde een bondswedstrijd tegen VRD 1. Het Ederveense team leed in eigen huis Lees meer »
Dit weekeinde cursistententoonstelling bij Johan Timmers Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Johan Timmers aan de Reigerlaan in Lunteren begonnen is met het Lees meer »
Cursisten Johan Timmers exposeren in Dorpshuis De Zicht Het in Lunteren wonende echtpaar Dirk en Janny Van der Velde heeft een nieuwe een expositie ingerich Lees meer »
Huisarts van der Steege stopt met zijn huisartsenpraktijk Na bijna 32 jaar stopt huisarts J. van der Steege met de praktijk aan de Julianastraat. Er is in die Lees meer »
Mogelijke vestiging Calvijnschool in Lunteren De Calvijnschool en de Julianaschool in Ederveen krijgen een nieuw schoolgebouw. De Calvijnschool st Lees meer »
Gratis fittest voor alle inwoners van Wekerom Het nieuwe initiatief ‘Sport- en Beweegdorp Wekerom’ biedt zaterdag 4 februari inwoners Lees meer »
SV Soranus: goud, zilver en brons op NK Voor ‘SV Soranus’ is de laatste wedstrijd van het seizoen het Nederlands Kampioenschap L Lees meer »
Turnsters Exalto Sport naar landelijke wedstrijden In Doetinchem werd afgelopen weekend de 2e plaatsingswedstrijd van de 2e divisie Turnen Dames georga Lees meer »
Een avond met herkenningspunten en humor in het Westhoffhuis Dinsdag 28 februari komt kunsthistoricus Michel Didier in het Westhoffhuis een lezing houden over de Lees meer »
C.B.S. De Nederwoud winnaar Raboschooldamkampioenschap Damclub D.E.S. organiseerde vorige week het Rabo-schooldamkampioenschap van Lunteren. Van de diverse Lees meer »
Norschoten brengt dagbehandelingskrant uit Dagbehandeling maakt het mogelijk om zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ook indien men zorg nodig Lees meer »
Sjoelen Ederveen Bert Hogendoorn 2117 pt., Marrie Mulder 1963 pt., Arie Marcus 1886 pt., Janny v.d. Bospoort 1826 pt. Lees meer »
Max Hazeleger wint voorleeswedstrijd  De nationale voorleeswedstrijd is een wedstrijd voor kinderen uit groep 7 en 8 van het basison Lees meer »
Veel belangstelling voor eerste dakplaat De Haverkamp  Vrijdagmiddag 20 januari werd een nieuw mijlplaal in Lunteren een feit. Op het nieuwbouwterrei Lees meer »
Aubade KNA voor Dirk (90 jaar) Afgelopen zaterdag 21 januari is Dirk, een bewoner van Molenweg 26 (beter bekend als de Elsenhoek) 9 Lees meer »
Prijsuitreiking kleurwedstrijd van Stichting Ontmoeting  Op 28 december 2016 heeft comité Barneveld van ‘Stichting Ontmoeting’ de pr Lees meer »
De Bron krijgt cheque van Rabobank Stimuleringsfons De Rabobank wil een betrokken bank zijn en een bank die midden in de samenleving staat. Belangrijke Lees meer »
Zorg 2017: hoe belangrijk kan vrije artsenkeuze zijn Inmiddels heeft iedereen weer een keuze gemaakt voor de zorgverzekering 2017. Tot 1 januari 2017 was Lees meer »
Cursus ’onderzoek je gedachten’ Voor mensen de onzeker zijn, piekeren en last hebben van oordelen over zichzelf of anderen begint 9 Lees meer »
Danslessen in Lunteren Wekelijks (m.u.v. schoolvakanties) is er in de gymzaal aan de Kerkhoflaan een zumba + spierversterke Lees meer »
HappyNurse thuiszorg in Westhoffhuis Vanaf 1 februari is ‘HappyNurse thuiszorg’ ook aanwezig in het Westhoffhuis in Lunteren Lees meer »
Icare Veluwe-Zuid en Hennie Helpt: Opruimhulp voor nabestaanden Icare’-ledenvereniging en ‘Personal Organizer Hennie van de Vendel’ organiseren sa Lees meer »
Meet uw cholesterol bij DIO Maar liefst 65% van de Nederlanders tussen de 30 en 70 jaar heeft een verhoogd cholesterolgehalte. H Lees meer »
Op je Gezondheid organiseert workshop DETOX Ook in 2017 organiseert ‘Op je Gezondheid’ een serie workshops over gezond leven. Vrij Lees meer »
Wensen en mogelijkheden in de zorg voor ouderen Ouderenzorg in Lunteren Er is veel te doen rond de zorg voor ouderen. Veel mensen hebben vragen hoe je goede zorg en onderst Lees meer »
Wat kinderen ons spiegelen! Kinderen, tieners en ook jongeren kunnen met hun gedrag, houding, klachten, ziektes en ontwikkeling Lees meer »
Hulp aan huis bij problemen met de computer en de digitale diensten Heeft u problemen met uw laptop, tablet of smartphone, dan is het vanaf heden in Lunteren mogelijk o Lees meer »
Afscheid bij Buurtbus Wekerom Op de eindejaaravond van ‘Buurtbus Wekerom’ is er afscheid genomen van twee chauffeurs. Lees meer »
ICARE werd bedankt met diner  Onlangs werden medewerksters van ‘ICARE’ verwend met een uitgebreid en smakelijk d Lees meer »
Ouderwets sleetjeglijden op de Goudsberg Zondagmiddag was het raak: Er lag voldoende sneeuw op de ‘hellingen’ van de Goudsberg v Lees meer »
Stanza Hoeden ruimt op  Even voorbij De Klomp, richting Renswoude is ‘Stanza Hoeden’ gevestigd. Hier staat Lees meer »
Filmmiddag in het Westhoffhuis De film ‘Zootropolis’ gaat over de bijzondere stad Zootropolis waar alleen dieren wonen. Lees meer »
Succes welpen damclub D.E.S. Derde plaats voor Arjan Lagerweij  Zaterdag 14 januari werd in Wageningen het kampioenschap van Gelderland voor welpen gehouden. Lees meer »
Woutertje Botenburg-Konstapel 100 jaar oud Burgemeester Cees van der Knaap ging vrijdag 13 januari op bezoek bij mevrouw W. (Woutertje) Botenbu Lees meer »
Cornelis Schults 100 jaar oud Burgemeester Cees van der Knaap bezoecht vrijdag 13 januari de heer C. (Cornelis) Schults uit Otterl Lees meer »
Maak borden voor Lunteren Noord en Zuid De fractie van het CDA wil dat de gemeente bezoekers van Lunteren met borden laat zien hoe ze naar d Lees meer »
Museum Lunteren eert Hugo de Vries Introvert, buitengewoon geleerd, vol passie voor plantkunde en bekend geworden door de mutatietheori Lees meer »
Team van Van den Brink zet Mammoet-trucks op stal De Dakar Rally 2017 is vanmiddag in het slot gegooid. Mammoet Rallysport bereikte met twee trucks de Lees meer »
Cursus: Bewustwording Wij, Willemijn* en Bertus*, hebben als gedragsdeskundigen jarenlang trainingen verzorgd. De kern waa Lees meer »
De lieve zusjes Van Santen geerd met eigen keramiek op gevel Casa Cara Ondanks de gladheid en sneeuw van zaterdag 7 januari was er een redelijke belangstelling voor de ont Lees meer »
Cursus ’onderzoek je gedachten’ Voor mensen de onzeker zijn, piekeren en last hebben van oordelen over zichzelf of anderen begint 9 Lees meer »
Gratis proefweek bij Club Physique Goede sportvoornemens? Stel ze niet langer uit. Doe een gratis proefweek bij Club Physique. Zij bied Lees meer »
Hengelsportvereniging Lunteren vraagt uw aandacht. Hengelsportvereniging Lunteren is ooit opgericht met het doel om van de Lunterse vissende jeugd de v Lees meer »
Nieuw boek van ditist Mieke Daenen In de reeks ‘word je eigen diëtist’ is een heerlijk koolhydraatarm kookboek uitgeko Lees meer »
Pannenkoekenavond Piet en Marijke Muilwijk verschoven De voor vrijdag 13 januari geplande pannenkoekenavond t.b.v. Piet en Marijke Muilwijk (MAF) is versc Lees meer »
Partnership Wageningen UR en Erasmus+ ProPEACE groep bezoeken de muur van Mussert Woensdag 18 januari zal een Internationale gezelschap van de ‘Erasmus+ ProPEACE groep’ e Lees meer »
Duo-Expositie in Het Westhoffhuis Van dinsdag 10 januari tot donderdag 28 februari exposeren fotograaf en beeldend kunstenaar Salman Lees meer »
Sjoelen Ederveen Bert Hogendoorn 2102 pt., Marrie Mulder 1950 pt., Arie Marcus 1925 pt., Janny v.d. Bospoort 1878 pt. Lees meer »
Start teken- en schildercursussen Atelier Johan Timmers In de week van 16 januari gaan de teken- en schildercursussen weer van start in het atelier van Joha Lees meer »
Torenkraanverhuur van start in Lunteren Met ingang van het nieuwe jaar zijn Jan Dirk en Ariena van Manen gestart met de verhuur van een mobi Lees meer »
Wouter van de Kieft Lid in de Orde van Oranje-Nassau De heer W.H. (Wouter) van de Kieft (56 jaar) uit Harskamp is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-N Lees meer »
Mammoet Rallysport net buiten top tien in tiende etappe Dakar Rally  De rijders van Mammoet Rallysport zijn in de tiende etappe van de Dakar Rally in de sub-top ge Lees meer »
Natturlijk ben ik erg teleurgesteld  Teleurstelling en tevredenheid vechten in het hoofd van Martin van den Brink om voorrang. De t Lees meer »
Advendo 57 minis winnen de Champions League De mini’s van ‘Advendo ‘57’ hebben in de najaar competitie van de ‘Cha Lees meer »
Afsluiting Griftweg wil maar niet lukken Door Evert G. Davelaar   Het paaltje, waarmee vanaf half december de Griftweg in De Klomp wor Lees meer »
Rookworstenactie Oekrane 2016 Ook in 2016 is de rookworstenactie voor voedselpakketten voor de Joden in Oekraine weer geweldig ges Lees meer »
Bewoners welkom op ideenavond Levend Landschap Harskamp Nestkasten voor steenuilen, bloemrijke bermen voor bijen, herstel van de dorpsvijvers, vastleggen va Lees meer »
Ademtherapie en cursus YOMA in Lunteren Kersverse Lunteraan Peter van Kan start binnenkort met twee activiteiten in zijn praktijkruimte aan Lees meer »
Gratis Twirllessen bij LuMa Stars Het nieuwe jaar gaat ‘Twirlvereniging LuMa Stars’ goed van start want iedereen vanaf 5 j Lees meer »
Onderzoek rubber op sportvelden bekend Eind 2016 is de uitkomst het onderzoek naar de mogelijke gezondheidsrisico’s van het rubber (i Lees meer »
Lionsclub Ede plant 800 tulpenbollen bij zorgcentrum De Honskamp. ‘Lionsclub Ede’ heeft 800 bloembollen geplant in de tuin van verpleeghuis ‘de Hons Lees meer »
Beste minse, daarpsgenoote, Um te beginne wens ik jullie, ok naomes mien wief, al ‘t beste toe veur 2017. ‘t Jaor is Lees meer »
Nieuwbouw Hersteld Hervormde Gemeente te Lunteren Sinds 2007 is nagedacht over nieuwbouw voor de H.H.G. Lunteren. Dit i.v.m. de grootte van de huidige Lees meer »
Kernhem en Veldhuizen op zoek naar het kerstkind Nog nooit kwamen er zoveel mensen op af: de wijken Veldhuizen en Kernhem stonden afgelopen vrijdag i Lees meer »
Overstapweken van de RegioBank Steeds meer banken verdwijnen. Maar mensen willen nog steeds graag spontaan een bank bij hun in de b Lees meer »
Driedorpen Toernooi SDS55, Harskamp en Otterlo Vrijdag 30 december 2016 organiseerde de Wekeromse voetbalvereniging SDS’55, samen met de voet Lees meer »
Bouw laatste fase Zandscheer Lunteren feestelijk van start Aan de zuidzijde van Lunteren is onlangs het startsein gegeven voor de bouw van een bijzonder comple Lees meer »
Vollybaltoernooi jeugd drie Herv. Gem. Net als voorgaande jaren was er, woensdag 28 december, een volleybaltoernooi tussen de jeugd van de Lees meer »
Geslaagd kerstconcert Staccato Vrijdag 16 december werd er weer een kerstdiner georganiseerd in De Schakel te Lunteren. Vanaf 17.00 Lees meer »
Kampioenen bij DOS volleybal Op het einde van 2016 zijn twee jeugdteams van DOS kampioen geworden. Jongens B gaat vanaf januari Lees meer »
Evoba minis weer kampioen Nadat zij de vorige competitie niveau 2 op de eerste plaats eindigden, werden de mini’s van Ev Lees meer »
Prijzen Fiets de Boer op bekend  In de zomer van 2016 heeft de fietstocht ‘Fiets de Boer op’ plaatsgevonden. Een fi Lees meer »
Open repetitieavond HZL  Maandag 30 januari is er in de Bethelkerk (Schaepmanstraat 2 te Lunteren) een open repetitie a Lees meer »
Edese SGP Jongeren delen oliebollen uit aan politieagenten  Om de politieagenten die bij de jaarwisseling moeten werken een hart onder de riem te steken, Lees meer »
’Etappezege is een overwinning voor het hele team’ Martin van den Brink heeft in de tweede etappe van de Dakar Rally 2017 geschiedenis geschreven. De k Lees meer »
Wuf van Ginkel met Team De Rooy naar Dakar Rally 2017 Het boegbeeld van GINAF Rally Power krijgt de kans om als back-up voor kopman Gerard de Rooy voor ee Lees meer »
Lunterse paardenmannen ’uit de kleren’ Met een vette knipoog naar de Hunk & Horse-kalender zette Stal van de Meikade uit Lunteren net v Lees meer »
De Winterspelen in Krller-Mller op 7 en 8 januari Een weekend vol activiteiten voor het hele gezin Op 7 en 8 januari organiseren studenten van ArtEZ s Lees meer »
Kerstochtendzang Lunteren Ook dit jaar willen we weer op Eerste Kerstdag een kerstzangochtend organiseren voor dorpsgenoten. W Lees meer »
Je kunt hem weer horen de Midwinterhoorn Volgens een aloude traditie blazen Gelderse en Overijsselse ‘Midwinterhoornblazers’ all Lees meer »
Nieuw tennispark geopend in Ederveen Onlangs werd in Ederveen het gloednieuwe tennispark geopend aan de Schras 67 te Ederveen. Tijdens de Lees meer »
Scouting Lunteren verkoopt weer oliebollen! Het einde van het jaar is weer in zicht en dus begint bij menigeen de oliebollenkoorts te stijgen. N Lees meer »
Plein Ruitenbeekschool vernieuwd Vrijdag 9 december is het geheel vernieuwde plein van de ‘Ruitenbeekschool’ officieel ge Lees meer »
Kom er eens kijken! Ontvangt u ook kerstgroeten via de post? Meteen na Sinterklaas was het al zover. En de eerste via d Lees meer »
Hulp aan de allerarmsten in Jeruzalem! Geef een warme maaltijd(!) door weer de heerlijke oliebollen te kopen (met medewerking van bakkerij Lees meer »
Zilver en Brons voor Exalto Sport Bij de eerste plaatsingswedstrijd 4e divisie turnen dames wisten de Exalto Sport turnsters Ilse van Lees meer »
Sponsorloop op Oudejaarsdag in Ederveen LoopVereniging Ederveen’ organiseert op oudejaarsdag de traditionele sponsorloop. De opbrengst Lees meer »
Thessa van Beek uit Lunteren voor Woord en Daad naar Guatemala Door Henk de Rooy   LUNTEREN – Je bent 15 jaar en kiest ervoor om je in te zetten voor Lees meer »
Business Club Lunteren: het succes van kennis delen Business Club Lunteren (BCL)’ heeft in de korte tijd van haar bestaan een plaats verworven in Lees meer »
Stichting Roemeniehoopgeluk In dit jaar 2016 is er weer, dankzij de hulp van vele particulieren maar ook van bedrijven, hulp geb Lees meer »
De kampioenen van SDS E2 Zaterdag 26 november was het zover, de kampioenswedstrijd van SDS E2 stond op het punt van beginnen. Lees meer »
CNS De Triangel Lunteren een innoverende school Door Henk de Rooy   Dit jaar is de christelijke basisschool ‘CNS De Triangel’ met Lees meer »
Pepernotenactie bij DOS Volleybal In november heeft ‘DOS Volleybal’ een pepernoten en speculaas actie gehouden onder haar Lees meer »
Hannelies op haar plek in t Schuurtje Door Henk de Rooy   Winkelmedewerkers zijn het visitekaartje van de winkel. Ze zijn attent, b Lees meer »
De winnares van onze kleurwedstrijd is Julia van Dijk. Tijdens de zeer geslaagde open dag heeft ‘De Goudsmederij’ een kleurwedstrijd georganise Lees meer »
Zeven duofietsen geschonken aan clinten van s Heeren Loo Sunrise Medical en Nijland Cycling leveren zeven aangepaste fietsen Duofietsen geschonken aan cli&e Lees meer »
Edelhert Hubertus in herfstsfeer Het legendarische hert Hubertus op de Hoge Veluwe, wordt al vanaf zijn geboorte gevolgd door natuurf Lees meer »
Erik Hazeleger 25 jaar in dienst bij Elektrobouw Lunteren Op 25 november werd met een gezellige middag en avond in Preston Palace te Almelo gevierd dat Erik H Lees meer »
Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen op bezoek Op zijn verjaardag, maandag 5 december, werd basisschool ‘De Bron’ bezocht. Zaterdagm Lees meer »
Kerstliederen zingen met Interkerkelijk koor Immanul  Vrijdag 16 december houdt ‘Interkerkelijk koor Immanuël’ een kerstconcert met Lees meer »
Absoluut spectaculair nieuws over de zwaartekrachttheorie van Albert Einstein bij Astra Alteria Maandagavond 12 december belegt ‘Astra Alteria’ weer een gezellige en leerzame ‘S Lees meer »
Drukke week voor De Horizon: Dinsdag 13 december zingen de leden van kinder- en tienerkoor ‘De Horizon’ mee met de &l Lees meer »
Informatieavond over Hati met Jacqueline van de Weerd Jacqueline van de Weerd (Ederveen) werkt sinds 2011 in het ziekenhuis in Passe Catabois, Noordwest H Lees meer »
Kerstwandeltheater in Kernhem In de wijken Kernhem en Veldhuizen wordt vrijdag 16 december weer volop kerst gevierd met een &lsquo Lees meer »
Kerst Sing-In Irene Ederveen Zaterdagavond 17 december organiseert muziekvereniging ‘Irene Ederveen’ een Kerst Sing-I Lees meer »
Sjoelen Ederveen Arie Marcus 1900 pt., Marrie Mulder 1823 pt., Dirk van Dijk 1784 pt., Janny v.d. Bospoort 1773 pt., Lees meer »